Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor. İçinde bulunduğunuz çözümsüzlükten hoşnut görünüyorsunuz.

Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayabilir. İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri gelecek.

Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor. Önümüzdeki günlerde masrafa girebilirsiniz. Ama bu sevinçli bir harcamaya benziyor.

Bir tartışma görünüyor. Ama bu kalabalıkta mihenk taşı sizsiniz, yani tartışmanın boyutu ve düzeyi size bağlı gibi. Bugün, yarın bununla ilgili gelişmeler başlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize uzanan merdivenin ilk basamağına basmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor. Çok başka bir konuda da sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok açık duruyorsunuz.

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Kova burcunda ilerliyor. Ailenize ve evinize odaklanacağınız bir gündesiniz. Ailenizden birinin sağlık sorunu için yardımcı olabilirsiniz. Evinizde de değişikler yapmak isteyebilirsiniz. Belki de ufak bir tadilat yaptırmak ya da tamamen yeni bir ev bakmak isteyebilirsiniz. Araştırmacı ruhunuz bugün fazlasıyla aktif olacak. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde özellikleortamında söylediklerinize dikkat edin. Gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ayrıca, kardeş ve akrabalarınızla da bugün iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Ortak bir fikirde buluşmak kolay olmayabilir. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sevdiklerinle vakit geçiriyorsun!Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerime bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir. O zaman hayatının kontrolünü ele alma zamanı gelmiş demektir. Sana dayatılan işlerden ziyade kendi isteklerine yönelebilirsin. Çevrende sana destek olacak insanlarda yok. Tepkilerini gösterirken ses tonundan dolayı uyarılabilirsin. Çalışan bir Akrep burcuysan, çalışma arkadaşlarından bazılarının ekonomik anlamda ciddi sıkıntılara girdiklerini fark edeceksin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, eğitim ya da davette tanışacağın kişiye karşı kendini yakın hissedeceksin. Günü kapalı ortamlarda geçirmekten ziyade enerjinin yükseldiği yerlerde ya da hoşlandığın kişilerle zaman geçirmeyi tercih edebilirsin. Günün yorgunluğunu üzerinden atmak için eve nasıl gideceğini bilemiyorsun.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile ilgili iletişimsel sınavlardan geçebilirsiniz. Geçmişte yaşamız olduğunuz iletişim sıkıntılarından dolayı anlaşılmakta zorlanabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerini evinizle ilgili konulara ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı beklemeler olabilir, bu yüzden aksaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Öğleden sonra yaratıcı işler için uygun koşullar var. Çocuklarınızla ilgili değişiklikler, uğraşlar da dikkat çekebilir. Güzel şeyler için harcama yapmaktan keyif alabilirsiniz. Risk alacağınız işlere girişmemekte fayda var.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize çeki düzen verin. Özensiz boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haritanızdaki bazı özel görünümler, günlük hayatınızda oluşabilecek ani değişimlerin hem kariyer hem de maddi düzeninizi bozabileceğine işaret ediyor. Duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı, hatta mümkünse bugün duygularınızı hiçbir işinize karıştırmamalısınız. Romantik anlamda açtığınız yaraları iyileştirmek için uygun bir gün.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre, hedefler ve eğitimler alanında Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Dönüştürmeniz gereken eylemlerinizle yüzleşmenizi sağlayan bu baskı, uzun vadede kalıcı sonuçlar verecektir.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ateş çemberinin ortasında kalacağınızı anlayıp kendinizi sakın zehirlemeye kalkmayın. Hayatta her zorluğun bir çözümü mevcuttur. Her başarının ardında ödenmesi gereken bir diyet vardır. Diyetinizi ödediyseniz ateş çemberinin ortasından kesinlikle kurtulacağınıza yürekten inanın. Hiç kimsenin aşırı cesaretli tavırları, özgüveninizi azaltmasın.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz. Gönül işlerinizdeki durgunluk da bu günlerde hareketlenecek.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 04' 40" R
Ay
Yay
23° 07' 48"
Merkür
Koç
16° 12' 20"
Venüs
Koç
28° 01' 20"
Mars
Balık
27° 51' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 40"
Satürn
Balık
16° 21' 34"
Uranüs
Boğa
22° 12' 34"
Neptün
Balık
28° 50' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 18"
Lilith
Başak
23° 04' 11"
True Node
Koç
15° 27' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>