Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnatçı bir karakterle bir arada ilişki sürdürmeniz çok zor. Sevgilinizi bazı durumlarda tanıyamıyorsunuz. Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz.

kendiniz de çok iyi biliyorsunuz ki, geçenlerde almış olduğunuz karar, çalışma hayatı için biraz duygusal. Bu duygusallıkla işlerin sekteye uğrayacağını görmenize rağmen, kararınızdan cayacak gibi görünmüyorsunuz.

Elinizdeki para aceleyle bir yerlere uçmak istemiyor. Onu çok kolayca bir araya getirmediniz. Hemen bir işe yatırma düşünceniz, birçok arkadaşınıza yalnış bir hareket gibi geliyor. Bunu düşünmeniz gerekiyor

Kendinizi mükemmel bir sevgili olarak görüyorsunuz, ama ilişkinizde kendinize de sormanız gereken sorular olabilir. Örneğin, onu ikna etme yönteminiz pek yapıcı değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş hayatınızdaki birçok deneyiminizle kendinizi beğeniyor, oldukça serinkanlı biri olduğunuzu düşünüyordunuz. Oysa, rahat olunması gereken bir sorun karşısındaki paniğiniz sizi çok şaşırttı. Bu paniği dayandırdığınız bazı nedenleriniz varsa da kendinize kızmadan yapamıyorsunuz. Ukala davranışlı insanlar karşısında zaaflı ve tutuk oluşunuz, geçici nedenlere bağlı.

25 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 03:12 Ay-Oğlak burcu geçişiyle günü selamlıyoruz. Çevremizle olan irtibatımızda bugün genel olarakve sorumluluk konuları daha etkilidir. Biraz tedirgin belli bir mesafe koyarak iletişimde bulunmayı tercih edebiliriz. Ne bizi yanlış anlasınlar ne de biz yanlış anlayalım isteriz. Çalışan bir kişiyseniz işinizi en iyi şekilde yapmanız gerektiğini zaten bilirsiniz. Ancak etrafınızla da pek sıkı fıkı olmazsınız. Görevinize odaklanarak, hiç kimsenin size söz söylemesine izin vermeyecek şekilde görevlerinizi yerine getirebilirsiniz. Öncelik olarak acil işlere önem vermekte fayda vardır. Her gün yerine getirdiğiniz rutin işler yine ön planda olacaktır. Tanımadığınız kişilere veya güvenmediğiniz insanlara yanaşmak istemezsiniz. Saat 06:14 Ay-Mars görünümü, ilişki-iş-sağlık-para konularında dikkatlice düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Kafanızı kurcalayan sorunların bir an önce çözülmesini istemeniz doğaldır. Saat 07:08 itibariyle Ay-Güneş arasında gerçekleşecek görünüm, sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Olayları kendi bakış açımıza göre değerlendirmemizi sağlarken bize güç katıyor. Bir yandan doğal hayatın gündelik temposu içinde akışa ayak uydururken diğer yandan yine derinlikli bir şekilde düşünüyor, kendimizi garanti altına almaya çalışıyoruz. Çünkü düştüğümüz anda bir daha kalkmanın zor olacağını biliyoruz. Saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, gün boyu işlerinizi başarılı şekilde yapmanızı sağlıyor. Belki yorucu ancak biliyorsunuz ki, çalışmadan bir şey olmuyor. İnsanların sizi takdir etmesi hoşunuza gider. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için değerli insanların yer değişiklikleri söz konusu olabilir. Hayallerini ertelemek isteyeceksin.

25 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün.Aile ve finansal konularınız ile ilgili uzlaşamadığınız bazı konular duygusal gerilim yaratabilir.

25 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Duygusal olarak hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir.

25 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duyacağınız haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ancak, moraliniz yükselmeye başladığı için olumlu açıdan olaylara yaklaşabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla ilişkileriniz artacak. Büyük hedefleriniz var. Yeni aşk maceralarına büyük bir heves ve heyecanla atılabilirsiniz.

25 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Merkür sınır derecede olduğu için arkadaş çevreniz, finansal konular ve iletişimle ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Saat 18.00'dan sonra ilişkilerinizde aşk ve romantizmin ön plana çıkacağı, olası teklifleri değerlendirmeniz gereken özel yaşamınızda muazzam olumlu etkiler sunan bir zamanda olacaksınız.

25 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı konularda, sevdiğiniz insanla beraber rahat etkiler altında olacaksınız. İşinizdeki gerginliği ve duygusal sorunları ancak sevdiklerinizle vakit geçirerek aşabilirsiniz.

25 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün psişik yönden tüm güçlerinizi ve yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İçinize doğan her şey gerçekleşebilir. Piyangoda şansınızı denemenizi öneririz. Gizli kalan sıraları adeta dedektif gibi su yüzüne çıkarıp herkesi şaşırtırsınız. Sevdiğiniz kişiye ilan-ı aşk etmek için elinizi çabuk tutun.

25 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

25 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 51' 20" R
Ay
Akrep
24° 01' 03"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 12' 23"
Mars
Balık
26° 05' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 52"
Satürn
Balık
16° 08' 58"
Uranüs
Boğa
22° 04' 50"
Neptün
Balık
28° 45' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 28"
Lilith
Başak
22° 48' 58"
True Node
Koç
15° 34' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>