Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktan uzak geçen günlerinizin belki de ömrünüzün en güzel günleri olduğunu söylerken, kendinizi kandıramıyorsunuz. Huzur dediğiniz bu yanılsama, yakında gerçek sevinçle yer değiştirebilir. Bir ilgileneniniz var.

İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklarınız olabiliyor. İşleri biraz erken hareketlendiriyorsunuz. Aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırıyorsunuz.

Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz. Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama bugünlerde bunların karşılığını göremeyebilirsiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var.

Aşk yaşamınızda çok ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Buna hazır değilmiş gibi bir tavır sergilemeniz bir işe yaramayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanızda yarar var. Kalbinizdeki sıcaklığı, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak soğutuyorsunuz. Sebepsiz yere günden güne uzaklaştığınız birinin size karşı büyük bir bağlılığı var.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, doğru bir hamlede bulunmamızı ve şartların çok iyi farkında olarak işlerimizi düzenlememizi sağlayıcıdır. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünümü, insanları etkileme, ikna etme ve kendi tarafınıza çekme gücü verir. Gayet titiz bir şekilde planınızı uygularsınız. Gerektiğinde başkalarına da yol gösterir, destek sunarsınız. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, bazı durumlara müdahale edememenin sıkıntısını yaşarsınız. Aslında size göre tedbir almışsınızdır. Ancak iyi niyetinizi kullanan insanlar yüzünden sinirlenirsiniz. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlığında rahatlamak gerekir. Çünkü gün içinde, çalış çabala şu işi bitir, buraya koş diyen kurallar yormuştur bedenimizi. Kiminle konuşsak aynı sorunlardan, endişelerden bahsetmişlerdir. Akşam saatlerinde, bir ses aşk sana yakın der. Ne dersiniz, biraz rahatlamak için o sese kulak verelim mi? İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi hayatını yoluna sokmak isterken gündemin yoğunluğu hedeflerinin değişmesine neden olabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi dinlemek isteyeceğiniz bir gün. Daha sakin ve planlı geçirmek size iyi gelecektir.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düzen ve sağlık konularına biraz daha önem vermelisiniz. Ayrıca sizi duygusal açıdan etkileyen durumlar olabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek..

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Güzel gelişmeler var ama paylaşacak bir insan olmadığı zaman bütün bunları önemsemiyorsunuz.

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken bugün dostlarınızla faydalı ilişkiler kurabilirsiniz. Yardımseverlik teması ön planda olur. Dernek faaliyetlerinin raporlama çalışmaları için harika bir gün. Geleceğe ait ümitlerinizi şekillendirmek için dostlarınızın fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 52' 17" R
Ay
Başak
10° 10' 48"
Merkür
Koç
17° 30' 17"
Venüs
Koç
17° 38' 15"
Mars
Balık
21° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 09"
Satürn
Balık
15° 33' 37"
Uranüs
Boğa
21° 44' 22"
Neptün
Balık
28° 33' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 07"
Lilith
Başak
22° 08' 07"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>