Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki yalnızlık duygusu sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir. Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı olabilir.

Becerileri sizden çok daha sınırlı insanlara bağlı olarak çalışmak zorunda oluşunuz, mesleki gururunuzu incitiyor. Fakat bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşme niyeti içinde görünmüyorsunuz.

Ödemeleriniz kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz, size ait bir paranın gecikmesi, işi biraz sıkıya almanıza neden olacak.

Esprili oluşunuz, sizi çevrenizde aranılan biri yapıyor. Bazı durumlarda insanları ikilemde bırakabiliyorsunuz ; bazı şakalarınız ciddiye alınabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki bazı gevşeklikler sizi kolayca üzebiliyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 09:37 Merkür-Chiron olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde gayet olumlu düşünmenizi sağlıyor. Kontrol sizin elinizde ve eğer siz isterseniz her türlü problemin üstesinden gelebilirsiniz. Sizin üzerinde durduğunuz nokta, geleceğiniz. Siz sevgilinize, hayata güvenmek istiyorsunuz. Sadakat çok önemli. Kafanızın içindeki sorular cevap bulmadığında rahat etmiyorsunuz. Saat 15:19 Ay-Pluto görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 20:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

2 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikleyaşamınla ilgili hızlı bir gün seni bekliyor. Kariyerinle ilgili farklı insanlarla tanışabilirsin.

2 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorunlarınız kendinizi aşmak ve büyümek için bir fırsattır. Asıl kontrol etmeniz gereken hayata karşı kendinizi mağduriyet duyguları içerisinde hissetmemenizdir.

2 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Gün içinde sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Keyif aldığınız konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik yepyeni gelişmeler meydana gelecek. Yeni istekler içine girecek ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisiyle rahatlayacak ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenize olan desteğiniz ile onların sevgisini bir kere daha kazanıyorsunuz. Hoşgörülü tavrınızla tüm sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız organizasyonlarda birtakım karışıklıklar gelişebilir, planlamanızı iyi yapın. Özellikle akşam saatlerinde özel hayatınızda mükemmel bir uyum ve sevgi dolu paylaşımlar sözkonusu.

2 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Iletişim gücünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gün ancak baskıcı ve ısrarcı olmaktan, başkalarını ikna etmeye çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Önemsemediğiniz detayların fark yaratabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

2 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş burcunuzda seyahat ederken Neptün ile uyumlu bir etkileşim içine giriyor. Hayatın şifrelerini çözüp, mistik konuları ele alıp, dünyanın merkezindeki enerjinin varlığını ta derinden hissedebilirsiniz. Eski su boruları, mutfak, banyo gibi ıslak zeminli alanlar sorun çıkarabilir. Dikkatli olun.

2 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

2 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 05" R
Ay
Oğlak
00° 50' 46"
Merkür
Koç
16° 19' 55"
Venüs
Koç
28° 44' 59"
Mars
Balık
28° 19' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 54"
Satürn
Balık
16° 24' 46"
Uranüs
Boğa
22° 14' 35"
Neptün
Balık
28° 51' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 19"
Lilith
Başak
23° 08' 07"
True Node
Koç
15° 25' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>