Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kötümser düşüncelerden uzaklaşıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün eski aşkları yad etme zamanı. Son zamanlarda bir yerlerde eski sevgilinizle karşılaşmış olabilirisiniz. Duygularınız karışık ya da bir şey hatıralarınızı tetiklemiş olabilir. Mesela, size onu hatırlatan biriyle tanışmış ya da radyoda sizin için önemli bir şarkıyı duymuş olabilirsiniz. Bugün bu duygular sizi etkilemesin sadece bu ilişkiden ne çıkardığınızı düşünün.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Romantik partnerinle buluş ve hayalini kurduğun o romantik fantezinin içine kendini bırak. Kendini deneyime odakla; detayları ise fazla düşünme. Bırak fantezilerin olabildiğince ihtiraslı şekilde aksın. Kontrolü bırak ve uçan halıyı bu gece başkasının kontrol etmesine izin ver. Kayan yıldızlara bakıp dilekler tut. Tutkularını harekete geçir.Bugün insanlarla olan ilişkilerinizde girişken ve açık olmanın tam zamanı. Belki bir süredir fikrinizi ifade etmekten kaçınıyordunuz. Ancak bugün sizin uzmanlığınıza gerek duyulan bir durum ortaya çıkabilir. Önceki deneyimlerinize ve bunlar sonucunda edindiğiniz bilgilere dayanarak, diğer insanların izlemesi için daha iyi bir rota belirleyebilirsiniz. Bu yüzden konuşmaktan ve gücünüzü kullanmaktan korkmayın. İnsanlara ne kadar çok şey bildiğinizi göstererek onların biraz güvenini kazanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanki tüm dünyayı ele geçirebilirmişsiniz gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir bugün. Ulaşmak istediğiniz şeyi elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli, güçlü ve kararlı hissediyorsunuz. Bu aralar bir hedefe ulaşılabilir, arzular gerçekleştirilebilir ya da belki de talih yüzünüze gülebilir. Bugün yeni biraramanın, zam istemenin veya en sevdiğiniz projelerden birinde başarı elde etmenin tam zamanı.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, önce Plüton ardından Merkür ile sert kontaklar kurarak sabaha gergin başlamanıza neden olabilir. Özellikle kronik rahatsızlıklarınız varsa kendinizi ihmal etmeyin. Saat 10:35-18:31 arası Ay, boşlukta kalıyor. Saatler 18:31 olduğunda ise sizlerin burcuna geçiyor. Enerjiniz arttığı, şanslı bir akşama devam ediyorsunuz. Moraliniz de psikolojiniz de yükselişe geçiyor.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötümser düşüncelerden uzaklaşıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Disiplinli hareket etmeye kararlı uyanacağın bir gün. Kötümser düşünenlere kulak tıkayacaksın. Hayatın için önemli kararlar aldığın bu süreçte kimse senin ritmini bozsun istemeyeceksin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan muhasebe ile ilgili bazı karışıklıklar oluşabilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin duygusal konuşması aranızdaki buzların erimesini sağlayabilir. İlişkisinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki tavrını değiştiremeyeceğini anlayabilirsin. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmeyi tercih edebilirsin.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının, senin yaşamını istedikleri gibi yönlendirmelerine artık izin vermemek ve kendinize istediğiniz yaşamı seçmek için bugün bazı kararlar vermelisiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi tartışmaların ortasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Huzursuzluğunuz gün boyu sürebilir. Gelecek hayallerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyabilirsiniz. İş hayatınızdan başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Ortak para konularına karşı dikkatli olmalısınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kadersel döngülerin bilincinde olacağınız bir gün olabilir. Mesleki konularda daha uzun vadeli planlar kurmaya ihtiyacınız olabilir ve modunuz yükselebilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meslektaşlarınıza ne kadar minnettar olduğunuzu, yardımlarına ne kadar değer verdiğinizi ve onları takdir ettiğinizi bildirin. Bu şekilde işbirliği yaparak stresi azaltırsınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam üstüne kadar Terazi burcunda seyahat ederken gizli bir ilişki sizin kalbinizi yerinden hoplatabilir. Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Ayrıcailişkilerinizde herkese duyurmayacağınız bir projenin detaylarını masaya yatırabilirsiniz. Dedektiflik yeteneğiniz sayesinde gizli ilişkiler ortaya çıkabilir. İdrar yollarınız hassas olabilir. Bol su içmeyi ihmal etmeyin.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu ailenizle ilgili konular hala kafanızı karıştırıyor olabilir. Tam olarak ne yapacağınızı ne tepki vereceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi boş yere üzdüğünüz konular var. Bu konularda kendinizi ve kalbinizi tamir etmeniz gerekiyor. Yurt dışına seyahatler gündeminize gelebilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; kendi içindeki sorunları bulmak, çözmek ve şifalandırmak için farkındalık geliştirmek isteyebilirsin. Kararlı olduğun konuların üzerine gidebilir, başkalarının isteklerinden ziyade kendine dürüst olabilirsin. Bazı gerçekleri görmek için, basit ve pratik çözümlere odaklanmalısın.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 34" R
Ay
Koç
12° 52' 19"
Merkür
Koç
19° 58' 20"
Venüs
Boğa
07° 42' 37"
Mars
Koç
03° 55' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 57"
Satürn
Balık
17° 02' 21"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 44"
Lilith
Başak
23° 56' 31"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>