Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor. Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir. Sevgilinizin size olan bağlılığında bir hayranlık da gizli.

Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel gibi görünüyor. Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı ileriki günlerde canınızı sıkabilir.

Yakında umutlandırıcı gelişmeler söz konusu. Dert edeceğiniz ya da problem yaşayacağınız boyutlarda gelgitler yaşamıyorsunuz, ama bazı harcamalar aşırıya kaçmış gibi.

Objektif olmaya ve sorunları iç içe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız. Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata sürekli gülmeniz ve ona kucak açmanız için fırsatlarınız var. Kendinizi açmanız, rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek. Ruhsal bir dinlenme ve içe kapanma döneminde gibisiniz. Oysa ki, umut ışığınız pırıl pırıl parlıyor. Bu ışığı görmeniz için biraz silkinip gözlerinizi aralamanız yetecek.

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Para konularının gündemde olacağı bir güne başlıyorsunuz. Saat 11:22'deki Ay-Jüpiter kavuşumu maddi konularda şanslı bir gün yaşayacağınızı gösteriyor. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının aktif olmasıyla kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Aşkla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Söyleyeceğiniz sözler yaralayıcı olabilir. İşin aslını öğrenmeden tepki vermeyin. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yepyeni istekler ve farklı beklentiler içine girdiğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Kendinizi ve isteklerinizi büyük ölçüde değiştirmeniz mümkün. Olaylara büyük bir anlayış ve sabırla yakalaşabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece sıcak olacak.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten getirmiş olduğunuz sorunlar ve kalp kırıklıklarının telafileri ile karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik tüm korkularınızdan uzaklaşmalısınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizle ilgili ortaklıklarınız da kısmetiniz var. İşyerinizde göz dolduracaksınız. İşinizde aldığınız sorumluluklar da yavaş ve emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bu yeni sorumluluklar sizi heyecanlandırabilir. Sonuçlarının olumlu olması sizi keyiflendirecek. İşinizde yaratıcılığınızı kullanabileceksiniz ve bundan olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlı ve korkusuzca devam ettiğiniz taktirde kariyeriniz yukarı yönlü değişecek.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu faaliyet halinde olabilirsiniz. Yaşam enerjinizi yüksek. Zihniniz sürekli gelecek planları ile meşgul olabilir. Anda kalmak önemli. Teknolojik fuarlar, etkinliklere gidebilir alışverişler yapabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcundaki seyahati sizin öz değerinize ışık tutacak. Ortak paylaşımlarla ilgili uzun zamandır beklediğiniz olumlu sonuçları elde edersiniz. Ortağınızla yeniden bir yapılanma söz konusu olur. Belki de yeni ortaklıklar için teklif alırsınız. Yurt dışından beklediğiniz ödemelerle ilgili gelişmeler olabilir. Borç verdiğiniz kişiler beklemediğiniz bir anda ödeme yapabilirler.

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 33' 57" R
Ay
İkizler
24° 53' 51" R
Merkür
Koç
24° 23' 51"
Venüs
Boğa
13° 53' 21"
Mars
Koç
07° 46' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 48"
Satürn
Balık
17° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 57' 04"
Neptün
Balık
29° 12' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 13' 60"
Lilith
Başak
24° 29' 54"
True Node
Koç
15° 08' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>