Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı partnerinizden bekliyorsunuz. Sevgilinizin, bu anlamda birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir.

İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek.

Paranın idaresindeki yetenekleriniz size ciddi para sorunları yaşatmıyor. Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli bir para olabilir.

Verdiğiniz vaatlerin bazılarını not etmeniz gerekebilir. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olabilir. Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:22 itibariyle Kova-Akrep burçları arasında oluşan ilkdördün, fiziksel ve duygusal anlamda kendinizi güvende hissetmek ruhunuzun derinliklerindeki korkulardan emin olmak arzunuz ön plandadır. Kendinizle barışık yaşamak, aileniz ve değer verdiğiniz kişilerin mutlu olduklarını bilmek, yarınlarınızı huzurlu ve sevgi dolu bir ortamda kurmak ve yaşatmak arzusuyla dolusunuz. Bütün bunların gerçekleşmesi için hem yaşadığınız ülkenin refah düzeyinin iyi olması hem de sizin geleceğinizin garanti altında olması en önemli şarttır. Eğer bütün bunlardan yoksun bir yaşam sürüyorsanız biraz sıkılabilirsiniz. Kova burcundaki İlkdördün zamanlarında, şu soruyu kendinize sormanız faydalı olabilir. Kendi hayatım, isteklerim ve ihtiyaçlarım mı önemli, yoksa ailemin, toplumun benden beklentileri mi? buna gerçekten dürüstlükle cevap verirseniz, doğru bir hedef belirlemiş olursunuz. Saat 06:21 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, ilişkilerimizde uyumu, sevgi alışverişimizi, bugüne dek yaşadıklarımızı ve şu andaki mevcut durumumuzu gözden geçirmemiz yönünde önemlidir. İçten içe aslında kendinizle temasınız çok daha yüksektir. Hayalinizde yarattığınız bir ilişki tanımlaması vardır. Bunun belki de dışarıda bir karşılığı yoktur. Yaşadığınız ilişki bu tanıma uygun olmadığı için üzülebilirsiniz. Belki de hayatınızda hiç kimse yoktur. Düşlediğim gibi zaten bir aşk yaşayamam diyerek umutsuz düşünebilirsiniz. Hangisi olursa olsun bu tarihteki görünüm aşkla ilgili tüm kriterlerinizi tekrar gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. Saat 06:25 Merkür-Pluto arasındaki olumlu görünüm rahatlatıcıdır. Eğitim hayatında olanların çok sıkı çalışmalarını,hayatında olanlar ciddi manada kendilerini gözden geçirmelerini,sorunları olanların yeni bir girişimde bulunmalarını sağlar. Komşu ve akrabalık ilişkileriniz açısından da etkili olacak bu görünüm, de hangi konuda olursa olsun harekete geçerek işlerinizi istediğiniz biçimde yönlendirmeniz adına size destektir. Gelişiminiz, büyümeniz için bu enerjinin iksirli gücünden yararlanmalısınız. Tekdüze ve sıkıcı bir hayat yaşamak istemiyorsanız yeteneklerinizi uygun alanlarda değerlendirmelisiniz. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

28 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne huzursuzlukla başlamışken, öğleden sonra bu kaygı durumun tamamen ortadan kalkacak.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde beklentilerinizi yüksek tutmayın.Kariyer hayatınızı şifalandıracak önemli girişimler planlayabilirsiniz.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha toleranslı olmalısınız. Evde hareketlilik ve yenilikler dikkat çekmekte.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla olan ilişkilerinizde bugün biraz zorlanabilirsiniz. Onları kırabilir ve telafisi güç hatalar yapabilirsiniz. Bu yüzden sinirlerinize biraz hakim olmaya çalışın.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ilişkilerde kontrol dışı durumlara bugün daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Farkında olmadan başkalarının etkisi altında olabilir ya da dalgın davranabilirsiniz. Beklenmedik sertlikte tutumlara karşı hazırlıklı durmayı unutmayın.

28 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizi planlarınıza göre yönlendireceksiniz. Etrafınızdaki insanları kendi planlarınıza göre yönlendirmeye çalışmanız ters tepebilir. Yine yakın çevre ilişkilerinizde olan olaylar sizi manen etkileyecek.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat ederken tüm hafta sonunu evde geçirerek adeta küllerinizden yeniden doğmak için üzerinizdeki negatif enerjiyi atmalısınız. Meditasyon, yoga, hipnoz, masaj size iyi gelir. Evdeki elektronik aletleri yenilemek için kolları sıvayabilirsiniz. Zihninizden geçenleri kaleme dökmek için hemen harekete geçin.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

28 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 26" R
Ay
Yay
08° 44' 19"
Merkür
Koç
16° 02' 34"
Venüs
Koç
26° 38' 40"
Mars
Balık
26° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 05"
Satürn
Balık
16° 15' 26"
Uranüs
Boğa
22° 08' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 28"
Lilith
Başak
22° 56' 44"
True Node
Koç
15° 31' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>