Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, sizin için vazgeçilmez bir şey. Yeni bir aşkın eşiğinde olduğunuzun belirtileri var. Verdiğiniz bütün radikal kararlara rağmen, gönlünüzü boş tutmayı beceremeyeceksiniz gibi.

İşlerin artmasınıngüvenliği ve daha iyi kazanç demek olduğunu iyi biliyorsunuz. Yoğun bir haftaya başlamanız, gözünüzü korkutmak yerine sizi memnun ediyor.

Alacaklı olduğunuz kişiler, bu yakınlarda iyi niyetlerini gösterebilirler. Bu konudaki sessizliğiniz, sizi onurlandıracak. Satın almak istediğiniz şeyler için nihayet bütçenizi denkleştirebileceksiniz.

Kendinizi yenileyemediğinize dair duygularınız, tekdüze çevrenizdeki yenilenmelerle ortadan kalkabilir. Yeni dostluklara kapınızı açmanın tam zamanı. Çevrenize biraz bu gözle bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Onun bu yakınlığını şu sıralar fark edecek durumda görünmüyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınızın sağlık problemi ile ilgili endişeleriniz olabilir. Sizden bir şeyler saklandığı inancıyla yersiz kuruntulara gireceksiniz. Ateşli karakterinizi frenlemeniz gereken günler yaşayabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yılın son gününe saat 00:06 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisinde adım atıyoruz. Kendinizden oldukça eminsinizdir. Size göre insan göründüğü gibi olmalı ve olduğu gibi görünmeyi bilmelidir. Hatalarınıza, sevaplarınız gibi sahip çıkabilirsiniz. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, aşk hayatımızla ilgili konularda birilerinin akıl vermesinden, üzerimizde baskı uygulamasından hoşlanmayız. Bu görünüm kimileri için yeni bir aşkın işaretçisidir. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Tesadüflerin boşuna olmadığını anlayacaksın! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Son dönemde etrafındaki insanlarla yaşadığın problemler, gün içerisinde kaygılanmana sebep olabilir. Bugün sadece ilişkilerine yönelik değil, finansal meselelerle ilgili de bazı konular aklını kurcalayabilir. Hatta özgür iradeni günlük hayatına yansıtmanın bir sonucu da seni yanlış anlayan insanların sayıca artması olabilir. Fakat düzenine olan bağlılığının sınandığı günler kapıda! İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, onunla tesadüfen bir araya gelebilirsin. Her ne kadar kızgın olsan da tesadüflerin boşa olmadığını anlayacaksın. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın. Yemek konusunda ölçüyü kaçırman, sağlık problemi olarak karşına çıkabilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstekleriniz ve duygularınız yoğun olmakla birlikte çok farklı beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun ve mutluluk verici olacak. Birlikte toplantılara gidebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için iyi fikirleriniz olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeylerle ilgilenmek, güzel vakit geçirmek isteyeceksiniz. Hayallere kapılmamaya dikkat edin. Eğlenceye kapılıp, işlerinizi yarım bırakmamaya özen gösterin. Yaratıcılığınızı kendiniz için kullanmak isteyebilir, alışverişe zaman ayırabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KÜÇÜK sorunları büyüterek kafaya takabileceğiniz bir gün. Bu duyguları azaltmak için zihinsel gücünüzü kullanmazsanız takıntılı hale gelebilirsiniz dikkat edin.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlara bugün daha çok dikkat etmelisiniz. Unutkanlık, sakarlık ve dalgınlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın gizemine merak duyan, sezgisel, konsantrasyon kabiliyeti gelişkin, derin farkındalıkları olan Akrepler için bugün sosyal faaliyet önemli. Yalnız kalmak sizi mutsuz edebilir. Bugün sezgilerinize güvenin ve kendinizi akışa bırakın.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, yılın sonu günü ikili ilişkilerde önemli bir dönemece girmenize neden olur. Bu dönemde bir ayrılık ya da ilişkinizde durum değişikliği yaşayabilirsiniz. Kıskanmak ve şüphelenmek fiillerini yaşamınızdan çıkarmakta fayda var. Zira size hiçbir fayda sağlamaz. Cinsel organlar ve boşaltım sisteminizde hassaslık olabilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizle ilgili konularda kafanız karışık. Tam olarak ne yapacağınıza karar veremiyorsunuz. Bazen öyle uzaklaşmak istiyorsunuz ki, düşüncelere sıkışıp kalıyorsunuz. Yeni yıla maddi anlamda rahat giriyorsunuz. Bugün kalabalık ortamlarda olmayı ve ortamın gözdesi olmayı tercih edeceksiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 31" R
Ay
İkizler
23° 51' 23" R
Merkür
Koç
24° 19' 13"
Venüs
Boğa
13° 47' 43"
Mars
Koç
07° 42' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 43"
Satürn
Balık
17° 25' 48"
Uranüs
Boğa
22° 56' 48"
Neptün
Balık
29° 12' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 45"
Lilith
Başak
24° 29' 24"
True Node
Koç
15° 08' 43"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>