Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu, hareketli bir ilişki içindesiniz. Aşk ilişkisinden beklediğiniz hemen, hemen her şey size sunulmuş gibi. Bu duygular içinde, size yönelik yakınlaşma niyetlerinin hiç şansı yok.

Bugünlerde geçici bir durgunluk dönemi girebilir ve biraz dinlenmek için bundan yararlanabilirsiniz. Daha önceden başvurduğunuz bir işten haftanın başında görüşme isteği alabilirsiniz.

Aile bireylerinin bazı gereksinimlerini gereksiz buluyor, bazı kısıntı kararları almayı düşünüyorsunuz. Mütevazi beklentileriniz size pek para sorunu çıkartmıyor. Ara ödemelerde zorlanmayacaksınız.

Akraba ilişkilerinizdeki küskünlük, birileri tarafından değişik boyutlara taşınmak isteniyor gibi. Yönlendirici olmalı, kırgınlıkları ortadan kaldırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir, bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyebilirsiniz. Aile içinde bazı mutluluklarınıza ortak olmayı arzulayan sitemkar birileri var. Bunu geç fark edip nasıl gözden kaçırdığınıza üzülebilirsiniz Bugüne bitirmeniz gereken işleri önümüzdeki haftaya sarkıtmanız, düşünceli bir hafta sonu geçirmenize neden oluyor.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:31 Venüs-Pluto görünümü, dış dünyada birebir ilişki kurduğunuz insanlarla olan temaslarınızı, sosyal yaşamınızı, özel hayatınızı derinlemesine ele almanızı sağlıyor. Yeni bir çevreye sizi dahil ediyor ve bu çevrede başkalarıyla irtibatta bulunarak gelişmenizi sağlıyor. Sorumluluk üstlenmeniz için teşvik ediyor. Saat 08:41 Mars-Chiron kavuşum etkisinde, insan gevşemekte, hayatı eğlenceli taraflarıyla ele almakta zorlanabilir. Aşk hayatınız ilgili konularda, geçmiş ile gelecek, bugün ile yarın birbiriyle iç içe geçmiş gibidir. Her yeni gün sanki eskiyi gözünüzün önünde canlandırır. Gidene duyulan öfke kimi zaman tutku halini alabilir. Bazen de aşk sanki sizden bin fersah ötede gibidir. Bütün bunlar bu kavuşumun yol açtığı içsel baskıdır. Yapmamız gereken umutsuzluğa düşmemek ve aşka kapılarımızı açık tutmaktır. Saat 12:34 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün, mutlaka başarılı olması gerektiğini düşünen bireyin kendi iç derinliklerinde huzura duyduğun ihtiyacın simgesidir. Hayat bize öyle dayatımlarda bulunuyor ki, çalışmalısın, kazanmalısın, büyüklerini saymalısın, susmalısın, kurallara uymalısın, ailenin sözünü dinlemelisin, bir yuva kurup evlenmelisin. Peki biz ne düşünüyoruz, aslında biz ne istiyoruz diye soran yok. Herkes söz birliği yapmış gibi mertlikten, güçlü olmaktan, tuttuğunu koparmaktan dem vuruyor. Ancak hayat denilen ve bir kez yaşanabilecek bu armağanın hiç mi tadı çıkarılmayacak veyahut birileri sırtımızı hiç mi sıvazlamayacak, yaptıklarımız sürekli yetersiz bulunulup sürekli birileriyle mi kıyaslanacağız. Günü olumlu geçirmenin yolu, kendinize özen göstermek. O bunu dedi, şu bunu söyledi diyerek stres altına girmemektir. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü, nazik ve samimi davranmamıza rağmen, özellikle yaşça büyük kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Duygularımızı ifade etmek, sıkıntılarımızı anlamalarını beklemek kolay değildir. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, huzur bulmak arzumuzu vurguluyor. Beklemediğimiz birinden çok önemli bir destek görebiliriz. Bu bizi memnun edicidir. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İç sesini dinliyorsun! Bugün ben hangi işe yetişeceğim diye sistem edebilirsin. İş yerinde biriken işlerin yanı sıra ailenin de sürekli hayatına müdahale etmeye çalışması oldukça gergin bir gün geçirmene neden olabilir. Öfkeni kontrol etmekte zorlanabileceğin bir gün. Kızdığın birine sert sözler sarf edebilirsin. Bugün tanıştırılmaktan memnuniyet duyacağın, özel biriyle bir araya gelebilirsin. Bu kişiyle birçok ortak noktaya sahip olabilirsin. İlişkisi olan veya evli olan bir Akrep burcuysan; tüm sorunları masaya yatıracağın günler kapıda diye ekleyebilirim. Çalışan bir Akrep burcuysan, yarım kalan işlerini halledeceksin. Geçmişte kalan ve senin acı çekmene neden kim varsa hepsini geçmişin raflarına kaldırabilirsin. Sen karar verici isen vicdan hesabı yaparak aile ortaklıklarını yoluna koymak istiyorsun. Üzerindeki ağırlıktan, kalbindeki yüklerden arınmak için iç sesini dinlemelisin.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanızda yaşadığınız bazı karmaşalarla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerde haklılığınız ortaya çıkabilir ve bunun gururunu yaşayabilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan meşgul edebilecek konular öne çıkabilir. Gizli kalan bir durum yüzünden duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlı programlı hareket edeceğiniz bir gün. Sürpriz gelirler elde edebilir, bir şeyler daha gerçekleşmeden hissedebilirsiniz. Aşk hayatı hala bulanık olan Terazi burçları, kendilerini tercih edecek, önce can sonra canan diyecekler. Güzel haberler, değer verdiğiniz insanların mutlulukları kulağınıza çalınacaktır.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla fiziksel olarak bir araya gelemeseniz de sosyal medyadan, telefonlaşarak bir şekilde görüşebilirsiniz. Ancak duygusal huzursuzlukların neden olabileceği çatışma durumlarına karşı dikkatli olmalısınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde uyum ve denge arzunuz yüksek. Gün içinde değişen ruh halinize göre kararlar alıp uygulamayı, derin değişiklikler yapmayı arzulayabilirsiniz. Tedbirli ve dengeli olmak önemli.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal açıdan biraz gerilim içine girebilir, huzursuz ve endişeli davranabilirsiniz. Fakat, kuruntularınızı sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Aslında sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek sıcak ve olumlu olacak.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 33' 08" R
Ay
Yengeç
08° 34' 58" R
Merkür
Koç
25° 27' 30"
Venüs
Boğa
15° 08' 45"
Mars
Koç
08° 32' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 15"
Satürn
Balık
17° 30' 46"
Uranüs
Boğa
23° 00' 37"
Neptün
Balık
29° 13' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 15"
Lilith
Başak
24° 36' 42"
True Node
Koç
15° 02' 43"
Son Güncelleme : 11/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>