Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok dikkatli olmalı, aşk konularında insanların algılama yeteneğini ciddiye almalısınız. Son dönemdeki melankolik havanız ilgi çekiyor ve arkasındaki nedeni hissettiriyor.

Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere. Hafta içinde önünüze yığılan işlerden bazılarıyla sorunlarınız olacak. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.

Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma size sıkıntı yaşatmayacak. Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz, ama gelecekte olumlu netlikler var. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyecek.

Kolay havaya girme huyunuzu neşeli olaylar dışında frenlemelisiniz. Arkadaşlar arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmada tarafsız olma niyetindeyken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki ısrarcılığınız göze batabilir. Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için şimdikinden daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah 09:20-09:45 arası boşlukta ilerleyen Ay, 09:45 itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Ailenize vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Evinizde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Ay'ın gün içerisinde Venüs ve Mars ile olumlu açıları aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabileceğini gösteriyor. 14:17 itibariyle Venüs, Yay burcuna geçiyor. Sevgiler, Astromeri

7 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikir ayrılıkları yaşıyorsun! Aşk gezegeni Venüs, bugün itibari ile burç değiştiriyor ve ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Belirsizliğe toleransın olmadığını bilmeyen kalmıyor! İş ve eğitim hayatında ön plana çıkmak istediğin bir gün. İş hayatındaki hırsın seni başarıya doğru götürüyor. Eğer çalışıyor ve ikiarasında kaldıysan, bunu bugün masaya yatırabilir ve çözebilirsin. Kariyer hayatını istediğin gibi şekillendirmek isteyeceksin. Ancak gün içinde canını sıkan ev konuları sorumluluklarına adapte olmanı zorluyor. Eğer sevgilin varsa, üstünde baskınlık kurmamanı tavsiye ederim. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, çocukların eğitimi ya da davranışları konusunda eşinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Kendini ifade etmeye çalışırken yanlış anlaşılman, seni gergin davranmaya itebilir. Sakinliğini korumanda fayda var.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündemi sürekli değişen bir haftaya hoş geldiniz. Sabah ayrı akşam ayrı programlara hazır olun. Planlar anlık olarak bile değişebilir. Ajandanız karalama defterine dönebilir. İstikrarla ilerlettiğiniz, planlarınızı bozmadığınız tek gündeminiz maddiyat. Kazanç hesaplama, yatırım ve birikim yapma konularında hiç fire vermiyorsunuz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aileye ve köklere ait konular var. Ev hayatınızla ilgili değişiklik düşünüyorsanız, bugün karar verebilirsiniz. Bireyselliğinizi daha fazla yaşamak isteyeceğiniz bugünde yeni fikirlerinizin peşinden gitmek isteyeceğiniz zamanlar var. Bugün seçimlerinizde iç sesinize kulak verebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşırılıklardan kaçınmaya özen gösterin.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Sevgilinizle daha çok birlikte olmalısınız.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu güvenli alan arayışınız artacak. Sizi bütünleyen, ortak anlayışta olduğunuz insanlarla bir arada olabilirsiniz. Ailevi konularda hareket, yatırım konularında gelişmeler yaşanabilir.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz daha anlayışlı ve sakin olmaya çalışın. İçinizden yükselen enerjiyi kontrol edebilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni planlar yapabilirsiniz. Ancak, bunu yapmak için duygularınızı kontrol altına almalısınız.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

7 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 28" R
Ay
Yay
23° 18' 38"
Merkür
Koç
16° 12' 30"
Venüs
Koç
28° 02' 22"
Mars
Balık
27° 52' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 52"
Satürn
Balık
16° 21' 38"
Uranüs
Boğa
22° 12' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 21"
Lilith
Başak
23° 04' 16"
True Node
Koç
15° 27' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>