Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yorgun Hissediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Ticari ve finansal çıkarlarınızın yükselmeye devam ettiği bir dönemdesiniz. Bazen her şey bir anda gerçekleşiyor gibi hissedebilirsiniz. Fakat yapabileceğiniz tek şey akışına bırakmak. Sonuçta, şanslı gününüzdesiniz! Arkadaşlık ve sevgi konuları da hızla değişiyor, genelde doğrusu bu olsa da uzun süreli arkadaşlıklarınızı arkanızda bırakabilirsiniz. Metin olun!

İlerlemek ve sosyoekonomik meseleleri halletmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz ancak bu zorlukların, kontrol edemeyeceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da genel olarak stresli olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Unutmayın, kendi sorumluluklarınızla da yüzleşmeli ve onlarla başa çıkmalısınız.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

İşlerini bitirmek konusunda bugün çok kaygılanma. Daha çok hislerine ve insanlarla ilişkierine odaklan. İhtiyaç duyulan şey dikkatli ve hassas bir yaklaşım. Katı olma. Sefkatli ve anaç bir tutum takınırsan insanlar da sana karşı anlayışlı olacaktır.Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminizdeki konular üzerine daha çok kafa yorabilir, zihni daha çok çalıştırabilir ve daha çok seçenek odaklı olabilirsiniz. Nostalji artabilir, geleceği sorgulayabilirsiniz. İletişim kurarken daha özenli olmaya gayret gösterin.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son birkaç gündür üzerindeki yorgunluk hissi ile mücadele ediyor olabilirsin. Ay burcunda hareket ediyor. Özellikle hazırcevap tavrın çevrenin dikkatini üstüne çekebilir. Kendini istemediğin tartışmaların odak noktasında bulabilirsin. Birikim yapmaya karar vererek araştırmalara başlayabilirsin.

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşayabilirsiniz. İnsanların üzerinize geldiği bugün sakin kalarak onlara en büyük cevabı verebilirsiniz. Savunmak ve kendinizi açıklamak için doğru bir gün olmayabilir. Bırakın herkes kendi ölçüsünde anlasın.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar, yeni niyetler içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda mücadele içinde olacağınız konular gündeminizi etkileyebilir. Bedeninize ait konulara özen göstermelisiniz. Keyif aldığınız konularda aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Harcamalara dikkat.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda kalbinizden geçene güvenin ancak yine de mantık ile hareket edin başarıyı yakalayacaksınız.

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok şey başarabilirsiniz ve başaracaksınız da. Hiç endişelenmenize gerek kalmayacak. Yapamayacağınızı söyleyenlere asla aldırış etmeyin.

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Bugün, değişik ortamlara girip farklı yönlerini göreceksiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz. Gönül işlerinizdeki durgunluk da bu günlerde hareketlenecek.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer uzun süredir kalbiniz boşsa bugün karşınıza etkileyici bir partner adayı çıkabilir. İş yerinizde kendinizi çok stresli ve gergin hissediyorsunuz. Zihinsel ve bedensel olarak dinlenmeye ihtiyacınız var.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinize ve sevgilinize odaklanın. Partnerinizin bir hatasına karşı oldukça hoşgörülü olmanız gerekebilir. Enerjinizin büyük kısmını başkalarının problemlerini çözmek için harcıyorsunuz. Başkalarının sizinle bir an için ilgilenmesine izin verin. İş yerinde sabırsız ve karmaşık bir durum içinde bulunabilirsiniz. Bir toplantıda eski bir tanıdığınızla karşılaşmak düşüncelerinizi karıştırabilir. Dikkatinizi yöneltmeniz gereken konudan uzaklaştırmayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 24" R
Ay
Koç
12° 49' 52"
Merkür
Koç
19° 58' 12"
Venüs
Boğa
07° 42' 25"
Mars
Koç
03° 55' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 54"
Satürn
Balık
17° 02' 20"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 43"
Lilith
Başak
23° 56' 30"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>