Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çelişkiler dikkatinden kaçmıyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizle bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ya da genel olarak romantizm konusunda anlaşmazlığa düşebilirsiniz! Bazı karmaşık duygular geçirebilir, bir ilişkide yaşamanın ne demek olduğunu düşünebilir ve aşk hayatınızda ne istediğinizi merak edebilirsiniz. Bunlar dikkate alınması gereken önemli konular. Sadece şu anki sevgilinizle diyalog kurmayı kesin, çünkü size yardımcı olabilir.

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Bugün bolca sarımsak ve soğan ye. Arzuladığın insanı korkutup kaçırabilirsin tabi ama aynı zamanda birçok mikrobu da öyle. İç organlarını baharatlar tüketip su içerek temizle. Bugün her şey hızlı ilerleyebilir ve alarmda olman önemli. Sağlıklı beslenme ise bu denklemin temel öğesi.Sanki tüm dünyayı ele geçirebilirmişsiniz gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir bugün. Ulaşmak istediğiniz şeyi elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli, güçlü ve kararlı hissediyorsunuz. Bu aralar bir hedefe ulaşılabilir, arzular gerçekleştirilebilir ya da belki de talih yüzünüze gülebilir. Bugün yeni biraramanın, zam istemenin veya en sevdiğiniz projelerden birinde başarı elde etmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat bugün özellikle ilişkiler söz konusu olduğunda kontrolünüz dışında akıp giderken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Hayatın akışı karşınıza beklemediğiniz kişileri çıkarırken, sürprizlere de açık durmalısınız.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün hareketine Terazi burcunda devam ediyor. Düşük enerjili bir günde olmanıza rağmen sabah saatleriyle beraber olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın oluşturduğu pozitif kontaklar sayesinde sizi mutlu edecek kişinin kendiniz olduğunu göreceksiniz. Önce kendinize önem vermelisiniz. Akşam Ay ve Satürn arasındaki sert açıyla birlikte kronik rahatsızlıklarınız varsa tedbiri elden bırakmayın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çelişkiler dikkatinden kaçmıyor!Etrafında hızla gelişen olaylar adeta başını döndürecek. İşyerindeki sorunları üstleniyor olmanın sana bir katkısı olmadığını görmen gerekir. İşleri yoluna koymak için bu kadar didinmenin karşılığını alamadıkça canını yok yere sıkmış olacaksın. Biraz daha esnek olup akışına bırakmayı denemelisin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, eski sevgilin barışmak için seninle tekrar iletişime geçebilir. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, eğitimleriyle ilgili bazı değişiklikler yapabilirsin. Yakın arkadaşının çelişkili tavırları dikkatinden kaçmayacak.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza dair şanslı başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili bazı konular önem kazanabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akşam saatlerine kadar göstereceğiniz çabalar sayesinde pek çok şeyi tamamlayabilirsiniz. Verimli bir gündesiniz ancak akşam saatlerinde gizli durumlar gündeme gelebilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki ihtimalleri değerlendirerek adil kararlar almaya dikkat etmelisiniz. Eleştirmeniz gereken kişileri kırmadan eleştirmeye özen gösterin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat bugün özellikle ilişkiler söz konusu olduğunda kontrolünüz dışında akıp giderken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Hayatın akışı karşınıza beklemediğiniz kişileri çıkarırken, sürprizlere de açık durmalısınız.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde her yerde ve hiçbir yerde değilsiniz. Bu nedenle, kendinize karşı dürüst olun ve neyin yanlış gittiğini ve ikinizin nerede başlayıp nerede bittiğini açık bir şekilde düşünün!

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Terazi burcuna geçmesi gizli ilişkilerinize ışık yakar. Arka planda duran bir kadınla olan diyaloğunuzu geliştirebilirsiniz. Spiritüel konulara ilgi duyan grupların toplantılarına ya da çalışmalarına dahil olmak size iyi gelir. Bir dinlenme merkezinde sevdiklerinizle hafta geçirmek de parlak bir fikir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki herkese yardım etmek istiyorsunuz. Bunu yapabilecek güçtesiniz. İnsanlar sizin gücünüze o kadar güveniyor ki; birçok insan sizi düşünmeden sırtını size dayayarak yaşıyor. Ailevi konularda sıkıntılarınız var. Bazı konularda kandırıldığınızı düşünüyorsunuz. Güzel bir şeyler olabilmesi için hem adım atmanız hem de doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün kişisel hassasiyetinle ilgili ciddi durumları daha iyi değerlendirebilir, gizli kalmış konularını tekrar gün yüzüne çıkarıp çözüme kavuşturabilirsin. Öğleden sonra imajında değişiklik yapman için uygun. İkili ilişkilerin önem kazanabilir. Akşam saatlerinde tepkilerine dikkat etmeli ve gereksiz sabırsızlıklardan kaçınmalısın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>