Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Daha Radikalsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün aşk ve romantizmle ilgili konulara gelince biraz maceraperest hissedebilirsiniz. Hedefinizi yüksek tutun. Kalbinizi başkalarıyla bir araya getirdiğinizde, daha iyi olacaksınız. Sevdiğin birine cesur bir hamle yapmanın vakti geldi. Bu duruma karşı felsefi bir yaklaşım benimseyin, yanlış yolda olmadığınızı göreceksiniz.

Bugün hayal gücünüz, duyduğunuz veya okuduğunuz bir şey tarafından tetiklenebilir. Yaratıcı bir zihin çerçevesinde düşünebilir ve bir yazı, çizim veya proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Ya da hayatınızdaki mevcut bir problem için daha yaratıcı bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Size yük olan bir ilişkiyi iyileştirmek için çalışmak konusunda ilham alabilirsiniz. İçgüdülerinizi takip edin ve sihri görün!

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Bugün senin için güzel bir gün. Girdiğin her ortamda kabul göreceksin. Neşeli doğan ise zirvede! Atılganlık konusunda ise kendine has bir kapasiten var ve bu da enerjiyi rahatsız etmeden istediğini almana sebep oluyor. İnsanlar hassas ve anaç özelliklerine saygı duyuyor. Bu özelliklerin sayesinde de, bugün oyunu kazanacaksın.Günün geneli senin için pozitif olacak. Yine de ev hayatına biraz daha karakter, ifade ve zenginlik kazandırsan iyi olacak. Evin bir kısmını dekore edebilir veya çocukların için yeni hobi arayışına girebilirsin. Orijinal bir şeylere girişmekte çekingen olma; muhtemelen çocuklar bu yeni fikre bayılacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç gündür epey yoğundunuz ve bugün biraz rahatlayıp gevşemek isteyeceksiniz. Bin tane işe yetişeceğim diye koşturmayın, zira bedeninizin ve zihninizin biraz yavaşlamaya ihtiyacı var. Mümkünse kendinize tembellik izni tanıyın! Uzun zamandır görmek istediğiniz bir film kiralayıp televizyonun karşısında dinlenin ya da bir süredir okumayı ertelediğiniz bir kitaba gömülün.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik hedefleriniz, tasarılar ve planlamalar gündeminizde olabilir. Bilinmez konulara dair meraklar, arka plan konulara dair sorgulamalar içinde olabilirsiniz. Fedakarlık, yardımlar ve alma-verme dengesini sorgulama hali öne çıkabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunduğun bedbaht ruh halini geride bırakıyorsun. Bugün itibari ile yeni bir döneme merhaba diyebilirsin. Hayatına dair radikal kararlar alırken daha cesur hissedeceksin. Dolabını yeniden düzenlemek isterken eski eşyaları atmaya karar verebilirsin. Beyaz eşyalara dair beklemediğin harcamalar çıkabilir. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış sırlar ortaya çıkabilir. Hemen tepki vermek yerine gözlemleyerek her şeyi öğrenmeyi seçmelisiniz. Sonucu siz belirliyorsunuz. İlişkinizde artık olmadığını fark ediyorsunuz kendinizi daha fazla incitmeden bunu sonlandırmalısınız.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen gösterin. Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelen olaylar için kendinizi suçlamayın. İkili ilişkileriniz gün içinde önem kazanabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir, anlaşmalarda dikkatli davranın.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadar ikili ilişkilerinizde tutku düzeyi artıyor. Eğer bir ilişkiniz varsa hem çekim yükselecektir hem de tartışmalar artabilir. İlişkiniz yoksa da kim, nasıl, ne zaman diyerek daha fazla efor sarf edeceksiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şey hakkında oldukça kötü hissediyorsunuz. Birilerinin bu konu hakkında konuşarak sizi daha da üzmesine izin vermemelisiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş veriminiz arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar, teklifleri değerlendirebilirler. Koç’taki Venüs sizi olumlu etkiliyor

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize daha fazla vakit ayırmaya özen gösterin. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Bugünlerde her şeyden uzaklaşmak ve yalnız kalmak istiyorsunuz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Dostlarınızın desteğini almalısınız. Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi bozmayın. Üzerinizde baskı hissetmeyin. En doğru kararı vermenizde yardımcı olacak her şeyi deneyin. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Ağız sağlığınız için tehlike demek, genel sağlığınız için de tehlike demektir. Bir diş bakımı yaptırmanızın zamanı geldi.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 49" R
Ay
Başak
00° 38' 32"
Merkür
Boğa
00° 17' 56"
Venüs
Boğa
20° 16' 54"
Mars
Koç
11° 44' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 20"
Satürn
Balık
17° 48' 48"
Uranüs
Boğa
23° 15' 10"
Neptün
Balık
29° 20' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 15"
Lilith
Başak
25° 04' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>