Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranmanızda yarar var. Zaman zaman gizleyebildiğiniz hırçınlığınız bugün açığa çıkabilir. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen düşüncesizce söylediğiniz sözler onu kırıyor

Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatı bulabilirsiniz. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da toplantı yapabilirsiniz.

Beklediğiniz bir para son anda elinize geçebilir. Bir yakınızdan para konusunda eleştiri alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor. Gün boyu bir hayli gerginlik yaşayabilirsiniz.

Bugünlerde daha fazla dinamik olmanız gerekiyor. Çevrenizdekiler sizden daha fazla enerji ve ataklık bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi etkileyebilir. Bu gelişmenin sonu aydınlık gözüküyor. Bir yanınız maceraya atılmak istiyor, bir yanınız ise tembellik yapmak istiyor. Bugünkü seçiminiz önemli olacak.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:46 Ay-Balık burcu geçişi, sevginin ne kadar büyük bir güç olduğunu, yüreğimizin derinliklerinde hissetmemizi sağlıyor. Ayrıca bağımlısı olduğumuz şeylerin bazen bizi ne kadar yorduğunu düşünmemizde de etkili oluyor. Güzellikleri düşünüyor, olumlu dilekler içinde karşılıyoruz günü. İstiyoruz ki, ayrılık dargınlık uzlaşmazlık ve kötülükler olmasın. İnsanlar sevgi içinde yaşasınlar. Saat 08:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, size uymayan şartlara karşı mücadelenizin, ikna çabanızın işaretçisidir. Aynı şekilde başkaları da sizi kendileri gibi düşünmeye zorlayabilir. Dikkate alınması gereken noktaların bu saatte doğru ve sağlıklı biçimde ele alınması zor olur. Biraz beklemeniz yararlıdır. Ne zor durumda kalın ne de başkalarına eğilin. Sadece yeni bir formül bulmak için düşünün. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü altında, sınırlar ortadan kalkıyor, sevgi birliği öne çıkıyor ve aşk olmazsa olmazımız olarak gönül tahtımıza kuruluyor. Güzellikleri düşünüyor, olumlu dilekler içinde karşılıyoruz günü. İstiyoruz ki, ayrılık dargınlık uzlaşmazlık ve kötülükler olmasın. İnsanlar sevgi içinde yaşasınlar. Aşkın bizi ne kadar beslediğini ve büyüttüğünü hissediyoruz. Saat 18:31 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sizi rahatsız eden meseleleri çözme arzunuzdur. Bu ilişki,hayatı veya parasal konularda olabilir. Haksızlığa susmak, yanlışa göz yummak istemezsiniz. Sizi üzen durumları içinize atmayın. Çözüm bulmak için bilinçli yaklaşım faydalıdır. Belki de sandığınız gibi değildir. Anlamakta yarar var. Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,

30 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatın adına bir süreç başlıyor.Önümüzdeki günlerde performansın çok konuşulacak.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinize fazla yoğunlaşmanız ailevi ilişkilerinize kötü yansıyabilir. Hırslarınızı biraz daha kontrollü yaşamalısınız.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz. Parasal gelişmeler gündeme gelebilir.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde isteklerinizin, tutku ve heyecanlarınızın peşinden koşabilirsiniz. Gönlünüzden geçenleri gerçeğe dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bu durumu destekleyen de enerjiler var.

30 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle güçlü irtibat sağlayan veya iyi anlaşan insanlara krediniz sonsuz. Yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak. Gerçekçi adımlar en çok önem vermeniz gereken konu olmalı.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları değerlendirirken acele etmeyin. Yüksek bir moralle çok hoş çalışmalar yapacak ve elinize geçen fırsatları iyi kullanmak isteyeceksiniz. Üstelik fırsatlar ayağınıza kadar gelecek ve çok iyi değerlendireceksiniz.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

30 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 14' 18" R
Ay
Aslan
08° 02' 09"
Merkür
Koç
19° 03' 18"
Venüs
Koç
14° 18' 48"
Mars
Balık
19° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 19"
Satürn
Balık
15° 17' 27"
Uranüs
Boğa
21° 35' 34"
Neptün
Balık
28° 28' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
19° 52' 38"
Lilith
Başak
21° 50' 11"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 16/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>