Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Daha Cesursun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 50%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Bugün bazı agresif veya korkutucu kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda işinde biraz egolu olan biri olabilir. Bugün ağırlıklarını ortaya koymaya çalışıyor olabilirler. Genelde bu tür karakterlerin etrafında düşük bir profil sergiliyorsunuz, ancak bugün biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Belki bu kişiyi yerine yollamanın zamanı gelmiştir! Çok fazla bozulmaya neden oluyorlarsa, geri çekilmelerini sağlamanız gerekebilir.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Beynini kapatamadığın günler yaşadığını hatırlıyor musun? İşte bugün o günlerden biri olabilir. Daha da kötüsü, düşüncelerini paylaşmak isteyebilirsin ve karşında maalesef seni istekli bir şekilde dinleyecek bir partner olmayabilir. Meraklanma. Bilgisayarın ve bir modemin var; öyleyse neden chat odalarını ya da forumları denemiyorsun?Yaklaşan haftasonunu düşünerek, bugünü hayal dünyasında geçirebilirsin. Rahatlamana ve eğlenmene yardımcı olacak kısa bir kaçış planlıyor olabilirsin. Manzaranın değişmesi senin için iyi olur. Yaratıcılığını arttırmak için ilham verici insanların etrafında olman ve öyle yerlerde bulunman gerekiyor. Zihnini, bedenini ve ruhunu besleyecek özel bir şey planla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı, görevler ve finansal konular ön planda olabilir. Gerekli harcamalar yapabilirsiniz. Duygu odaklı düşünebilir, duyguların ve sezgilerin etkisinde kararlar alabilirsiniz. Gün içinde ufak kazalara dikkat.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce yaptığın fakat bir türlü gerçekleştiremediğin eğitim planlarını hayata geçirmek için çaba sarf edeceksin. Ailen bu kararına çok sevinecek ve maddi manevi gereken desteği sana sağlayacak. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle vakit geçirmek istediğin bir günün içerisindesin. Ortak ilgi alanlarınızla bağlantılı aktivite planları yapabilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi değersiz görmekten kaçınmalısınız. Başkalarının alaycı konuşmaları sizlerin enerjinizi düşürmekten başka bir fayda sağlamıyor. Kimseye bir dayatma içinde bulunmayın.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir. Para üzerinde daha çok düşünebilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere dayanmanız ve insanları idare etmek zorunda kalmanız gereken bir gün olabilir. Bugünlerde herkes sizinle ilgili fikirlerini dışarıya açık edebilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizde paranın satın alamayacağı önemli değerler var ama bunun farkında değilsiniz ne yazık ki. Aşk, sevgi, huzur... Bunları ne yaparsanız yapın parayla elde edemezsiniz!

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Mars’ın karşıt burcunuzda ilerlemesi, duygularınızı yeniden canlandırabilir; ifade zorluğu yaşayabilirsiniz. 

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ailenizle ilgili uğraşlarınız vaktinizi alırken, evinizde çok daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular ve sorunlar ilgilenebilirsiniz. Mutfakta daha fazla zaman geçirebilir, evde giderilmesi gereken sorunlar ve eksik gediklerle uğraşabilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile kavga etmemeye özen gösterin. Finansal durumunuzu iyileştirebilmek için çok çabalıyorsunuz. Kendinizi neşe dolu hissedeceksiniz ve çevrenizdeki insanlara enerji vereceksiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hikayeniz dilediğinizden daha az romantik görünüyor. Bunun sebebi onun size olan soğuk ve ilgisiz tavırları. Bu sorununuzu konuşmadığınız sürece çözemezsiniz. İş hayatınızda isteksiz tavırlarınız işlerin size daha da yorucu gelmesine yol açıyor. Karşıt fikirli biri veya bir durum kafanızı meşgul edebilir. Yanlış anlaşılmaların sizi germesine izin vermeyin. Bazı şeylerin açığa çıkması nedeniyle pek hoşunuza gitmeyen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığınızı kaybetmeyin.

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>