Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun aşka dair değişik görüşleri size güven vermiyor. Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Yeni yıl, aşka dair yeni bakışlar getirebilir.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış bir yerde çözümler arıyorsunuz

Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz. Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyorsa da bazı umut kapılarının tam önünde duruyorsunuz.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Sonradan sorumluluğunu kaldıramayacağınız kararlar tehlikeli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, yarın bazı plan değişiklikleri içine girebilirsiniz. Koşulların umulmadık biçimde değişim göstermesi, buna neden olacak. Koşullara anında uyum gösterme yönünde pek yetenekli olmadığınız düşünülse de, bu kez bu konuda eli çabuk davranacaksınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ailenizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir bireyin katılacağını öğrenebilirsiniz. Bu bir evlilik olur ya da bir bebek haberi. Ortak olarak herkesin sevineceği bir durum yaşanabilir. Evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yoğun bir haftadan geçiyorsunuz. Boş zamanlarınızda dinlenmeniz sağlığınız açısından da iyi olacaktır. Çalışıyorsanız ve özellikle satış, pazarlama, iletişim sektörlerindeyseniz müşterilerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Size gereğinden fazla baskı yaptıklarını düşünebilirsiniz. Saat 19:52-22:43 arası Ay boşlukta ilerleyecek. Yeni bir şeye başlamak için bu zaman diliminin sonrasını beklemelisiniz. Sevgiler, Astromeri

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Affedersen iç huzuru yakalayacaksın!Ne istediğine bir türlü karar verememen gündelikakışını engelliyor. Bugün kendine zaman ayırmak istersen yap. Çünkü baştan sorumluluk almak için kolay bir gün olmayacak gibi. Çalışan bir Akrep burcuysan, yöneticinle aranda fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsin; sivri cevaplar vermekten kaçınmanı öneririm. Şansız olmak değil, şansını yakalamak gerektiğini düşünmelisin. Duygusallığın doruklarına çıktığın bir gün seni bekliyor. Geçmişe yönelik intikam duygularıyla yeniden yüzleşebilirsin. Sana veya ailene zarar veren birini affedemiyorsun. Bu duygu bugün seni yorabilir, yoluna devam etmen için affetmen gerekir.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentileriniz ve gelirleriniz artabilir ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. İlişkilerde karşı taraftan beklenti içinde olabilir ve beklentileriniz karşılanabilir.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güven içinde olmak sizin için çok önemli olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kabullenme içine gireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylarda iç sesinizi dinlemelisiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verici yönlerinizi yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde sağlık hassasiyetleri, ailevi konularda telaş yaşanabilir. Ruh beden dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. Hedefleriniz ve iletişim biçiminizi gösteren alanda Güneş Plüto kavuşumda; sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Kova'daki seyahatine devam ediyor. Ev içindeki işleri tamamlarken bir takım aksilikleri çözmek durumunda kalacaksınız. Özellikle elektronik eşyalarla alakalı sıkıntılar önünüze çıkabilir. Elektrik tesisatını yenilemek için uygun bir gün. Tadilat yaptırırken süreç beklediğinizden daha uzun sürebilir.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 29" R
Ay
Yay
19° 58' 37"
Merkür
Koç
16° 09' 42"
Venüs
Koç
27° 43' 22"
Mars
Balık
27° 40' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 17"
Satürn
Balık
16° 20' 14"
Uranüs
Boğa
22° 11' 45"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 28"
Lilith
Başak
23° 02' 34"
True Node
Koç
15° 28' 15"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>