Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Eleştiri Duymak İstemeyebilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Aklınızın ve duygularınızın birbirleriyle sürekli etkileşim halinde olduğunu düşünebilirsiniz. Muhtemelen haklısınız, özellikle de yaratıcılığınız ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda durum böyle. Peki builişkileriniz için de geçerli mi? İş hayatınızda, duygularınızı tamamen ortaya çıkarmıyorsunuz, çünkü bunların fikirlerinizi etkileyeceğinden korkuyorsunuz. Bugün, gün ilerledikçe bunun birkaç örneğini görebilirsiniz.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Eğer birisi bir partnerlik teklifiyle sana yaklaşırsa bu konuyu ciddi bir şekilde düşünüp değerlendirmelisin. Her ne kadar aklında olmayan bir şey olsa bile; günün enerjisi başarılı işbirliklerini ve partnerlikleri destekliyor olacak. Otur ve bu kişiyle konuş. Fikirlerinizi yazın ve planlarınızı oluşturun. Görmezden gelmeyin; her şeyi ölçüp tartın. Her şeyi berrak bir şekilde görebilmek için analitik becerilerine güvenebilirsin.Bugün olacakları kontrol altına almaya kalkışmayın çünkü olup bitenlerin derinlerinde yatan anlamı anlayamayacaksınız. Kolektif eğilimler hayatını altüst ediyorken, nasıl anlayabileceksin ki zaten? Bazı içsel değerlendirmelere girişebilirsin çünkü şu koca evrende sadece bir kum tanesi olduğunu düşüneceksin. Fakat böyle şeyleri düşünmeye çok da vakit ayırma. Bazı yanıtlar içini başını dik tut ve çevrene bak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün değişiklik isteğiniz artabilir. Dış koşullarınızdan ve rutinden sıkılabilir, farklılık arayışında olabilirsiniz. Flörtler, aşk ilişkileri ve bu ilişkilerde arzu ve tutkular ön planda olabilir. Çocuklara karşı daha korumacı olmalı.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Balık burcunda ilerlemeyi sürdürürken aşk hayatınıza dair konular gündemde olabilir. Yüreğinizin sesini dinlemek isteyebilir, tutkularınızın peşinden koşabilir, yaratıcılığınızı, sanatsal yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş alacaklarınız için görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zaman olmasına rağmen verilen sözlerin tutulmaması sizleri sert hareketler yapmaya sevk edebilir.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bir süredir söylemek istediğiniz ancak sessiz kaldığınız konularda spontane ve şaşırtıcı aksiyonlar alabilirsiniz, kendinizi bile şaşırtacaksınız.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecekteki kariyer gelişiminizi düşünüyorsunuz ve şu anki durumunuzdan memnun değilsiniz. Belki bir terfi arıyorsunuz, başka biristiyorsunuz veya kariyerinizi tamamen değiştirmeyi tercih ediyorsunuz. Şimdi derinlemesine düşünme ve planlarınızı sağlamlaştırma zamanı.

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün ince ve nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak mükemmel bir örnek teşkil edeceksiniz. Birçok dostlunuz sizi takdirle izliyor. 

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmaktan kaçının ve sakinliğinizi koruyun. Bugünyerinizde karşınıza çıkan tüm problemleri başarılı bir şekilde çözeceksiniz. Aile bireyleriniz ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her şeyi şansa bırakıp duygusal ilişkiniz için gereken çabayı göstermemeniz sevgilinizle aranızın açılmasına neden olabilir. Sürekli değişen tavırlarınız nedeniylearkadaşlarınız tarafından yanlış değerlendiriliyorsunuz. Bu nedenle kararlarınızın arkasında sonuna kadar durmaya çalışın. Para harcama konusunda içinizde istek uyanabilir. Yapacağınız yatırımlarla ilgili ani kararlar almamaya çalışın. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 24' 43"
Ay
Akrep
15° 03' 36"
Merkür
Koç
26° 05' 16"
Venüs
Balık
20° 40' 10"
Mars
Balık
04° 22' 44"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 03"
Satürn
Balık
13° 12' 53"
Uranüs
Boğa
20° 37' 36"
Neptün
Balık
27° 46' 49"
Plüton
Kova
01° 48' 49"
Chiron
Koç
18° 44' 57"
Lilith
Başak
19° 42' 44"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>