Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor. Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz ütopik bir beraberliği öykündüğünüzü fark edemiyorsunuz.

Gururunuzu okşayan duyumlar sizi ateşliyor. Bugün, sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız.

Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor. Ama parasız kalma korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerekiyor.

Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz. İtici bulduğunuz insanlara, düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir davet alabilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek tanışmalar, yeni umut kıpırdanışları söz konusu olabilir. Bazı özel durumlarda fazla ben merkezci olabiliyor, ilişkileri yorabiliyorsunuz. Artık geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Aile ilişkilerinizdeki dayanışma bugünlerde doruklarda.

5 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 05 Kasım saat:22:19-11 Ocak 2018 saat:08:09 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Cesaretlilik ön planda. Kazanmak adına kendinizi gösterecek, fikirlerinizi ifade edecek, yaratıcı yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Bu anlamda güçlüsünüz. Geniş alanlarda sanatınızı icra edebilirsiniz. Eğitim vehayatını bir arada sürdürerek para kazanabilirsiniz. Tecrübe edinebilirsiniz. Bu yılki geçiş, büyümek adına akıllıca düşünmeyi, buna göre deneyim sahibi olma anlamı taşıyor. Parayı kazanıyoruz ama bunu çalışarak, kendimizi ifade ederek yapabiliyoruz. İhtiyaçları almak, olumlamada bulunmak, kısa seyirli geziler, öğrenmek, deneyim sahibi olmak, sevdiklerle bir araya gelmek söz konusu olabilir. Ancak ne olursa olsun üzerimizde baskı kuran değil bizim de kendimizi ifade edebileceğimiz ilişkilere daha fazla önem veriyoruz. Merkür-Yay burcunda gölge yanları fazlaca olan bir etkidir. O nedenle bizim de, uzmanların görüşlerine, bir bilene sormamızda yarar vardır. Paramızı ölçülü ve idareli bir şekilde harcamak, geri ödenmesi zor olan borçlara girmek yanlış olacaktır. 3-23 Aralık tarihlerinde Merkür Yay burcunda gerileyecek. Tüm burçlar, yukarıda belirtilen konulardaki işler tekrar gündem maddemizde yer alacak.

5 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde karşındakinin güven vermesini beklediğin bir gün. Aksi taktirde tepki vermeye hazırsın!

5 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişken koşullara ancak ayrıntılı bir incelemeden sonra yaklaşım sergilemeyin. Değişken durumlara hızlı adaptasyon sağlayın.

5 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, eşinizle ilgili konulara daha odaklı olabilirsiniz. Öğle sonrasında maddi konular üzerinde durmak gerekebilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konulara,ve para konularına daha çok kafa yorabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha sık iletişim halinde olabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konulara,ve para konularına daha çok kafa yorabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha sık iletişim halinde olabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ticaretle uğraşıyorsanız, anlaşmalar ve görüşmeler devrede olacak. Maddi konulara eğilecek ve paranızı değerlendirmek için planlar yapacaksınız.

5 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel faaliyetleriniz hızlı olmakla birlikte önemli ayrıntıları unutabilirsiniz. Son derece hareketli ve yoğun bir dönemde bulunuyorsunuz. Yepyeni atılımlarda bulunabilir, istek ve keyifle çalışabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

5 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 09" R
Ay
Yay
14° 09' 27"
Merkür
Koç
16° 05' 33"
Venüs
Koç
27° 09' 59"
Mars
Balık
27° 19' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 59"
Satürn
Balık
16° 17' 46"
Uranüs
Boğa
22° 10' 13"
Neptün
Balık
28° 48' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 56"
Lilith
Başak
22° 59' 33"
True Node
Koç
15° 29' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>