Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki içtenlik ve plansızlık onu çok mutlu ediyor. Huzurlu ve romantik bir gününüzdesiniz. Bugün ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti kabul ederseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Bazı sorunlarla tek başına mücadele etmek sizi hem ruhen hem bedenen çok yoruyor. Bu yalnızlığınız bir süre daha devam edecek gibi. Paylaşamamanızın nedeni siz değilsiniz, arkadaşlarınız paylaşmaya yatkın değil.

Yaşamak zorunda olduğunuz belirsizlik planlarınızı da sürekli değiştirmenize neden oluyor. Beklediğiniz bir ödemeyi bugün de alamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

Kalbinizdeki burukluk kısa zamanda sizi terk edecek. Ama siz de, onun sizi terk etmesine izin vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kulağınıza gelen bazı bilgiler sizi çok şaşırtabilir. Bu kadar şaşırmanızı saflığınıza bağlayacaksınız. Bu durumu daha önceden anlamanız için pek çok ipucu vardı ama siz onları görmezden geldiniz. Yine şaşırmak ve hayal kırıklığı dışında fazla bir kaybınız olmayacak. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiliyi göstermenizde yarar var.

26 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 07:48 Ay-Merkür görünüm etkisi altında gelişmeleri, aldığımız duyumları akıllıca gözden geçirebiliriz. Ancak pire için yorgan yakmayalım. Saat 09:05 Venüs, Ay ile zorlu bir görünüm oluşturacak. Etrafınızdaki kişilerin konuşmalarına, davranışlarına karşı dikkatli olmamızda yarar var. Baktınız ki, biri haksızlık yapıyor, tuhaf haller içinde, onu sakince uyarabilirsiniz. Saat 13:49 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, işler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 21:09 Güneş-Jüpiter kavuşumu burcunuzda gerçekleşecek. Bu sizin için şans demektir. Doğuştan yetenekleriniz, size bahşedilmiş olan tüm olumlu özellikleriniz dışarıya yansır ve beğenilir. Kararlarınızı en doğru şekilde verirsiniz. Bu kavuşum etkisigörüşmelerinin başarılı sonuçlanmasını sağlar. İkili ilişkide, karşı cinsi etkilemenizde yardımcı olur. Kararlı ve oldukça tutkulu şekilde arzu ettiğiniz bir şeye yönelirsiniz ve elde edersiniz. Yeniden bir şeyleri gözden geçirmemiz, uygun çözümler bulmamız dileğimle,

26 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güvende ve rahat hissetmek isteyebilirsin. Görüşmelerinde yüz yüze olmayı tercih edeceksin.

26 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler ile ilgili şanslı bazı başlangıçlar yada görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.Beklediğiniz haberler veya iletişimler gün içerisinde kurulabilir.

26 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Sizi duygusal mücadeleye sokan olaylara dikkat etmenizde fayda var.

26 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde size verilen talimatları çok iyi dinleyin ve uygulayın. İlerleyen günlerde bazı sorunları böyle önleyebilirsiniz. Bugünlerde bir hayli dalgın ve dikkatsiz davranıyorsunuz.

26 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

 İlişkilerinizde kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilir, oldukça iddialı davranabilirsiniz. Egolar kendisini güçlü bir şekilde gösterirken iddialı ve rekabetçi olabilirsiniz.

26 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda güzel bir şans veya fırsat ayağınıza gelebilir. Kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Hâlâ birtakım kararsızlıklarınız var, karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirin.

26 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Jüpiter ve Güneş kavuşumu size hayatınızın önümüzdeki dönemiyle ilgili önemli kararlar aldıracak. İkili diyaloglarınızdaki gelişmeleri şekillendireceksiniz. Karşınızdaki kişilere çok fazla baskı uygulamadan fikirlerinizi tatlılıkla kabul ettirmeyi deneyin.

26 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat azimli kişiliğiniz sayesinde zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

26 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 14' 51" R
Ay
Başak
02° 37' 51"
Merkür
Koç
17° 49' 52"
Venüs
Koç
16° 50' 58"
Mars
Balık
20° 51' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 23"
Satürn
Balık
15° 29' 49"
Uranüs
Boğa
21° 42' 16"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
19° 59' 52"
Lilith
Başak
22° 03' 52"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>