Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ani Kararlar Almamalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 70%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Bu sizin için mutlu, enerjik bir gün olmalı. Fiziksel dayanıklılığınız yüksek olacak, bu yüzden herhangi ağır biryapmak istiyorsanız, bunları yapmak için gücünüz yüksek olacak. Hatta bazı toksinleri atmak için bir antrenman yapmak ya da uzun bir koşuyla kendinize meydan okumak isteyebilirsiniz! Bugün dünyadaki yaşamın bir parçası olduğunuzu hissedeceksiniz.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Yeniden organize olmak senin için günün teması olabilir. Her zaman bir şeyler geliştirmek konusunda fikirlerin olmuştur ve bugün bu fikirleri evine uygulamak isteyeceksin. Çocuklarını da ev işlerine dahil etmeyi düşünebilirsin mesela. Ya da romantik partnerinden evi dekore etmek konusunda destek alabilirsin. Günün sonunda aklına ne gelirse gelsin, bunların meyvelerini yiyebileceksin.Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha kontrolcü olabilir, her duygu ve düşüncede, aksiyonda daha fazla abartı ve aşırılığa gidebilirsiniz. Uç tepkilerden kaçınmak, gri durumlara yer vermek, ya hep ya hiç mantığıyla fevri davranmamak önemli.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak gelirini artırmak istiyorsun. Çalışan bir Akrep burcuysan patronun ile yapacağın önemli bir konuşma olabilir. Hızlı ve fevri kararlar almamalısın. Yakın arkadaşının ilişkisi hakkında şaşıracağın gelişmeler haber alabilirsin. Boş vakitlerini değerlendirmek için hobi edinmeyi düşüneceksin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınızı önemsiz gibi gören kişilere sert tepkiler verebilirsiniz. Sizleri düşünmeden bencilce hareket eden hiç kimseye tahammül edemiyorsunuz. Uzun süredir verdiğiniz tavizlerin göreviniz olduğuna farkına varıyorsunuz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evde yaşanabilecek kazalara dikkat etmenizde fayda var. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak konulardan uzak durmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde aldığınız kararlar konusunda geri adım atmanız gerekebilir. Böylelikle esnek tutumunuz size başarı getirebilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına vereceğiniz öğüt onlar için son derece değerli olacaktır. Konuyla ilgili çok yüksek ve geniş bir bakış açınız var ve bu tam olarak başkalarının ihtiyacı olan şey. Şimdi önemli olan şey kendinize öğüt verebilmeniz ve bu iyi tavsiyeleri uygulayabilmenizdir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız, çevresel faktörlerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için yardım almak istemiyorsunuz. Bugün maddi konularda yeni fikirlere açıksınız. 

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz tutkulu anlar gelebilir. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek için çok çalışıyorsunuz ve emeklerinizin karşılığını yakında alacaksınız. Hayatınızda bazı değişikler yapın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyin. İyimser duygular içinde olursanız, partnerinizde bunu size geri yansıtacak. İşinizle ilgili elinize geçen fırsatları iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bazı kişiler duygularınızı tetikleyip yanlış anlaşılmalara fırsat verebilirler. Yaptığınız masrafların sonradan ne kadar gereksiz olduğunu anlayıp üzülüyorsunuz! Havaların soğumasıyla grip vakaları da arttı. Dikkatli olun.

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 58"
Ay
Akrep
25° 29' 38"
Merkür
Koç
26° 29' 29"
Venüs
Balık
21° 43' 00"
Mars
Balık
05° 02' 17"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 48"
Satürn
Balık
13° 18' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 57"
Neptün
Balık
27° 48' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 55"
Lilith
Başak
19° 48' 23"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>