Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hiç bitmiyor. Bugün sevgilinizle aranızda bir tartışma çıkabilir. Genelde tartışmalar sizin herşeyi büyütmeniz sebebiyle çıkıyor. Buna bir son vermeli sevgilinizle yaşadığınız anların tadını çıkarmalısınız.

İş yaşantınızda sorumluluklarınızı rahatıkla yerine getireceğiniz bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızl aranızdaki güzel ilişki işlerinizi rahatlıkla yerine getirmenizi sağlıyor. İş yerinizde çalışma arkdaşlarınızın maddi manevi desteğini alıyorsunuz.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin. Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Duygusal yaşamınızdaki gerginliğin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sevdiğiniz insana akılcı yaklaşmalı, onu dinlemeli ve isteklerini küçümsememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniden umudunuzun yeşerdiği bir konuda, bu kez biraz aceleci davranmanız gerekiyor. Bugünlerde arkadaşlıklar arasındaki duygusal hareketlilikler biraz tehlikeli. Yakında başka bir kentteki bir tanışma, yaşamınıza yeni renkler katabilir. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözümlere daha yardımcı olmanızı sağlayacak.

12 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün geniş bir kısmında Aslan burcunda ilerliyor. Ay-Jüpiter ve Ay-Venüs arasındaki güzel açılarla beraber geleceğinizle ilgili planlarınızı yoluna koymak için şansınız açık olacak. Kariyer hayatınızla ilgili de şanslı bir günde olacaksınız. Saat 15:24-19:21 arası Ay hareketini boşlukta sürdürecek. 19:21 itibariyle Ay Başak burcuna giriyor. Bu saatle beraber sosyalleşeceğiniz, arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz bir akşam yaşayabilirsiniz. Ay-Uranüs arasındaki pozitif etkiyle şansınızın açıldığı sürpriz gelişmelere şahit olabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodulardan haberdar olacaksın!Bugün alacağın teklif planlarını değiştirmene neden olabilir. Birçok ortak noktanın olduğu, yeni insanlarla tanışabilirsin. Sosyal medya üzerinden atıştığın bir arkadaşın bu aralar sakinliğe bürünmesi seni şaşırtabilir. Özgürlüğüne düşkün olman sorumluluklarını yerine getirmediğin anlamına gelmiyor. Ailen tarafından baskıya uğradığını düşünsen de kendi düşüncelerini kabul ettirmek konusunda inatçısın. Eğer kalbi boş bir Akrep burcuysan bugün tanıştığın birinden hoşlanman söz konusu olabilir. Gün içerisinde sosyal çevrende duyacağın ilişkiler ve bitişler oldukça şaşırmana neden olurken çeşitli dedikodulardan da haberdar olabilirsin.

12 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Samimiyet günün en temel duygusu olacaktır. Aşk ve sevgi anlamında yakalayacağınız güven size kendinizi yeteri kadar iyi hissettirebilir. Sadece buna izin vermelisiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Aslan'da ilerliyor ve yapabileceğiniz çok şey var. Ancak düşüncelerinizde bazı çift durumlar da olabilir. Sorumluluklar üzerinde durabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi sinirli hissedebilirsiniz. Özellikle sinirli uyanma ihtimaliniz çok yüksek olduğu için Papatya ya da Melisa çayından faydalanabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; çok uzun incelemeler yapıp, işlerini ağırdan almak isteyebilirsin. Genellikle stratejik ve soğukkanlı olduğun ilişkilerinde bugün zorlanabilirsin. Kariyer hedeflerinle ilgili ciddi kararlar alabilir, destek bulabilirsin. Bu dönem özgüvenli ve formdasın, pratik fikirlerin çevrende ilgi görebilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrep burçlarının hayatları inişli çıkışlı. Bir yandan kendi iç sesinizle boğuşurken diğer yandan da dışarıya iyi bir izlenim vermeye çalışıyorsunuz. Bu dönemde tanıştığınız ve romantik etkileşimde olduğunuz kişilere karşı biraz daha mesafeli olmalısınız. Hemen kapılmamaya tanışma süresini uzatmaya çalışmalısınız.

12 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün arkadaşlarınıza vakit ayırmanız gerektiğine işaret ediyor. Onlara yardım etmek, fikir vermek, ortak çalışmalarda beraber ilerlemek öne çıkabilir. Dernek ve örgütlerin toplantıları ya da organizasyonlarında aktif görev alabilirsiniz. Gündelik çalışma düzeniniz ya da kullandığınız ofis aniden değişebilir. Yurt dışı yatırımları gündemde olacak.

12 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz farklılaşacak ve beklemediğiniz bir hız alacak.

12 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 28' 12" R
Ay
Yay
15° 02' 59"
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
27° 15' 07"
Mars
Balık
27° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 57"
Satürn
Balık
16° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 10' 27"
Neptün
Balık
28° 48' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 10"
Lilith
Başak
23° 00' 01"
True Node
Koç
15° 29' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>