Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakıyor. Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor

Bir mülk satışı işiniz olacak. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer kişilere duyduğunuzdan katılmayacaksınız. Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz.

Bunalım takılmanız masraflı günler geçirmenize neden olabiliyor. Bugünlerde problem yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki ciddi birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, aşk beraberliğinizdeki problemlerle birleşince sizi bunalımın eşiğine getiriyor. Bugünlerde kendinizle ilgili bazı korkular barındırıyorsunuz. Epeyce zamandır yaşadığınız haklı gerginliğin size bazı taşkınlıklar yaptırabileceğinden, bazı yanlış kararlar aldırabileceğinden çekiniyorsunuz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, ilişkimizi veya genel olarak ilişki kriterlerimizi maddi-manevi güvence yönünde sorgulamamıza neden oluyor. Bir yandan kendi içimize dönüyoruz mantıklı şekilde gözden geçirip duruma bakıyoruz. Diğer yandan bağımlıyız, vazgeçemiyoruz. İlki yanlış, ikincisi doğrudur. Burada önemli olan, sağlıklı bir ilişki için öncelikle kendimize bir bakmaktır. Çok mu taviz veriyoruz, fazla mı irdeliyoruz, başarısız olduğumuzu düşünüp dünyadan elimizi eteğimizi mi çekiyoruz. Eğer böyle bir ruh hali içindeysek, fiziksel ve ruhsal anlamda destek almamız gerekiyor demektir. Bir kısım Akrepler ise, sırf yalnız kalmamak veya maddi güvencesi var diye, gizli-saklı bir ilişki yaşıyor, ancak bundan memnun olmuyorlarsa bu da yanlış olacaktır. Dolunayın yöneticisi Venüs Terazi burcunda ilerliyor. Biz nelere değer veriyoruz, neler bizi yoruyor, kendimizle baş başa kaldığımızda yalnızlık mı hissediyoruz, yoksa verimli ve sağlıklı bir iç dünyamız mı var. Bunlara dürüstçe yanıt vermemiz lazım. Aynı durum sağlığımız, çalışma hayatımız, günlük yaşantımızla ilgili meseleler için de geçerlidir. Tekrarlanan hastalıklar,hayatında verimsizlik, aşırı iştah, tutarsızlık,değiştirmeler, yanlış diyetler, çarpıntı gibi problemlerin mutlaka doktora gösterilmesi gerekir. Böylece problemin ana kaynağına inilir ve bundan sonra tutarlı bir ilişki tercihinde bulunulur. İş ortamınızda bir değişiklik yaşanabilir. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne şaşkınlıkla başlayacaksın. Çalışma arkadaşının değişikliğine ya da ani istifasına şahit olabilirsin.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer bugün umutsuzluk, baskı ve tatminsizlik duygularını yenebilirseniz önünüzde hiçbir engel kalmayacaktır.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunay özellikle evlilik ve ortaklaşa durumlara dikkat çekmekte. Daha sabırlı ve iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunayla birlikte ilişkiniz, evliliğiniz veya birlikteliğinize ilişkin yeni bir farkındalık söz konusu olabilir. Bu farkındalık sonucu ilişkinize dair bir karar vermeniz gerekebilir, bu bir devam veya ayrılık kararı olabilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, sevdiğiniz insanla ilişkinizde birtakım hassaslıklar oluşturabilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu dönemde, sevdiğiniz insan için bazı fedakârlıklarda bulunabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkileriniz üzerinde meydana gelen Boğa burcunda Dolunay, karşınızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğinizin farkındalığını size taşıyacak. Maddi yatırımlar için önemli bir fırsat zamanı. İş ortaklıkları güvenle ilerler ya da bir ortaklıktan ayrılıp, diğerine yönelebilirsiniz. Tutkulu aşkı deneyimlemek için partnerinizin sabit fikirlerini dönüştürün.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 29' 15"
Ay
Akrep
15° 59' 42"
Merkür
Koç
26° 07' 40"
Venüs
Balık
20° 45' 50"
Mars
Balık
04° 26' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 01"
Satürn
Balık
13° 13' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 48"
Neptün
Balık
27° 46' 60"
Plüton
Kova
01° 48' 54"
Chiron
Koç
18° 45' 13"
Lilith
Başak
19° 43' 15"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>