Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, şunu siz yapın. Sevgilinizin arkadaşına duyduğunuz ve gizlemediğiniz aşırı ilginin nedenini bir araştırın. Çok objektif bir tespitin arkasından da adını koymaktan çekinmeyin.

Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz. İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz.

Elinizdeki seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bu tercih aşk ilişkinize de bir huzur getirebilir. Paranızı partnerinizle çakışan tercihinizde değerlendirmeniz, en akılcı yol olarak görünüyor.

Bugünler içinde alacağınız bazı haberler, sizi geleceğinizle ilgili sevindirebilir. Hemen hızla atağa geçmenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmiyor, şans tanıyorsunuz. Fakat zekanıza duyduğunuz güven sizi düzensiz, tedbirsiz bir insan yapıyor, az emek harcayan kolaycı biri gibi görünebiliyorsunuz. Parlak zekanızla her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinde aranan kişisiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, başarılı girişimlerde bulunmak, için planlar yapıyorsanız, ben derim ki bir daha düşününüz. Aile özlemi, sevdiklerinizi yanınızda görmek arzusu boşluk saatlerinde yükselir. Eğer ilişkiniz veya başka bir mesele sizi rahatsız ediyorsa bu zaman diliminde başkalarına karşı anlayışlı olmanız zordur. Böyle anlarda biraz daha sakin olmaya çalışmak iyi bir çözümdür. Rutin işlerinizi yapınız. Saat 15:12 Güneş-Pluto olumlu görünümüyle fiziksel anlamda cazibeniz yükseldiği gibi, bilinçli seçimlerde bulunarak hayatınızı sağlam temeller üzerine inşa etmeniz de kolaylaşır. Ne yaptığını bilen kişi ideallerine sahip çıkarak gerekli girişimlerde bulunur ve sistemli bir şekilde çalışabileceği alanlara yönelebilir. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, gerek ilişkiniz ve gerekse ailevi konuları dramatize edersiniz. Hani bazen, birilerinin dikkatini çekmek isteriz ya, böyle anlarda gururlu bir duruş sergileriz. Aynen öyle. Aslında bu duruşun ardında yatan gerçek, yıkılmadım ayaktayım imajı uyandırmak içindir. Güce olan ihtiyacımız yüksektir. Bizi hiç kimsenin hafife almasını istemeyiz. Saat 20:15 Ay-Venüs görünümü, çevremizle ilişkimizde gücü elinde bulunduran taraf biziz. Sözlerin, davranışların ardında olanları hisseden bir yüreğe sahibiz. Samimi olmadığını fark ettiğimiz kişilere pek itibar etmeyiz. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize duyduğunuz güveni güçlü bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Lider ve yönetici özelliklerinizle göz alıcı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde başarılarınızla takdir görebilir, ilgi toplayabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki konular daha fazla gündeminizde olabilir. Gelirlerinizi güvence altına almak amacıyla sözleşmeler yapabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir. Fakat iyi değerlendirme yapmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda sorumluluklarınız artabilir. Güçlü kişileri karşınıza almamaya özen gösterin.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize duyduğunuz güveni güçlü bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Lider ve yönetici özelliklerinizle göz alıcı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde başarılarınızla takdir görebilir, ilgi toplayabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir insandan hayatınıza dair çok güzel destekler göreceksiniz. Etkili ve güçlü iletişiminizle, çevrenizi ve kendi hayatınızı yukarıya taşımak çok kolay olacak.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sayesinde bugün devlet kurumları, yurt dışı bağlantıları ya da akademik konularla alakalı önemli bir konuyu gündeme getirebilir. Yabancılarla yapacağınız ticaret size yeni ve güçlü kapıları aralar. Hukuki konular sonuca ulaşır.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 22' 32" R
Ay
Akrep
17° 52' 53" R
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
24° 35' 55"
Mars
Balık
25° 42' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 01"
Satürn
Balık
16° 06' 13"
Uranüs
Boğa
22° 03' 10"
Neptün
Balık
28° 44' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 46"
Lilith
Başak
22° 45' 41"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>