Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geçmişi Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Kendinizi bugün karşı cinsten insanlarla çatışmada bulmanız mümkün. Erkekler önünüze engel koymaya devam ediyor ve girişimlerinizde sizi yavaşlatıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak, kendinizi eninde sonunda yüzleşmelere neden olacak çatışmalara sokmak yerine, nerede yanlış yaptığınızı düşünün. Kişiliğiniz, daha maskülen tarafınızı hesaba katıyor mu?

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Dışarı çıkıp Toprak Ana'nın güzelliklerini deneyimlemek için iyi bir gün. Muhtemelen çoğunluklu kapalı ortamlara tıkılıp kalıyorsun ve yeryüzü enerjisine adeta muhtaç hissediyorsun. Uzun bir bisiklet sürüşünün veya yürüyüşün tam zamanı. İnsanlardan mümkün olduğunda uzaklaş ve doğanın enerjisiyle deşarj ol!Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçlenebilir. Daha meraklı, araştırmacı ve sorgulayıcı olabilirsiniz. Finansal konularda dengeli davranmaya, harcamalarda aşırılığa kaçmamaya dikkat edin. Aile üyeleri adına fedakarlıklar yapabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanda olan soruların cevabını verememiş olmak seni düşündürüyor. Özel hayatında yaşadığın problemleri sürekli olarak düşünüyorsun. Eski sevgilinin seninle yeniden iletişim kurma isteğine olumlu yaklaşabilirsin. Bu konuyu yakın dostlarınla paylaşıp, onlardan fikir alıyorsun. Kendini mutfakta yeni tarifleri denerken bulabilirsin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle diyaloglarınız da bir ima yaratabilirsiniz. Düşünceleriniz net ise açık konuşmayı denemek karşınızdaki insana saygınızı ortaya koyacaktır. Zorla güzellik olmaz. Bazı şeyleri zorlamamak daha yapıcı olabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha hassas ve mücadeleci olabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevdiklerinize de yardımcı olmuş olmanın mutluluğu ile günü tamamlayabilirsiniz. Aşktan yana oldukça şanslı bir gündesiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek yeterince hızlı gelemeyecek gibi mi görünüyor? Peki ama gerçek aşk hayatınız nereye gidiyor? Kafanız oldukça karışık olmalı.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Aklınız ve hisleriniz arasında kuracağınız dengeleri aşmamaya çalışmalı, gerekli atılımlara başlamalısınız. 

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşırı kıskanç davranışlar sergilemeye devam ederseniz,  partnerinizi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Bedensel ve zihinsel sağlığınıza önem gösterin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ileriki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir zaman.

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>