Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var.

Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluktan döküldüğünüzü göreceksiniz. Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz,. hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz.

Bu günlerde dostluk ve çıkar ilişkisini birbirinden ayırmakta zorluk çekiyorsunuz. Parayla ilişkinizde göze hoş gelmeyen bazı taraflar gözleniyor. Bunları sizin de görebilmeniz için çok objektif bakmanız gerekiyor.

Sevgilinizle beraberliğinizin düzgünlüğüne aldanıp ilişkinize az zaman ayırıyorsunuz. Büyük bir coşkuyla yaşamak yerine, onu istemeden, bilmeden ihmal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne sosyal ilişkilerinizde, neilişkilerinizde bugün yaşadığınız iç sıkıntısını doğuracak bir neden yok. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz olmanız etrafınızdakileri de şaşırtıyor. Genelde mutlu birisiniz, ama nedense son günlerde herkesin dikkatini çeken bir karamsarlığınız var. Bunun sebebini siz de anlayamıyorsunuz.

31 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı günümüz saat 00:32 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlayacak. Sevgi, şefkat ve ılımlı duyguların esiriyiz. Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşmak isteyeceğiz. Aşk hayatımızda romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözlerle günü geçirmek istiyoruz. Duygularımızın karşılık görmesini umuyoruz. Saat 10:38 Ay-Pluto görünüm etkisiyle, partnerinizin size karşı hem dürüst hem de ılımlı davranmasını istersiniz. Saat 20:21 Ay-Merkür görünümü, aşkta tutkulu ve güzel niyetli yaklaşımların işaretçisidir. Sevdiklerimize önem veririz, onların mutlu olmasını isteriz. Elimizden geleni yapmaya çalışırız. Güzel düşünürüz, güzellikler dileriz. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

31 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi gitmeyen gelişmeleri onarmak için fırsatların var. Hayata olan yaklaşımın eskisinden çok farklı.

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının haklarına ve gerçeklerine karşı duyarlılık gösterin. Onların gelişmesine yardımcı olmak için yapabileceğinizin en iyisini yapın. Bugün yardım günü.

31 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde teknik konular gündeme gelebilir.

31 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir...

31 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde her türlü ikili ilişkinizde sınırlarınızı, kurallarınızı ve tavrınızı her zamankinden daha net ve keskin olarak ortaya koyarak, hayatınızda kimin nerede durması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir etkidesiniz.

31 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda romantik ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz artacak. Hayatınızdaki değişiklikler konusunda sevdikleriniz sizi destekliyor olacak.

31 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hesap kitap işlerine çok fazla odaklanmayın. Zira hata yapma payınız oldukça yüksek. Zihniniz duygusal inişli, çıkışlarla kuşatılmış vaziyette. Bu nedenle günü meditasyon yaparak geçirmek, dua etmek, enerji çalışmalarına katılmak ve masaja gitmek gibi harika konularla geçirebilirsiniz.

31 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

31 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 36" R
Ay
Yay
05° 30' 23"
Merkür
Koç
16° 01' 11"
Venüs
Koç
26° 19' 52"
Mars
Balık
26° 48' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 33"
Satürn
Balık
16° 14' 02"
Uranüs
Boğa
22° 07' 55"
Neptün
Balık
28° 47' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 36"
Lilith
Başak
22° 55' 03"
True Node
Koç
15° 32' 03"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:04

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>