Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

Size yakın biriyle duygusal yakınlığınız,yaşamınıza da yansıyor. O insanı doğru değerlendirdiğiniz, onun sürekli sizi düşünmesini ortadan kaldıracak bazı başarılarınızla inandırıcı olabilecek.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk kurmayı becermiş görünüyorsunuz. Hayata karşı daha sağlam duranın, diğerine acımasız eleştiriler yönelttiğini düşünüyorsunuz. Bu, ikisini de aynı derecede anlayamadığınızı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz. Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Ay- İkizler burcu etkinliği altında güne uyanmaktayız. Bugün, parasal konularda dikkatli davranmalı, aklınıza estiği gibi harcamalar yapmamalısınız. Saat 03:53 Ay-Mars olumlu görünümü, bir meseleyi gayet zekice kavrarsınız. Bir bilgiyi çabuk öğrenirsiniz. Yazışmak, telefonlaşmak, birileriyle olmak hoşunuza gider. İki mesele üzerinde düşünürsünüz. Fakat işin içinden çıkamadığınızda sıkılırsınız. Diyelim ki ilk kez biriyle buluşmak istediniz. Ya randevusuna geç kalır veya siz hiç de sandığınız gibi biri olmadığını düşünürsünüz. Saat 07:58 Ay-Neptün görünümü, duyguların bir hayli yanıltıcı olabileceğini, partnerinizin söylediklerinden ziyade, ortaya koyduklarına dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde duygusal açıdan üzerinizde kriz yaratabilecek durumlardan mümkün mertebe uzak durmaya çalışmalısınız. Ortak maddi konular vekonularında yoğun trafikli bir gündeminiz olabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merak ettiğiniz sorulara cevaplar bulabilirsiniz. Projelerinizle ve yakın çevre desteğinizle başarılı işlere adım atacağınıza inanmalısınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Finansal işlerinizi toparlamalısınız. İşle ilgili konularda bağımlılıklar ortaya çıkabilir. Bu durum sizi zorlayabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Gün içinde tamamlanması gereken konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok daha sıcak ve yoğun olacak. Parasal konularla ilgili girişimlerde onun desteğini alabilir, birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Alım, satım ve yatırım konularına yönelebilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halledilmeyi bekleyen önemli işler gündeminizde yer kaplayabilir. Yapmayı unuttuğunuz bir ödeme sizi sıkıştırabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür, para alanınızda hareketlenme meydana getirir. Önemli finansal sözleşmelere imza atabilirsiniz. Aceleci davranmadan her detayı düşünerek hareket etmeniz önemlidir. Aşırı bir para harcaması da gündeme gelebilir. Unutmayın ki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemelidir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 36' 40"
Ay
Akrep
17° 31' 38"
Merkür
Koç
26° 11' 30"
Venüs
Balık
20° 55' 06"
Mars
Balık
04° 32' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 36"
Satürn
Balık
13° 14' 16"
Uranüs
Boğa
20° 38' 09"
Neptün
Balık
27° 47' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 01"
Chiron
Koç
18° 45' 39"
Lilith
Başak
19° 44' 05"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>