Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Konuşuluyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün partnerinizle iletişim kurmaya odaklanmak isteyebilirsiniz. Günün enerjisi biraz dikkatinizi dağıtabilir. Endişelerinize çok fazla kapılmış olabilirsiniz, gerçekten de sevgilinize ilgi göstermeyi unutuyorsunuz. Ona duygusal açıdan biraz destek vermeniz gerekebilir. Ya da barışı sağlamak adına müdahale edip sorumluluk almaya karar verebilirsiniz.

Değer verdiğiniz birisinin hastalık ya da istihdamla ilgili sorunları bugün kendinizi biraz üzgün hissetmenize neden olabilir. Ancak, uzaklardan birinden alacağınız sıcak ve sevecen bir e-maille veya telefonla neşelenebilirsiniz. Bu, yeni e-mailler yazmak veya uzun zamandır duymadığınız insanları ziyaret etmek veya aramak için iyi bir gün. Üzücü haberlerin ya da kötü ruh halinin sizin iyi tarafınızı gölgelemesine izin vermeyin.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Günü atlatmak üzere yeterli enerjiye sahip olmak iyi bir şeydir; fakat gerekenden fazlasına sahip olmak için aynı şeyi söyleyemeyebiliriz. Bu kadar enerjiyle yapman gereken her şeyi yapabileceğini düşünebilirsin; ama sonunda dağılmış ve yorulmuş hissedeceksin. Çok fazla enerjinin varlığı dikkat dağınıklığına götürür; o halde konsantre olabildiğine emin olman gereken bir gün.Bugün, uğraşacak hiçbir şey olmaksının kendinizle biraz zaman geçirmekten endişe duyuyor olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın bazı yönlerini keşfederek, daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemek isteyebilirsiniz, şu ana kadar "daha ciddi şeylerle" boğulmuş olabilirsiniz. Harika! Neden savaşmalı? Daha önce hiç hakkında düşünmediğiniz bir şeye yeteneğin olduğunu keşfedebilirsiniz. Sadece biraz daha uzun süre dayananın. Eğer kararlıysanız, keşfedilecek zamanı bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamak, planlarınızı uygulamaya koymak ve bir süredir düşündüğünüz konularda karar almak gündeminizde olabilir. Kardeşler ve yakın çevre ile ilişkilerle titiz ve temkinli olmalı. Tavırlarınız, seçtiğiniz kelimeler daha belirleyici olabilir.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenden duyduğun konuşmalara dikkat kesilmek istemeyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, kalbinin kapılarını açacağın biriyle tanışabilirsin. Ailene karşı kırgınlık yaşıyorsan, akşamüzeri izleyeceğin film ya da tanık olacağın bir olayla, telefona sarılabilirsin.

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlham aldığınız konuları paylaşmak istemiyorsunuz. Çalışma alanınızdaki sizlere özgü tarzınız oldukça beğeniliyor. Kibir yapmadan önce tevazünün ne kadar yakıştığını üzerinizde denemelisiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların negatif enerjilerine karşı kendinizi koruyun ve bugünlerde sezgilerinize iyi gelmeyen kişilerden uzak durun.

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karmaşık planlar bugün entelektüel bakış açınız altında basitleştirilebilir. Ancak sizin herhangi bir konunun gerçek kalbine ulaşabilmek gibi olağanüstü bir yeteneğiniz var. 

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. 

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz çok farklılaşacak ve hiç beklemediğiniz bir hız alacak.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye karşı ufak adımlar atın ve size vereceği olumlu tepkileri görün. Maddi olarak giderek daha iyi bir hal almaya başlıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissederseniz, arkadaşlarınızla geçireceğiniz bir plan yapın.    

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>