Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelerini toparlıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Şu anda romantik bir ilişki içindeyseniz, siz ve sevgiliniz bugün ilişkinizde verdiğiniz sözlerden ve hatta evlilikten bahsedebilir. Bu biraz ani gelebilir ve bu yüzden de rahatsız edici görünebilir, ancak akışına bırakın. Geri çekilmek, bir şeyler kaybetmenize neden olabilir. Bir ilişkiniz yoksa, sosyal bir etkinlikte birçok şey hakkında saatlerce konuşabileceğiniz, yeni ve heyecan verici biriyle temasa geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

Bugün, tarzınızın başkasınınki ile çatıştığını görebilirsiniz. Bu belki durumları agresif bir şekilde ele alan bir otorite figürü, ya da çok utangaç ve pasif bir meslektaşınız olabilir. Başkalarının yeteneklerine karşı kendi yeteneklerinizi ölçebilirsiniz. Güçlü yönlerinize ve allah vergisi taraflarınızın farkına varmak iyidir, sadece çok kibirli veya eleştirel olmayın çünkü, olumsuz bir tutum geri tepebilir!

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Bazı zıtlıklarla karşılaşabilirsin. Hafif, uçarı bir his neredeyse herkesi ele geçirmiş gibi. Bugün bu tarz enerjiler seni çevrelemiş olacak. Sadece seni değil; birçok insanı etkileyen kitlesel bir güç mevcut. Eğer insanlar yoluna çıkarsa, onlara izin verme; çünkü ne konuştuklarını bilmiyor olma ihtimali yüksek.Bugün geçmişte kalan birini düşünüyor olabilirsiniz. Belki de gördüğünüz bir şey, yıllar içinde irtibatı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşının anılarının canlanmasına neden olmuştur. İnternet üzerinde, eski arkadaşları ya da akrabaları bulmaya çalışan servisler olduğunu görebilirsiniz. Bunlar arasında büyük ve başarılı olanlar var. Neden bilgisayarınızı kaybettiğiniz bu kişinin izini bulmanıza yardım edecek bir araç olarak kullanmıyorsunuz? Her zaman kolay olmayabilir ancak denemeden o kişiyi hiçbir zaman bulamazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kurallara ve geleneksel şeylere boyun eğerek iç yüzünle iletişim kurabileceğini mi zannediyorsun? Hep aynı soru geçerli: Yaratıcı dürtülerini boğma riskine karşın konservatuvarda müzik öğrenmek mi daha iyi yoksa resmi kuralları izlemeden kendi kendine öğrenmek mi? Hiç ikisini de aynı anda yapabileceğini düşündün mü?

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, sizlerin burcunda ilerliyor. Sabahla birlikte aktifleşen Ay'ın Mars ile tehlikeli açısı nedeniyle öfkenize hakim olmalısınız. Mümkün olduğu sürece acele kararlar vermemelisiniz. Çünkü günün devamında haftanın ikinci müjdeli gelişmesi yaşanıyor. Venüs'ün Jüpiter ile oluşturduğu uyumlu kontak sayesinde özellikle kariyer hayatınızda güzel adımlar atacaksınızdır. Çalışmayanlar için geleceklerini yönlendirebilecek güzel maddi fırsatlar karşılarına çıkabilir. Ay, 17:57-23:34 aralığında boşlukta kaldıktan sonra 23:34'te Yay burcuna geçiyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini toparlıyorsun!Alınacak kararlarda daha fazla rol üstlenmek isteyebilirsin. Düşüncelerini toplayarak dalgınlığa izin vermemelisin. Son günlerde hayatının ve ilişkilerinin amacını sorgular bir hale geldin. Karşına çıkan her durumu fırsat olarak göreceksin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, çalışanlarının sigortaları ya da vergilerle ilgili bazı düzenlemeler yapabilirsin. İlişkin varsa ancak başka şehirlerde yaşıyorsanız, birbirinizi yeterince göremeyişinize üzülebilirsin. Yakın bir dostunun evliliğinde yaşadığı sıkıntılar karşısında ilkin ne diyeceğini bilemeyeceksin. Tarafsız bir şekilde arkadaşına destek olmak isteyeceksin.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamınız açısından ya da özel ilişkileriniz anlamında keyifli bir gündesiniz. Gerçekçi olmayan vaatlere bağlı alışveriş ve harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kararlı adımlar atacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler için mücadele etmek isteyebilirsiniz. Duygusal yoğunluğunuz artabilir. Giriştiğiniz işlerde kararlılık göstereceksiniz. Yaşadığınız olaylar da stres altında kalabilir ve dramatik tepkiler gösterebilirsiniz. Sağduyulu davranmakta fayda var.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pişmanlıklarınızla ilgili üzerinizde çok yoğun baskı hissediyor olabilirsiniz. Hepimizin insan olduğunu ve herkesin başına geldiğini ve geçici olduğunu hatırlayın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansmanınız iyi gidiyor. Biriyle pazarlık yaparken bile nasıl başa çıkacağınızı biliyorsunuz. Bugün size daha fazla seçenek açık olacak, bu nedenle yeni bağlantılar kurun. Sağlıklı içgüdüleriniz, işler ters gitmeye başladığında sizi uyaracaktır.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Komşularınız ve arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar yüzünden sorunlar çıkabilir. Kafanızı karıştıran kuruntular içine girmeniz mümkün. Ancak, kendinize olan güveniniz sarsılmayacak. Çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi konularda son zamanlardaki duygusallığınız devam ediyor. Belki evinizle ilgili problemleriniz var. Bazı Akrep burçları istemeseler de insanları evlerinde ağırlamak zorunda kalabilirler. Eğitim alma, öğrenme, kendinizi geliştirme istekleriniz olabilir. Yeni bir hobi geliştirmek bir kursa başlamak için uygun zamanlar.  

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; kariyerinde ektiklerini biçtiğin, azminin, kararlılığının ve çalışmalarının ödüllerini aldığın bir dönemdesin.  Fikir eylemlerini harekete geçirmemen için hiçbir engel yok. Akşamüzeri maddi içerikli konular yüzünü güldürmeye devam edebilir. Önüne çıkan fırsatları görmeye, değerlendirmeye açık olmalısın.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 05" R
Ay
Koç
20° 35' 32" R
Merkür
Koç
20° 22' 09"
Venüs
Boğa
08° 21' 25"
Mars
Koç
04° 19' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 21"
Satürn
Balık
17° 04' 56"
Uranüs
Boğa
22° 41' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 27"
Lilith
Başak
24° 00' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>