Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezp ediyor gibi.

Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz.

Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız. Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir.

Bir yakınınızın başarılarından duyduğunuz mutluluğu, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz. Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi tanıyamadığınız birtakım davranışlarınız sizi düşündürüyor. Sonradan edinilmiş bir huy olduğuna inanmanız yeterli olmayacak, bu davranışlardan kurtulma çabalarına gireceksiniz. Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bununla ilgili sorgulamalarınız olabilir.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek Ay, ister partnerinizle alakalı, isterse ailenizi ilgilendiren konularda olsun fark etmez, kimsenin üstünüze gelmesini istemezsiniz. Çünkü biliyorsunuz ki, huzursuzluk hem sağlığınızı hem de gelişiminizi olumsuz yönde etkiliyor. Seçkin bir hayat yaşamak, güzellikleri paylaşmak ihtiyacınız bugün oldukça yoğun. Bu enerji altında insan daha seçici olur. Sizin isteğiniz partnerinizin dürüst ve açık davranması. Aslında bunu, bütün insanlardan beklemektesiniz. Ancak tabii ki hayatı birlikte geçirmek istediğiniz kişinin tavrı çok önemli. Aranızda sorunlar varsa, bir an önce düzelsin istersiniz. Saat 11:23 Ay-Pluto görünümü, güçlenmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak bir yandan mücadele ederken, diğer taraftan elde olmayan durumlarla karşılaşmak bizi yoruyor. Çabalıyoruz ancak çabamızın meyvelerini alabilmek kolay olmuyor. Bir takım tuhaflıklar, sağlık veya diğer etkenlerle boğuşmak zorunda kalıyoruz. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, bizim için maddi güç kadar, ilişkimizdeki huzur da o denli önemli. Sağlıklı ve dengeli bir yaşamın ne kadar kıymetli bir hediye olduğunun farkındayız.

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Farkındalığın artıyor! Farkındalığının yüksek olduğu bir gün. Bazı konularda fazla duygusal davrandığını fark edebilirsin. Özellikle son zamanlarda biriyle karşı karşıya geldiysen, onunla uzlaşmak adına adım atabilirsin. Yaşam alanındaki bir takım değişiklikler, eşya alışverişi, dekoratif düzenlemeler yapabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, yenitekliflerine ve ideallerine daha da yaklaşmaya hazır ol! Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim; doğanda zaten var olan sevimliliğin kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanmana yardımcı olacaktır. Eğer fazla mükemmeliyetçiysen etrafındakileri zora koşabilirsin. Daha anlayışlı ve sabırlı olmalısın. Hayat herkes için zor, öyle değil mi?

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili sizi zor durumda bırakan bazı sorunlar gündeme gelebilir. Kararlarınızı alırken partner ya da ortaklarınızın fikirlerini sormayı unutmayın.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan sizi meşgul eden durumlar belirsizlik yaratabilir. Özellikle öğle saatlerinde sözlerinizde daha özenli olmaya bakmalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli bir günde kendinizi bu hareketin dışında tutabilirsiniz. Yalnızlığı, kendi halinizde olmayı tercih edebilirsiniz. Kontrolünüz dışı durumlara, ihmal ve unutkanlıklara dikkat etmelisiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefler, idealler ve günün gerçekleri arasında sıkışmışlık duygusu sonlanıyor. Sizi harekete geçirecek olaylar söz konusu. Verimsiz işleri bir kenara bırakıp yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken gizli bir ilişki sizin kalbinizi yerinden hoplatabilir. Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Ayrıcailişkilerinizde herkese duyurmayacağınız bir projenin detaylarını masaya yatırabilirsiniz. Dedektiflik yeteneğiniz sayesinde gizli ilişkiler ortaya çıkabilir. İdrar yollarınız hassas olabilir. Bol su içmeyi ihmal etmeyin.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 24' 41" R
Ay
Yengeç
06° 39' 13" R
Merkür
Koç
25° 18' 14"
Venüs
Boğa
14° 57' 59"
Mars
Koç
08° 26' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 11"
Satürn
Balık
17° 30' 07"
Uranüs
Boğa
23° 00' 07"
Neptün
Balık
29° 13' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 47"
Lilith
Başak
24° 35' 44"
True Node
Koç
15° 03' 28"
Son Güncelleme : 11/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>