Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha doğal olun, ilginçliğin arkasından çekicilik gelecek gibi görünüyor. Aşırı derecede çekici kişi, sizi çok ilginç buluyor. Ama, onu henüz çekicilik alanınıza da almanız için yapaylıklar sergilememelisiniz.

Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak. Bugün işe gelmemek için önemli gerekçeleriniz olduğunu düşünüyordunuz. Toplantıda, gelmekle ne kadar doğru yaptığınızı anlayacaksınız.

Geliriniz kadar yaşama alışkanlığı edinmelisiniz. Parasız kalmaktan korkuyor olmanıza karşın, hiç böyle bir endişeniz yokmuş gibi harcıyorsunuz. Bu tutumunuz sizi çok kısa zamanda dara sokabilir.

Yakın çevrenizde yaşı geçkin biri size özel bir sevgi besliyor. Siz ona bunun tam karşılığını vermekte biraz eksiklik gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bir arkadaşınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Ama dostunuz muhtemelen birkaç gün içinde karşınıza çıkıp sizi sevindirecek. Haberiniz olmadan, sizi referans gösterip küçük çıkarlar elde etmeye çalışan birileri olabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Araştırıp üstüne gitmeniz halinde, şaşıracaksınız.

29 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 08:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizi geliştirici, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı, iç barışıklığı ve kişisel hedef bilinciyle hareket etmenizi destekleyicidir. Saat 16:01 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz. Saat 19:21-30 Ekim saat:02:46 arasında dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Kafanızın içinde birçok yeni proje, fikir veya plan belirir. Ancak bunları yürürlüğe koyamayız. Üzerinde düşünebiliriz. Eksiklerimizi gözden geçirebiliriz. Çevrenizle iletişime dikkat ediniz. Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarının ve akrabalarının seninle yapmak istediği planların hangi birine dahil olacağınızı şaşıracaksın.

29 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özlemlerinizin ve tutkularınızın artacağı ve bunuda iletişimlerinize önemli ölçüde yansıtacaksınız.Yakın çevre ilişkilerinizde sizden gizlenen bazı bilinmeyenleri öğrenebilirsiniz.

29 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinize daha iddialı ve kararlı olabilirsiniz. Ancak yakın ilişkilerinizde toleransı elden bırakmamalısınız.

29 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

29 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

29 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda olup bitenleri ailenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yapmanız gereken özel ve önemli işleriniz varsa harekete geçmekte zorlanabilirsiniz.

29 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün cazibenize hayır diyemeyen biriyle uzun zamandan beri platonik olarak sürdürdüğünüz bir ilişkiyi bir gizli aşka çevirebilirsiniz. Bu gizem size daha derin duygular yaşatır. Adeta küllerinizden yeniden doğduğunuzu hissedersiniz. Bu ilişki büyük ihtimalle geçmiş yaşam deneyimlerinizden bu hayata aktarmış olduğunuz bir yaşam temasının uzantısıdır.

29 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

29 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>