Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın arkadaşıyla şu sıralar, sizin dışınızda ne konuşabilir ki ? İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Kaygılanmayın. Akşam saatlerinde küçük bir sürpriziniz var. O da, sizin gibi bu aralar huzur arıyor.

Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın. Son derece yaratıcı bir ortam içine gireceksiniz.

Geleceğinizde ciddi sıkıntılar görünmüyor. Son zamanlardaki sıkışıklığınız ve bir süre sonra yapmanız gereken ödemelerle ilgili çıkaracağınız formüller, şansa fazla dayalı gibi.

Son zamanlardaki düşünce hareketliliğiniz, yorgunluğunuzu daha da hissettiriyor. Beslenmenize ve sosyal yaşamınızın ritmine dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih edebilme yeteneğiniz var. Profesyonel anlamda bir atılım söz konusu. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebeleriniz var. Bu dönem, hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir döneme benziyor.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:26-11:58 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Günün ilk yarısı önemli işleriniz varsa Ay Yay burcuna geçene kadar bekletmenizi öneririm. 11:58 itibariyle Yay burcuna geçecek Ay, maddi konularınıza odaklanacağınız bir günde olduğunuzu gösteriyor. Gelirinizle ilgili artışlar olabilir. Aklınızda yeni bir yatırım fikri oluşabilir. Satürn- Güneş kavuşumu kardeş ve yakın akrabalarınızla ilgili konulara vurgu yapacak. Bu kişilerle bir sorununuz varsa ve uzun zamandır bu durum canınızı sıkıyorsa bugün itibariyle daha net bir tavır ortaya koyabilirsiniz. Eğitim görenler varsa zor zamanlardan sonra bunun mükâfatını alacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Beklentilerin çözüme kavuşuyor! Bugün senin için ekstra özel bir gün olabilir. Yeni bir işe başlamak ya da uzun süren bir işini tamamlamak önemli olacak. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, uzun süredir sıkıntı yaşadığın maddi beklentilerin çözüme kavuşacak. İçinde bu yüzden bir bayram havası var. Olumlu duruşun çevren tarafından da anlaşılıyor. Öğleden sonra aklın sıkça geçmişe gidebilir. Özellikle duygusal anlamda güven duyduğun insanların ne yaptığını merak edebilir, internet üzerinden araştırmaya girebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, tüm sorunları konuşup halletmek isteyeceksin. Operasyon, toplantı,görüşmesini ertelememek için sağlığına dikkat etmelisin.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konulardaki beklentilerinizi karşılayabileceğiniz bir gün genelindesiniz. Sosyal çevrenizle aranızda geçmişten getirdiğiniz sorunlar yeniden konuşulabilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar evle ilgili işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde yurtdışından gelen arkadaşınızla görüşebilir veya yabancılarla ortaklaşa yaptığınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün almak istediğiniz kararlarda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kime güven duyacağınızı şaşırmış durumdasınız. Uzun zamandır insanlarla aranızda iletişim kopukluğu var.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi son derece keyifli ve iyi hissedeceksiniz. Geleceğe yönelik yeni beklentiler içine girebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz çevrelere girebilir, yeni tanıştığınız kişilerin desteğini alabilirsiniz. Olumlu ve anlayışlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkilerde hassasiyetler olabilir. Öğleden sonra üretim yapmak, uzun vadeli projelere hazırlanmak için gün çok verimli. Beklediğiniz işlerde gelişmeler olabilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu geçen yıl başlayan değişim rüzgarını kardeş ve yakın akrabalarınızla olan ilişkinize yansıtır.Hafta sonunda bir aile meclisi toplantısı yapmak herkese iyi gelecektir. Bu dönemde taşınma, mal alıp satma gayrimenkul yatırımlarınızı şekillendirmek istersiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğitimle ilgili konularda ortaya çıkabilecek sorumlulukların, görevlerin baskısını daha çok hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Yakın çevreniz, kardeş veya komşularınızla ilgili sorumluluklar da gündeme gelebilir. Öğle sonrasında maddi konularda şanslı olabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 53' 40" R
Ay
İkizler
15° 20' 54" R
Merkür
Koç
23° 42' 19"
Venüs
Boğa
13° 02' 04"
Mars
Koç
07° 14' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 59"
Satürn
Balık
17° 22' 58"
Uranüs
Boğa
22° 54' 38"
Neptün
Balık
29° 11' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 47"
Lilith
Başak
24° 25' 17"
True Node
Koç
15° 12' 10"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>