Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geleceğin Adına Önemli Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 90%

Bunu farketmeyebilirsiniz, ama kişiliğinizin güçlü ve çekici bir tarafı var. Bugün istediğiniz şeyi almak için bu enerjiyi kullanmalısınız. Birini etkilemek istiyor olabilirsiniz, bu patronunuz ya da görüşmek istediğiniz bir kişi olabilir. Bugün, çekiciliğinizi ve ikna etme becerinizi kullanmamız için harika bir zaman. Sadece elde etmek istediğiniz sonuçlara odaklanın ve hedeflerinizi gözden kaçırmayın.

Profesyonel geleceğini düşünmek için bugünü kullanmalısın. Bir çok güç, konuyla ilgili fikirlerinizi açıklığa kavuşturmak için bugün birlikte çalışıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda yaptığınız gibi en ufak bir provokasyonda isyan etmek yerine, temel ihtiyaçlarınızı ve ailenizin önceliklerini düşünmeniz çok daha mantıklı olacaktır.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Hislerinle bağlantı kurmakta zorlandığını hissediyorsun. Olmadığın halde neşeliymiş gibi davranmaya kendini zorlamazsan her şey daha akıcı ve kolay olacak. Hislerinden utanmak yerine; kendine karşı bu konuda dürüst ol. Huzursuz ve olumsuz hissediyorsan, bunu kendine sakla. Yürüyüşe çık, bir su kenarına git; en önemlisi akşam sağlıklı bir menü tükettiğine emin ol.Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapay algılardan sıyrılmanın vakti geldi. Onların gerçek hayatla hiçbir bağlantısı yok ve elbette sizin hayatınızla da bir ilgisi yok. Aksiyon filmi izleyip öyle olmadığın halde kendini başroldeki karakterle özdeşletirmenin ne anlamı olabilir ki? Benzersiz özelliklerinize yatırım yaptıkça kendinizden daha memnun ve mutlu biri haline geleceğinizi fark edeceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçleniyor. Olayların arka planını tahmin ederek hareket ediyorsunuz. İletişim yanlısı olmalı, akıl okumaktan ve önyargıyla hareket etmekten kaçınmalısınız.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerin ve hedeflerin için hızlanıyorsun. Emek vermeden karşılık alınmadığını biliyorsun. Aile yaşantın ile uyumun sana birçok avantaj kazandırıyor. Eğitim gören Akrep burcuysan çalışmalarına ara vermek istemiyorsun. Akşam saatlerini değerlendirmek için hobi edinmek isteyeceksin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne kişisel hedeflerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Emin adımlarla planlanırınızı gerçekleştirirken yeni hedefler belirleyerek ufkunuzu genişletiyorsunuz. Yeni bir işe başlamak ya da yeni bir proje içerisine girme fırsatınız olabilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle iletişim hatalarına karşı dikkatli olmalı ve yanlış iletişim kurduğunuz noktaları sorgulamalısınız. Tecrübe önemli.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En büyük hayaliniz karşınızda ancak yine de önünüzde duran büyük bir engel var. Tek bir yöne baktığınızda, hedef yalnızca kısmen görülebilir. Diğer tarafa baktığınızda da diğer tarafı netleşir, ancak yine de resmin tamamına sahip değilsiniz. 

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir. 

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok tutkulu hissedeceksiniz ve eşiniz ile birlikte eğlenceli anlar geçireceksiniz. Pahalı şeylere yatırım yapmamaya çalışın ve çevrenizdeki insanlardan borç almayın. Beslenme programınıza sağlıklı bir şeyler ekleyin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu aralar hissettiğiniz gerginliği sevdiğiniz insana yansıtmamaya çalışın. Endişe ve kuruntularınızı bu kadar çok büyütmekten de kaçının. Çalışma arkadaşlarınızdan biriyle soğukluk yaşıyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor, ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>