Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız.

Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.

En kötü koşullarınızda bile savurganlığı elden bırakmıyorsunuz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor.

Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Sevgiliniz bu korkuları yaşayacağınız biri asla değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız bir telefonda karşılıklı görüşme isteyecek ve bu görüşmede önemli bir fırsata ilk adımı atmış olacaksınız. Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Arkadaşınız sizin ilginizle kendini daha iyi hissetmesi sizi duygulandırıyor. Hayatınızda yapmayı düşündüğünüz yeniliklerden bir kısmı, siz farkında olmadan gerçekleşiyor.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir. Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını sanmıyorum. Saat 13:45 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, sizin için kıymetli olan her şeye karşı duyulan özlemin, ihtiyacın, arzunun göstergesidir. İlişkinizi düzene koymak veya gerçek manada sizi sevecek biriyle karşılaşmak istersiniz. Aileniz, dostlarınız, eskide yaşanmış anılarınız, bugün gözlerinizin önünden geçer. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. İlişkiniz sizi mutlu ediyorsa yolunuza devam ederseniz. Soru işaretleri uyandırıyor, güvenmiyorsanız veda edersiniz. Kendi hayatınıza önem verirsiniz. Sağlam olanla olmayanı iyi ayırt edersiniz. Sevdiğinizle birlik, bütünlük içinde geleceğe yol almaktan yanasınızdır. Kafanızda soru işaretleri uyandıran hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Tutkulu olduğunuz kadar, seçicisiniz ve kontrolü elinde tutan taraf olarak, her konuda kendinizi sağlama alırsınız. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, evimizi-ailemizi-sevdiklerimizi özlememize, kendimizi bazen yalnız hissetmemize neden olur. Sanki bir şeyler bizi sınıyor gibidir. Desteklenmek isteriz. Bazı insanların hal ve tavırlarına kafamızı takarız. Duygularımızı ifade etmekten kaçınabiliriz. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal olarak daha yapıcı ve etkinsin. Yarım kalan işlerin için biraz daha acele etmen gerekebilir.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı bakış açınız değişebilir. Kendinize yeni bir yol çizmeniz gereken bir zaman dilimi olacaktır.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde kişilik çatışmaları olabilir. Gün içinde işlerinizdeki yavaşlama keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizdeki eksiklere yoğunlaşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında yolculuklar gündeme gelebilir.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs bugünden itibaren burcunuzda ilerlerken cazibeniz de yükseliyor. Dikkat çekici ve göz alıcı bir duruş sergileyebilirsiniz. Aşk ve sevgi yaşamınızda daha büyük ve önemli bir yere sahip olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs bugünden itibaren burcunuzda ilerlerken cazibeniz de yükseliyor. Dikkat çekici ve göz alıcı bir duruş sergileyebilirsiniz. Aşk ve sevgi yaşamınızda daha büyük ve önemli bir yere sahip olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda gizlenen taraflar görünür hale geliyor. Hayatınızı oturtmakta zorlanacaksınız. Başkaları bu 3 haftalık dönemde pek umrunuzda olmayabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay İkizler burcunda seyahat ederken, ortak paylaşım alanlarınızda bugün bir kriz patlak verebilir. Ama yüksek öz güveniniz nedeniyle tüm zorlukların altından kalkarsınız. Vergi, kredi, ödemeler gündeminizi meşgul edebilir. Aileye yönelik maddi paylaşımlar için bir karar günü olabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 19' 17" R
Ay
Akrep
17° 11' 35" R
Merkür
Koç
15° 59' 29"
Venüs
Koç
24° 31' 49"
Mars
Balık
25° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 15"
Satürn
Balık
16° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 02' 59"
Neptün
Balık
28° 44' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 34"
Lilith
Başak
22° 45' 19"
True Node
Koç
15° 36' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>