Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayat sürprizlerle dolu! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün sevgilinizden duygusal bir iletişim alabilirsiniz. Bu erken mi? Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğinizden tam olarak emin değil misiniz? Eğer öyle değilse, geri çekilmeyin ve kesinlikle "arkadaş olalım" konuşmasını yapmayın. Olanlar çok ani oldu ve hazırlıksız yakalandınız, ancak bu ilişkiyi sabote etmek için bir neden değil. Uzak durun, hiçbir şey söylemeyin ve biraz düşünün.

Ana mesleğiniz bağlamında,olsun, çalışma olsun, yeni amaçlar ve hatta yeni yaratım alanları keşfetmek olsun zaten başarıyı tatmış birisiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir terfi almayı ya da bir ödül kazanmayı bekleyebilirsiniz. Ama yine de rehavete kapılmak için daha çok erken. Daha fazla çaba gerekecek!

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Bugün kafan hayallerle dolu olacak. Yaratmak istediğin bir objenin görüntüsünü zihninde canladırıyor olabilirsin. Evinde yapabileceğin değişiklikleri de düşünüyorsun. Ev atmosferini yenilemek için güzel bir gün. Küçük aksaklıkları gidermek, badana yapmak veya duvar kağıtlarını değiştirmek için uygun bir gündesin.Genelde entelektüel açıdan meraklı olmaya meyillisiniz, her zaman daha fazla bilgi edinmeye çalıştığınız birçok ilgi alanınız var. Ancak bugün, araştırmak için can attığınız bir konuda, kitaplarda makalelerde, internette hiçbir şey bulamayacak, ne kadar kütüphane ya da veritabanı araştırırsanız araştırın istediğiniz bilgilere erişemeyeceksiniz. Bunun için kendinizi sıkmayın. Böyle yaparak sadece kendinizi sinirlendirmeyi başarırsınız. Bunun yerine eski bir komedi dizisini tekrar izleyin. En azından biraz gülersiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir başkasıyla son derece uyumlu hissedebilirsiniz. Sezgileriniz keskinleşecek, bu yüzden karşınızdakinin zihnini okuyormuşsunuz gibi hissettiğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Her koşulda, bu kişinin bugün deneyimlediği tüm hisleri siz de algılayacaksınız. Bu algınızı, ona faydası dokunacak tavsiyeler vermek için kullanabilirsiniz. Birine uzanıp ona iyilik dolu bir dokunuşla yardımcı olmak size de iyi gelecektir.

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bu sabah Oğlak burcundaki hareketine devam ediyor. 01:11-18:35 aralığında Ay boşlukta ilerliyor. Aramalarınız, attığınız mesajlar bu zaman sürecinde cevapsız kalabilir. Eğitim hayatınızda zihniniz bulanık olabilir. Ay, saat 18:35'te Kova burcuna giriş yapıyor. Kafanızdaki tüm belirsizlikler sona eriyor. Ailenizle beraber vakit geçirmeyi tercih edeceğiniz bir akşamdasınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat sürprizlerle dolu!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Kendinle ilgili hiçbir konuyu ertelemeyeceğin bir gün. Özeleştiri yaparak, eksik ve fazla bulduğun yönlerin üzerine düşünebilirsin. Bazı haberler seneler önceki olayları tekrar gündemine taşıyabilir. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu düşünebilir; eski ilişkilerine dair anıların içinde kaybolabilirsin. Hatta onlardan haber alman bile mümkün? Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşın iletişime geçerek, görüşmek isteyebilir. Sosyal medya yahut telefonla iletişime geçecek bir arkadaşının, fikir ihtiyacına kayıtsız kalmaman gerekebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanızla bugün yüzleşebilir ve içinizdeki bazı kırgınlıkları konuşmak isteyebilirsiniz. Bugün bazı şeyleri çözemeseniz de yönetiyor olmalısınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süre yalnız zaman geçirmek sizlere iyi gelecektir. Maddi anlamda bereketiniz artabilir ancak yine de paranın yetişmediğini görmek size tedirginlik verebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim konusunda aksaklıklar ve yanlış anlamalarla ilgili hassas olmanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde iletişim trafiğinizi iyi ve doğru yönetmeye çalışmalısınız. Akşam saatleri çok daha keyifli ve elverişli şartlar sunabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Devam eden duygusal bir konunun derinlemesine anlaşılmasına yol açabilecek olan iyimser tartışmaların tadını çıkaracaksınız. Bırakın, içgüdüleriniz size rehberlik etsin.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akraba ve kardeşle iletişim kurmak için bundan daha iyi bir gün olamaz. Günübirlik kültür gezilerine katılabilirsiniz. Kurslar ve eğitimler ufkunuzu açar. Uzun seyahat planları yapabilirsiniz. Kurumsal ilişkilerinizde somut sonuçlar elde edeceksiniz. Bürokratik engellerin çözüm zamanı.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu toplum önündeki imajınız hayatınızın çok büyük bir bölümünü ele geçirmiş durumda. Tüm odağınız 'ben buyum' deme üzerine kurulmaya başladı. Kendinizi kanıtlamak istiyorsunuz. Bu konuda da kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Yine de kantarın topuzunu kaçırmamanız gerekiyor.  

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bayramın sonuna yaklaşırken sen yeni tatil planları yapabilir, eş dost ziyaretlerine gidebilirsin. Eksik kalan bayram tebriklerini de tamamladıktan sonra artık kendi işine bakmanın zamanı gelmiş olabilir ancak gerek ailenle gerekse sosyal çevrenle çatışmana neden olacak ısrarlardan kaçınmalısın.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 53" R
Ay
Koç
14° 58' 30"
Merkür
Koç
20° 04' 43"
Venüs
Boğa
07° 53' 12"
Mars
Koç
04° 01' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 06"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 12"
Lilith
Başak
23° 57' 28"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>