Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kontrol Elinde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Bugün bazı agresif veya korkutucu kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda işinde biraz egolu olan biri olabilir. Bugün ağırlıklarını ortaya koymaya çalışıyor olabilirler. Genelde bu tür karakterlerin etrafında düşük bir profil sergiliyorsunuz, ancak bugün biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Belki bu kişiyi yerine yollamanın zamanı gelmiştir! Çok fazla bozulmaya neden oluyorlarsa, geri çekilmelerini sağlamanız gerekebilir.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Beynini kapatamadığın günler yaşadığını hatırlıyor musun? İşte bugün o günlerden biri olabilir. Daha da kötüsü, düşüncelerini paylaşmak isteyebilirsin ve karşında maalesef seni istekli bir şekilde dinleyecek bir partner olmayabilir. Meraklanma. Bilgisayarın ve bir modemin var; öyleyse neden chat odalarını ya da forumları denemiyorsun?Yaklaşan haftasonunu düşünerek, bugünü hayal dünyasında geçirebilirsin. Rahatlamana ve eğlenmene yardımcı olacak kısa bir kaçış planlıyor olabilirsin. Manzaranın değişmesi senin için iyi olur. Yaratıcılığını arttırmak için ilham verici insanların etrafında olman ve öyle yerlerde bulunman gerekiyor. Zihnini, bedenini ve ruhunu besleyecek özel bir şey planla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok keyifli gelişmeler yaşayabilirsin. Yeni insanlarla tanışıp yeni işler konusunda beklenmedik ilerlemeler göstermen mümkün. Vereceğin kararların hayatını olumlu etkilemesi daha olası.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Havada aşk kokusu var! Eğer karşınızdaki kişiden etkileniyorsanız, bunu bir şekilde göstermenin yolunu bulmalısınız. Aksi durumda karşı tarafın sizi anlamasını bekleyemezsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım bıraktığın konulara ağırlık verirken, önceliklerini de yeniden belirlemek isteyeceksin. Yoğunluğunu özel hayatına yansıtmaktan kaçınıyorsun. Evliliğinde sorun yaşayan bir arkadaşına yardımcı olabilirsin. Sağlığın için, yürüyüş yapmayı rutinlerine eklemeye karar verebilirsin. Yeni insanlarla tanışmak için harekete geçiyorsun.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal kararsızlık içindesiniz. Sezgileriniz ve duygularınız konuşmanızı isterken mantığınız ve gururunuz tam tersini söylüyor olabilir. Doğru karar veremediğiniz bir dönemdesiniz. Eğer hemen bir karar verme zorunluluğunuz yoksa bu karar aşamasını biraz erteleyin. Ama bir an önce bu karmaşıklığın son bulmasını istiyorsanız da çok güvendiğiniz dostunuza danışabilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz yeni boyutlar kazanabilir Bu gelişmelerin iyi ya da kötü olması sizin olaylara göstereceğiniz tutum ile doğru orantılı olabilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

10 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evdeki sorumluluklar şu anda sizin için bunaltıcı görünebilir, ancak nasıl hissettiğinizi onlara bildirirseniz, başkaları gerçekten yardımcı olmaya istekli olabilir. Kurduğunuz iletişimlerde duyulmayacağınız korkusuyla agresif bir yaklaşım benimsemek yerine, istediğiniz sonuçları alacağınızdan emin olarak konuşmaya başlayabilirsiniz. Bugün mesajlarınızı iletmek her zamankinden daha kolay.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bu hafta maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya yoğun birgündemiyle başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de beklenmedik problemlerin çıkabileceği bir gün, kendinize dikkat edin. Akşam saatlerini partnerinize ayırabilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hikayeniz dilediğinizden daha az romantik görünüyor. Bunun sebebi onun size olan soğuk ve ilgisiz tavırları. Bu sorununuzu konuşmadığınız sürece çözemezsiniz. İş hayatınızda isteksiz tavırlarınız işlerin size daha da yorucu gelmesine yol açıyor. Karşıt fikirli biri veya bir durum kafanızı meşgul edebilir. Yanlış anlaşılmaların sizi germesine izin vermeyin. Bazı şeylerin açığa çıkması nedeniyle pek hoşunuza gitmeyen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığınızı kaybetmeyin.

10 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 56"
Ay
Kova
21° 02' 07"
Merkür
Koç
17° 43' 11"
Venüs
Boğa
03° 17' 35"
Mars
Koç
01° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 31"
Satürn
Balık
16° 44' 16"
Uranüs
Boğa
22° 27' 13"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 48"
Lilith
Başak
23° 32' 39"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>