Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Bu tavrınızı hak etmediğini görmeniz gerekiyor. Duyguların tükenmişliğini basit bir inatçılıkla açıklamanız çok yanıltıcı.

Bazı çelişkileri ortadan kaldırmadan çalışılamayacağı inancıyla, bir takım görüşmeler yapabilirsiniz. Zaman yetersizliği çekmeniz, düzenleme konularındaki zaaflarla çok ilgili görünüyor.

Biraz zorlanıyorsunuz, ama bir şeyleri toparlayıp yeniden yoluna koymak o kadar elinizde değil. İradeniz dışındaki çözümsüzlükler içinde, yine de iradi olarak yapabileceğiniz bir şeyler olmalı.

Bir araya geldiğiniz bir gurubun içinde yabancısı olduğunuz davranışlara tepki vereceksiniz. Bu tepkileri kontrol altında tutmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz. Çıkış yolu aradığınız bir probleminiz var. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz çaresiz görünüyorsunuz.

4 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Yay burcunda ilerlemeye devam ederken gelirinizle ilgili konular ön planda olabilir. Ay'ın Uranüs ile uyumlu açısı maddi sürpriz bir gelişme yaşatabilir. Beklemediğiniz bir para elinize geçebilir. Ay, 20:41 itibariyle boşluğa giriyor. 21:54'te Oğlak burcuna geçiyor. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

4 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda oldukça pozitif bir gün olacaktır. İş anlaşmaları, yeni bağlantılar, yeni el sıkışmaları, güncel olarak paranın aktığı veya ileride akmasına vesile olacak her türlü görüşme için uygun bir gündesiniz. İşlerin sürekli değişmesi sizi huzursuz hissettirse de, bazı konuları ilk sizin üstleniyor olmanız hoşunuza gidiyor.

4 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni kararları başlatmak için inisiyatif alabilirsiniz. Bazı sınırlarınızı yeniden güçlendirebilir ve karşı tarafa adeta güç gösteresi yapmak zorunda kalabilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinizde parlayacaksınız. Enerjinizin yüksekliği nedeniyle işleriniz de yolunda gidecek. İşyerinizde istediğiniz statü konunda yöneticilerinizle konuşabilirsiniz. Devlet kapısında çözülmesini beklediğiniz konular hakkında olumlu sonuçlar duyabilirsiniz. İlerleyen saatlerde basit ev işleriyle vakit geçirebilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize güveniyor. Başarılı olacaksınız.

4 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstek ve arzularınızın yükseldiği bir dönemdesiniz. Ancak, içinizde çatışan duyguları yansıtmamaya çalışacağınız için gerilim duyabilirsiniz. Duygularınızı bugün denetim altına almalısınız. Haberlerden etkilenebilirsiniz.

4 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz farklı konuları analiz edip sentez oluşturuyor. Çok yönlü ve derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenin tesiri ile sorumluluk gerektiren işler söz konusu.

4 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim size ani para kaybı yaşatabilir. İyi gibi gördüğünüz her yeni şeye çocuksu bir enerjiyle atılmayın. Aynı şekilde herkesin iyi kalpli olduğuna da kendinizi inandırmayın. Süreçler ve hızlı kararlar size kısıtlı bir zamanda yepyeni konular yaşatır.

4 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. Meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız.

4 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 32" R
Ay
Yay
28° 01' 21"
Merkür
Koç
16° 16' 58"
Venüs
Koç
28° 29' 04"
Mars
Balık
28° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 54"
Satürn
Balık
16° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 13' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 35"
Lilith
Başak
23° 06' 41"
True Node
Koç
15° 26' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>