Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Engelleri Yolundan Kaldırıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün bir şair havasında, yaratıcı ve romantik bir ruh hali içersinde olabilirsiniz. İnsanlara yaratıcı hikayeler anlatıyor ve zekice sözler söylüyor olabilirsiniz. Ya da birini samimi ve romantik tavrınızla etkileyebilirsiniz. Kelimelerle aranız çok iyi olacak bu yüzden güçlerinizi akıllıca kullanın! Etkilemek istediğiniz özel bir kişi olup olmadığına karar verin ve daha sonra işe koyulun.

Bugün etrafınızda iki ayağınızı bir pabuca sokacak cinsten hızlı bir şekilde yeni fikirler ortaya koymalısınız. Kendinizi bulutların içine götüren sihirli bir halı yolculuğunda bulacaksınız. Ancak hatırlanması en zor olan şey, manzaranızı kaybetmemek için fazla uzaklaşmamaktır. Gerçekliğin her zaman göründüğü gibi olmadığını unutmayın. Bugün mükemmel çalışıyor gibi görünen şey yarın hiç çalışmayabilir.

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Bir rahatlık noktası bulmak senin için zor olabilir. Şu anda ideallerinle veya hedeflerinle gerçekten bütünleşememiş gibi hissedebilirsin. Bir şeyleri harekete geçirmeye çalışsan bile, gerçekten istediğin gibi olmuyorlar. Kabul görmek için bir taraf tutman gerektiğini hissetmeni sağlayan zor bir enerji örüntüsü mevcut. Sorun, iki tarafın da çekici gelmemesi. Kendi kampını kurmakta özgürsün!Normalde bağımsızlık taraftarısın, ama bugün birisiyle takım oluşturmak isteyebilirsin. Yardım istemek her zaman sana göre değil. Genellikle işleri kendi kendine çözmeye çalışıyorsun. Fakat şu anda, ekstra çaba gerektiren bir durumda olabilirsin. Sana asistanlık edebilecek bir arkadaş bul. İşbirliğinden karşılıklı olarak olumlu etkileneceksin ve projen akıp gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz şüpheci görünen alanları her zamankinden daha fazla keşfetme isteği duyabilirsiniz. Eski ruhani ritüeller, tarih öncesi veya garip hikayeler aklınızda olabilir ve bu konularla ilgili kitapları araştırabilirsiniz. Genellikle böyle şeyler hakkında şüpheci davranırsınız, ama bugün onlar hakkında bilgi edinmek isteyeceksiniz. Mantığınızı ön planda tutun ve neler yapabileceğinizi öğrenin! En azından bundan keyif alacaksınız!

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uzun zamandır sahip olduğunuzdan daha enerjik, hevesli ve motivesiniz. Başarılarınız ve yakınlarınızın desteğiyle kendinize oldukça güveniyorsunuz. Sonuç olarak, entelektüel ve yaratıcı olmanız size ilerlemek için yeterince ilham kaynağı oluyor. Tek dezavantajı, birçok fikrin arasıdan tercih yapmaya çalışmanız. Devam etmeden önce her birini dikkatlice düşünün.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Temizliğe her anlamda başladığın bir gün? Hayatında seni üzen, geriye çeken ve gelişmeni önleyen kişileri hayatından tek kelime etmeden çıkarabilirsin. Açıklama yapmak ve yaptırmak konusunda daha net olduğun bir günündesin. Kararını verip yoluna bakıyorsun. İşini değiştirmek isteyen bir Akrep burcuysan bugün bir yerlere mail atabilirsin. Sorunlarını çözmek isteyip hayatına odaklanıyorsun. Evini düzenlemek için harcamalar yapıp, yaşam alanını yeniden dizayn etmek isteyebilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesinin yarattığı sorunları görmezden gelebilirsin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilmediğiniz rekabetlere çekilebilirsiniz. Rekabet sizi asla mutlu etmez, aksine sinirlendirebilir. Bu yüzden karşılık vermeden kendinizi daha özgür kılmalısınız.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişimler ilginizi çekebilir. Mesleki gruptaki arkadaşlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilmek için sorumluluk almanız gerekebilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza birtakım yeniliklerin girdiğini görebilirsiniz. Olumlu yönde istediğiniz değişimleri gerçekleştirmeye başlamak için oldukça uygun bir dönemdesiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken sosyal ilişkileriniz açısından hareketli ve canlı bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı fedakâr tutumunuz özellikle iletişim ve anlatımınızda daha çok öne çıkabilir. Duygusal yönlerinizi bu şekilde yansıtabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mantığınızın sesini mi kalbinizi mi dinlemeniz gerektiği konusunda zor bir karar vermeniz gerekecek. Duygularınız yerine aklınızı ortaya koyun ve ona göre hareket edin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer evinizde meydana gelen Dolunay'ın ardından Ay, sosyal çevre evinizde seyahat etmeye başlıyor.İş hayatının getirdiği stresten uzaklaşıp biraz rahatlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kalabalıklara karışmak, eğlenceli aktivitelere katılmak için uygun bir gün. Ay ile Merkür etkileşimi duygusal ve mantıksal taraflarınız arasında dengeyi kurmakta zorlanabileceğinizi gösteriyor.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla beraber vakit geçirmek isteyebilir, bunun için çeşitli programlar yapabilirsiniz. Bu kişiler de sizin yaptığınız programlara uyacak ve davetlerinizi kabul edeceklerdir. Birlikte çeşitli eğlence faaliyetlerinde bulunmanız veya değişik sosyal ortamlar içinde yer almanız mümkündür.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya sosyal çevreniz ile alakalı bazı konuları toparlayarak başlıyorsunuz. Yeni etkinlikler ve organizasyonlar içinde yer almak için oldukça uygun bir gün. Genel anlamda iyi olsanız da bir miktar endişeli bir hal sergileyebilirsiniz. Aileniz ile beraber güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir. Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>