Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor. Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz.

Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görüntü vermenizin beklenmesi çok doğal. Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır

Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor. Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir.

Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor. Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir. Hayatınızda sürprizlere yer yok. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Kardeşiniz veya yakınlarınızla ilgili konulara vaktinizi harcayabilirsiniz. İnsanların sizin fikrinize ihtiyacı olduğu bir gündesiniz. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontakları stresli zamanlara neden olabilir. Elektronik aletlerinize dikkat edin. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak'a kadar olan sürede, iletişim trafiğiniz artacak. Yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dikkatleri üzerine topluyorsun!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün mantıklı tutumunla dikkatleri üzerine topladığın bir gün. Gökyüzü etrafındaki kişilerle ortak fikirlerde bulaşabileceğini ve rahat bir gün geçirebileceğine işaret ediyor. Özellikle bu yorumum aile ortamında geçerli! Beraberliği olan bir Akrep burcuysan; ilişkinde eski meseleleri masaya yatırabilir, geç olsa da çözüme ulaşabilirsin. Geçmişle ilgili meseleler gündemini terk edecektir, merak etme. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle birlikte kültürel etkinliklere katılabilir, ortak arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Migren sorunu olan bir Akrep burcuysan, yoğun günün ardından baş ağrıların artabilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta iletişimsel becerilerin önemini kavrayacağınız bir gün. Çünkü iletişimde oldukça sert ve baskıcı bir tavırda olmanız bazı sorunları beraberinde getirebilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili bir konu sizi daha ciddi düşündürebilir. Yakın çevrede konuşmalar, ziyaretler de önemli olabilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünü sezgilerinden alan Akrepler yakın çevrede hassasiyetler yaşanabilir. iletişimin önemli olduğu bir gündesiniz. Kendizi ifade etme arzunuz yüksek. Gün boyu sizi sınırlayan durumlar gelişebilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcuna geçen Merkür 24 Ocak'a kadar size bol bol seyahat getirecek. Bu dönemde bir kursa kayıt yaptırmak da akıllıca olacaktır. Akademik çalışmalarla ilgili gelişmeler ön plana çıkar. İşinizde sözleşmelere imza atabilirsiniz. Kardeşle ortak projeler yürütmek gündeme gelebilir. Yenive kariyer fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 34" R
Ay
Oğlak
02° 18' 29"
Merkür
Koç
16° 21' 32"
Venüs
Koç
28° 53' 12"
Mars
Balık
28° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 27"
Satürn
Balık
16° 25' 22"
Uranüs
Boğa
22° 14' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 42"
Lilith
Başak
23° 08' 51"
True Node
Koç
15° 25' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>