Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güvenilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün özellikle tutkulu ve seksi hissediyor ve romantik bir karşılaşma yaşamak istiyorsunuz. Planladığınız bir randevunuz bile olabilir. Ancak, bu buluşma sizin veya partnerinizin kontrolü dışındaki nedenler yüzünden ertelenirse şaşırmayın. Eğer öyle olursa, bu duygularınızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi bir aktivite olabilir, tabii asla gerçeği kadar olmasa da!

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Enerji, seni biraz küstahlaştırabilir. Arkadaşların bunu çok umursamayacak olsa da annen umursayabilir! Beraberindekilerle sohbet ederken ekstra hassas ol ve nabza göre şerbet ver. Yazdığın belgeleri iki kez kontrol edersen hata payını azaltmış olursun. Gezegenleri seni biraz düşüncesiz hale getirecektir; o yüzden dikkatli ol!Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere’sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınızda olup bitenin fazlasıyla farkında olabilir ve başkalarının fikirlerini içselleştirebilirsiniz. Kendinizi çok fazla açmayın, aksi takdirde birinin düşünmeden yaptığı densizce bir yorum sizi incitebilir. Bugün en büyük huzuru ve istikrarda bulacaksınız. Hayatın maddi keyiflerinin tadını çıkarmaktan çekinmeyin.

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerekli ödemeler ve alacak-verecek konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hakkınızın olan kazancı elde edebilirsiniz. Yeteneklerinizihayatında daha kolay sergileyebilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay ateş hareket ediyor. İşlerini ertelemek istemeyeceksin. Vaktinde söz verdiklerini bugün yerine getirmen güvenilir bir kişi olduğunu kanıtlıyor. İkili ilişkilerde bu durumu avantajına kullanıyorsun. Sanata karşı ilgili olan bir Akrep burcuysan, katıldığın organizasyonların sayısında artış yaşanabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz daha keyifli bir hal alabilir. İlişkilerde partnerinize bugün duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı açtığınızda karşılık almanız sizleri dünyanın en mutlu insanı yapacaktır

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanarak ilerleme kaydedeceğiniz zamanlardasınız. Başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi duygusal ve duygu içerikli konularda başarılı, haklı ve mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sürpriz kararlar alabilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için son derece iyileştirici ve olumlu etkilerin söz konusu olduğu bir gün. Eğitim öğretim, öğretmenler, yabancı ülkeler, yurtdışı bağlantılı işler ve davalarla ilgili olumlu sonuçlar alabileceğiniz gibi, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla ilişkilerinizi iyileştirebilir, ailenizden de güçlü destek bulabilirsiniz. Enerjisi son derece yüksek ve iyileştirici olan bugünü hayattan beklentilerinizle ilgili niyetler yapmak için değerlendirebilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir heyecan yaratmanın zamanı geldi. Daha dinamik ve dışa dönük olun, böylece o iç enerjinizi insanlara yaratma şansınız da olur. Sakın kendinizi eve kapatmayın. Dışarda başarabileceğiniz çok şey var!

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılmak istiyorsanız, bugün çok ciddi bir konuşma gerçekleştireceksiniz. İş hayatınızda hata yapmaktan korkmayın ve kendinize güvenin. İhtiyacınız olan tüm vitaminleri aldığınızdan emin olun.

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmiş yaşantınıza bakıp eski günlerinizi yad edeceksiniz. Geçmişe yaptığınız yolculuk, yapmak istedikleriniz için size ilham verecek ve sizi harekete geçirecek. Eğer bugünden kaçmak için geçmişe dalıyorsanız dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde kimse özlemlerinizi ve isteklerinizi algılamaz. Yaşadığınız masalımsı aşk ise çok geride kaldı. Artık gerçeğe dönmenin zamanı geldi. İlişkilerinizde nicelikten çok niteliğe önem verirseniz, gerçek dostlar bulacaksınız. Maddi açıdan rahatlama var.

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>