Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Kapris yaptığının kendisi de farkında. Sanki sabrınızı test eder gibi, bir türlü bundan vazgeçmiyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçebilirsiniz.

Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Sizyaşamınızdan memnunsunuz,arkadaşlarınız da sizden. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor.

Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirdiniz.Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın.

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sizin enerjinize ve canlılığınıza ihtiyaçları var, bunu da talep ediyorlar. Siz ise hangisine yetişeceğinizi şaşırıyorsunuz. Zaman zaman bu taleplere boyun eğmek zorunda kalmak sizi bazen sıkıyor. Bugün dostlarınızdan birlikte program yapma önerileri gelebilir. Bu öneriyi değerlendirirseniz hoş bir gün geçirebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızla ilgili konularda biraz endişeleriniz olabilir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istersiniz. Ancak koşullar yorucudur. Tam hallettim derken birçok gereksiz ayrıntıyla, insanla uğraşmak durumunda kalırsınız. Bu durumda bir mola vermek, dinlenmek iyi gelecektir. Saat 11:35 Ay-Mars görünüm etkisi,hayatınızla ilgili konularda güven duygunuzu yükselten bu enerji, kararlarınızı kimsenin etkisinde kalmadan vermenizde yardımcıdır. Ancak ilişki meselelerinde hala bir şeyler tam olarak belli değil. Bazen gururunuz baskın geliyor ve tamam bitti diyorsunuz fakat çoğu zaman geçmiş gözlerinizin önünde canlanıyor ve unutamıyorsunuz. Saat 23:36 itibariyle gerçekleşecek sondördün, ilişkinizle ilgili konularda, bugüne dek yaşananların yüreğinizde bıraktığı izler, uzun yalnızlık duygusuyla birleşince doğal olarak kendinizi koruma altına almak isteyebilirsiniz. Üzerinizde denetim ve baskı kurmaya çalışan bir partneriniz varsa, bu durum daha fazla yoğunlaşabilir. Çatışmaya dünden hevesli ve ne yapsanız da bir türlü kendinizi kabul ettiremediğiniz, düzelmesini istediğiniz halde bir türlü huzur bulamadığınız ilişkinizde bugün sorunları kimin çıkardığından ziyade, nasıl toparlanırız sorusunu cevaplandırmak çok daha yararlı olur kanaatindeyim. Benim tavsiyem önce sakin olunuz ve her şeyi son bir kez daha gözden geçiriniz. İlişkisi olmayanlar ise, duyguları ve düşünceleri arasında çelişkiler yaşarken geçmişi, bazı kişileri suçlayabilirler. Bu durumda Akrepler lütfen elinizden geldiğince sakin olunuz. Hayatta yaşanan zorlu deneyimlerin bizden götürdükleri kadar bize öğrettikleri de vardır. Önemli olan çıkarılan derstir. Geçmişi unutmayalım ama yeni bir sayfa açabileceğimizden kuşku duymayalım. Mesleki konularda ise, otoriteler veya ailenizin baskısıyla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda sakinlik ve sabır en iyi çaredir. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkatinizi dağıtacak durumlar olabilir. Fakat, istekleriniz olumlu bir biçimde gelişecek. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde giderek artacak. Düşünceleriniz hızlı olmakla birlikte konsantrasyonunuz zayıflıyor.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal gelirleriniz, ortaklaşa gelirler, eş parası, borçlar, finansal hukuki süreçler, krediler, alacaklar gibi konularda önemli konuları gündeminize alabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar...

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda güçlü yönlerinizi gösterin. İçsel gücünüzü ve sezgilerinizi kullanarak istediğiniz başarıyı sağlamanız mümkün. Kendinize vakit ayırmayı ihmal etmemelisiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken bugün adeta bir yıldız gibi parlarsınız. Kariyerde sunumlar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz. Patronunuzla yapacağınız etkili bir konuşma sonucunda terfi etmeniz gündeme gelebilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 32" R
Ay
Başak
08° 12' 46"
Merkür
Koç
17° 35' 14"
Venüs
Koç
17° 25' 55"
Mars
Balık
21° 13' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 51"
Satürn
Balık
15° 32' 38"
Uranüs
Boğa
21° 43' 49"
Neptün
Balık
28° 33' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 32"
Lilith
Başak
22° 07' 01"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>