Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler dikkatinizi oraya çekmek isteseler de, onun geçmişte yaşadıklarının sizin için hiç bir önemi yok. Seviyor, seviliyorsunuz ve gerisiyle ilgilenmiyorsunuz

Haksızlıklara karşı mücadelede kendinizi hep yalnız buluveriyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı haksızlıklar karşısında teslimiyetçi görüyor ve bunu çekinmeden dile getiriyorsunuz.

Bir süre taksit ödemek zorunda kalmanız bütçenizi sarsmayacak. Çünkü uygun koşulları çoktan yaratmış görünüyorsunuz. Hayalini kurduğunuz büyük bir özel eşyaya nihayet kavuşuyorsunuz.

Yalnız kaldıkça ödeyeceğiniz bedel büyük olabilir,çevrenizde adaleti sağlamak tek başınıza sizin göreviniz değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifli geçireceğiniz birkaç saat ile, ömrünüzden tekdüze birkaç günü hiç düşünmeden takas edebileceğiniz bir yapınız var. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda aşk hayatınızla ilgili içinize sinmeyen durumlar olabilir. Duygusal yaşamınızda netleştiremediğiniz şeyler tüm gün enerjinizi düşürebilir. İstediğiniz aşk bu mu yoksa daha mı farklıydı bunu sorgulayabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili gelişmeler olabilir. Ufak bir sorun çabucak büyüyebilir. Tepkilerinizde dikkatli olmalısınız. Güneş-Plüton kavuşumu pek çok konuda size etki edecek. Bulunduğunuz çevrede ön plana çıkabilirsiniz. Özellikledünyasında satış, pazarlama, iletişim sektörlerinde çalışıyorsanız bir nebze daha başarılarınızın takdir edileceği bir gün olabilir. Fakat bu görünüm bu başarıyı verirken zararlı etkilerini de beraber getirir. Eğer sadece kendiniz odaklı, hırslarınızın sizi yönettiği, başka insanları tanımayan bir yapıda olursanız, bu güzel etki küle de dönüşebilir. Kardeşiniz veya akrabalarınızın üstünde de hakimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Karşı tarafla bu konuda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Eğitim görüyorsanız bu konuda da zirveye tırmanabilirsiniz. Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kalıcı işlere imza atmaya çalışacaksın!Bugün grup çalışması gibi konularda uzlaşmacı olmalısın. Anlamsız yoğunluk gerekli yerlerlebirliği yapmanı engeller durumda. Kendini başarısız gibi hissettiren insanlar olacaktır ancak önemli olan kendini ispatlaman değil, kalıcı işlere imza atman. Bugün bireysel çalışmaların adımlarını atabilirsin. Keyifli bir gün geçirmeye hazır mısın? Ay?ın konumu keyifli bir gün geçirmeni sağlayacaktır. Sevdiğin kişi bugün senden özel bir şeyler bekleyebilir. Onunla ilgilenmeyi ihmal etme derim. Esprisi olan bir hediye alarak, günün eğlenceli geçmesini sağlayabilirsin. Eğer evinde bir davet vermek istiyorsan, seçeceğin tarih bugün olsun. Gökyüzündeki olumlu etkiler, eğlenceyi ve uzun masa sohbetlerini destekliyor.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizi karşılayabileceğiniz hızlı gelişmeler ve projeler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızla ilgili yakaladığınız düzen ve istikrar kendinizi oldukça iyi hissettirecektir.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında yaratıcılığınızı daha fazla kullanmak isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade ettiğinizi düşündüğünüz arkadaşlarınızda birlikte olmak size iyi gelecektir. İşlerin akışında yavaşlamalar olabilir. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Bitişler yaşayacağınız zamanlar olabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanın derdine koşmayı ilke edindiniz. Kendinizi ihmal ediyor, kötü besleniyorsunuz.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik konularda dünya görüşü farklılığı yaşanabilir. Aldanma, aldatma konuları gelişebilir. Geçmiş aşkların gölgesi ilişkileri bozabilir. Gün boyu duygularınızı yoğun ve derin yaşayacaksınız. Dengeyi korumak için objektif olmak faydalı olur.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizde köklü değişimler meydana gelebilir. Ayrıca son derece karizmatik, gizemli bir komşuyla tanışıp etkilenebilirsiniz. Güçlü karakteri hemen dikkatinizi çekecektir. Duygusal zorlanmalara açık bir gün.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 33" R
Ay
Balık
25° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 07' 27"
Venüs
Boğa
06° 13' 38"
Mars
Koç
02° 59' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 60"
Satürn
Balık
16° 56' 23"
Uranüs
Boğa
22° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 45"
Lilith
Başak
23° 48' 30"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>