Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz. Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örnekten, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor.

İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız.

Bu günler içinde parayla ilgili bir hukuk işiniz olabilir. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz, bu sıkıntıları daha da aza indirme çabaları içindesiniz.

Biriyle ilgili önyargınızda zaman sizi haklı çıkartacak. Değişik, ilginç kişiliğiyle, hakkında yaptığınız tespitlerde tepkiler de aldığınız bu kişi, yakında herkese itici gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bundan sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verebilir. Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu, sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 06:03-12:47 arasında Ay boşlukta etkisinde, bazı meseleler sizi daha fazla rahatsız eder. Her kafadan ayrı ses çıkınca doğal olarak gerilim yaşanabilir. Özellikle insanların bencil halleri, sadece kendi fikirlerine saygı duymaları, günün bu kısa aralığında huzursuzluk duymanıza neden olabilir. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü, ilişkimizde pek de rahat olmadığımızın işaretçisi. Değerlerimizi, önem verdiklerimizi ve asla vazgeçmek istemediğimiz kriterlerimizi gözden geçireceğiz. Hayat bize ne söylüyor, biz beraberlikte ne bekliyoruz. Bunları ele alacağız. Parasal konularda sorumluluğumuzu bileceğiz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalıyız. Bir de, bitmiş bir ilişki, bir türlü düzelmeyen sorunlarınızı fazla dert etmeyiniz lütfen. Su akar yolunu bulur. Bundan sonrasında seçimlerinize dikkat edersiniz. Gizli, saklı, işe yaramayan, bir türlü yerli yerine oturmayan beraberliklerden uzak durmak lazım. İnsana huzur ve güven lazım. Saat 12:47 itibariyle Ay-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Sevginin, sağlıklı bir ilişkinin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu düşüneceğiz. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Tutarsız ve nereye varacağı belli olmayan bir beraberlikte zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkinin huzur ve güvence yönünden doyurucu olması çok önemli. Birbirine karşı aynı hislerle yaklaşan çiftler için bu görünüm olumludur. Tam tersi davranan kişiler için bir yol ayrımını işaret ediyor. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda bu hoş, sempatik, ılımlı, sakinleştirici, her şeyi güzel gösterebilecek bir etkidir bu. Romantizm ve tutkuları yoğunlaştırır. Kişi aşık olduğunu düşünebilir. İlişkilerde problemler göz ardı edilebilir. Ancak lütfen aklımızı başımızda olsun. Güzelliklere evet, ancak gerçekçi olmayı da bilelim. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşamın adına özel bir süreç başlıyor. İş başvurularını yenile. Önemli görüşmeler yapabilirsin.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkes hata yapabilir asıl büyük hata o hatada ısrarcı olarak devam etmektir. Sorunlarını tanımla ama gücünü ve enerjini çözümlere ver!

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olacağınız bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Duygusal konularda almanız gereken kararlar olabilir. İşlerinizi somutlaştırma ihtiyacında olabilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyu başkalarına ilham veren bir enerjiniz, karizmanız ve çekiciliğiniz olabilir. Öğle sonrasında bu durumu ikili ilişkilerinize daha da çok yansıtabilirsiniz. Öğle öncesinde ise tamamlanması gereken işler konusunda biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenize olan desteğiniz ile onların sevgisini bir kere daha kazanıyorsunuz. Hoşgörülü tavrınızla tüm sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız organizasyonlarda birtakım karışıklıklar gelişebilir, planlamanızı iyi yapın. Özellikle akşam saatlerinde özel hayatınızda mükemmel bir uyum ve sevgi dolu paylaşımlar sözkonusu.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Olayların akışı umut verici olacak. Sağlıklı duygular içinde geleceğe yönelik istekler içine girebilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, moralinizi daha da yükseltecek.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn'ün uyumlu etkileşimi uyumlu etkileşimi, uzun zamandır perde arkasından yürüttüğünüz bir ilişkiyi daha somut verilere dayandırmanıza destek olacak. Gizli bir projenin artık uygulama aşamasına geçmesi için herkese duyurulması gerekir. Bu gün bu duyuruyu yapmak iyi olacaktır.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 54' 21" R
Ay
Boğa
16° 06' 18" R
Merkür
Koç
21° 48' 08"
Venüs
Boğa
10° 30' 13"
Mars
Koç
05° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 56"
Satürn
Balık
17° 13' 20"
Uranüs
Boğa
22° 47' 29"
Neptün
Balık
29° 07' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 09"
Lilith
Başak
24° 11' 36"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>