Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Başarılısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Şımarık bir havada olabilirsiniz. Yoğun bir süreci atlatırken sabrınız azalmış olabilir. Son zamanlarda çok meşguldünüz, rahatlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Gün içinde çok fazla etkinlik planı yapmayın. Ve tutamayacağınız sözler vermeyin. Meslektaşlarınıza arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı dürüst olun. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğunu onlara söyleyin.

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Sağlığını iyileştirmek üzere bir şeyler yapmaya karar verebilirsin. Sağlık delisi olduğun söylenemez; hatta sağlık konusunda ölümcül hatalara da girişebiliyorsun. Fakat hayatından çıkarabileceğin bir şeyler söz konusu olabilir. Mesela sigara kullanıyorsan, ciğerlerine yaptığın bu baskıyı yok et!Ya da içtiğin günlük sigara sayısını azalt. Ya da fazla kiloların varsa, daha sağlıklı beslenmek konusunda adımlar at. Bu tarz konularda olumlu yönlerde adım attığında kendini çok iyi hissedeceksin.Bugün biraz sinir bozucu bir gün geçirebilirsiniz. Yoğun bir konsantrasyon gerektiren bir göreve başlayacak olursanız, kuşkusuz bir dizi küçük kesintiler ile rahatsız edileceksiniz. Biraz huzur ve sükunet talep ederseniz, çevreniz bugün ne kadar mızmız ve huysuz olduğunuzu fark edebilir. Bu da geçecek; yarın daha iyi bir ruh halinde olacaksınız ...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz size yol gösterebilir. Eğitim ve seyahat konularında şans sizden yana olacak. Aşk ilişkilerinde ise geleceğe dair hayaller, konuşmalar ön planda.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hedeflerin bugün ön plana çıkabilir. İş yerinde, sana verilen görevlerin altından başarıyla kalkacaksın. Ay, bugün su burcunda hareket etmeye başlıyor. Yüklerinden kurtulduğunu ve hafiflediğini hissedeceksin. Evcil hayvanı olan bir Akrep burcuysan, akşam saatlerinde onunla yürüyüşe çıkma planların olabilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün enerjinizi yaşam alanınıza ayırabilirsiniz. Bazı ufak değişiklikler yapmak size iyi gelebilir. Hızlı hareket etmeye çalışırken yaşanabilecek küçük sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs Yengeç burcunda birleşirken, kendinizi daha iyi anlatmanız kolay olacak. Yeni insanlar ve çevreler, yolculuklar hayatınıza olumlu sonuçlar getirebilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde geçebilecek stresli toplantılar başınızın ağrımasına neden olabilir. Akşam saatlerini evinizde huzur içerisinde geçirmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kurumlar, resmi daireler, sizden yaşça büyük kişiler, aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinde size verilen görevler sizi kariyer yolunda yukarı taşıyacaktır. Bir ebeveyni veya bir aile büyüğünü dinlememek, başınızı onlarla büyük belaya sokabilir. Romantik ilişkinizde belirginleşen farklılıklar artık göz ardı dilemez.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündem kazanmasıyla, sert fakat akıcı planlar yapıyorsunuz. Değişim için uygun bir gün. Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istememekle, isabetli davrandığınızı anlayacaksınız.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce karşınızdaki kişiyi iyice tanıdığınızdan emin olmalısınız. İş yerinizde sıkı bir şekilde çalışmaya devam etmelisiniz. Bugün aile bireylerinizden harika haberler alabilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Venüs, aşk ilişkilerinizde özgür ve kendi doğrularınızla hareket etmenizi sağlayacak. Düşüncelerinizin doğruluğunu kanıtlamak zorunda kalmak istemiyor ve bireysel davranışlara yöneliyorsunuz. Bazı kişilere marjinal gelebilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 03" R
Ay
Akrep
19° 41' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 46' 42"
Mars
Balık
25° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 03"
Satürn
Balık
16° 07' 02"
Uranüs
Boğa
22° 03' 39"
Neptün
Balık
28° 45' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 16"
Lilith
Başak
22° 46' 40"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>