Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Övülmek istiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, insanlar sizi her zamankinden daha kafası karışık ve dalgın bulacaklar. Neler oluyor? Bunu açıklamak için çok erken olabilir, ancak sizi tanıyanlar aklınızın başından gittiğini anladı zaten. Bir şey sizi çılgınca büyüledi ve dünyaya artık bu pencereden bakıyorsunuz, kim bilir belki de bu aşktır. Bu, size dünya konusunda harika bir bakış açısı kazandıracak.

İşlerin nasıl geliştirileceği konusunda her zaman bir fikriniz var. Şu andayerinizde işleri nasıl düzelteceğiniz konusunda da bir çok fikriniz olabilir. Bilgisayarınızda çalışırken sistemdeki bazı hataları keşfedebilirsiniz. Ya da personeliniz arasında bazı iletişim problemlerini fark ediyor olabilirsiniz. Sadece gözlerinizi açık tutun ve şimdilik bunları gözlemleyin. Muhtemelen bunu tartışmak için en iyi gün bugün değil.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Harika bir gün geçireceksin. Adeta tuttuğun her şey altın olacak! Günün olayları seni doğru yöne götürüyor olacak. Sakin ve verimli olmanın keyfini çıkaracaksın. Ama fark edemeyeceğin nokta, bunun her gün yaşanabileceğidir. Bugün nelerin yolunda gittiğini görmek için vakit ayır ki yarın da aynı yöntemleri uygula!Bugün kendinizi son derece huzursuz hissedebilirsiniz. Maddi dünyanın getirdiği sorumlulukları ve görevleri takip etmekte zorlanabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, şehirden bir günlüğüne uzaklaşabileceğiniz bir yolculuğa çıkarak kaçış dürtünüzü tatmin edin. Kırsal kesimlere gidin ve doğayla bağlantı kurun. Koşuya ya da uzun bir bisiklet sürüşüne çıkın. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tartışma konusu hakkında bir fikriniz yoksa, bunu belirtmekten çekinmeyin. Soru sormak öğrenmenin önemli bir parçasıdır. Soru sormaktan utanmamalısınız. Çevrenizdekilerle iletişiminiz ciddi bir hal alabilir ve entelektüel tartışmalar hararetlenebilir. Yemek masasında politik mevzuları açın ve herkese söz hakkı tanıyın. Sohbetten kaçabilmek için konuyu değiştirmeye çalışmayın.

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabahla beraber Ay, 07:27-16:29 arası boşluğa giriyor. Arkadaş çevrenizden davetler alabilirsiniz. Beraberce vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Saat 16:29 itibariyle Ay, hareketine Terazi burcunda devam ediyor. Eski gönül ilişkinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık problemleriniz varsa kendinizi ihmal etmemelisiniz. Üstünüzdeki yorgunluk psikolojik kökenli olabilir. Geçmişin geçmişte kaldığını düşünürek siz kendi yolunuza devam edin.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Övülmek istiyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Hayata geçirilmeyi bekleyen fikirlerinden dolayı gündelik işlerinde dalgın olabilirsin. Kişisel başarıların seni ne kadar mutlu etse de etrafındakilerden daha fazla takdir ve övgü bekleyeceksin. Öğleden sonra alacağın bir haber seni şaşırtmamış gibi görünse de merakına yenik düşebilirsin. Gelen haberin ardındaki gerçekleri öğrenme çaban boşa çıkabileceği gibi beklemediğin tepkiler de alabilirsin. İlişkinde evliliğe yönelik adımlar atarken, sevgilinin ailesinin de bazı beklentileri olduğunu fark edeceksin. Bu durum pek de hoşuna gitmeyebilir. Bazı konulardan taviz vermeyeceğini dile getireceksin.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz haberleri alabilir ve bu haber sayesinde kendinizi oldukça iyi hissedebilirsiniz. Tam ihtiyacınız olduğu anda gerçekleşen bu durum sizi mutlu edecektir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafanızı iyi kullanabilir ve bir süredir uğraştığınız konularda daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde de aktif olabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünü kendinize dinlenmek için ayırabilirsiniz. Bazı istekleriniz tıkanıklığa uğrayabilir bu sebepten ötürü beklemeli ve ilahi sürece güvenmelisiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecanla meslektaşlarınızla toplantılar yapacak veortaklarınızın güvenini kazanacaksınız. İstediğiniz yüksek fiyatlı bir şeye yakında bir arkadaşınızdan yardım alarak ulaşabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçiş yapmasıyla gizli ilişkilere vakit ayırmanız gerekiyor. Uzun zamandan beri ihmal ettiğiniz sizi seven biriyle zaman geçirebilirsiniz. Venüs Aslan'da hareket ettiği için dış dünyada yıldız gibi parlarsınız. Estetik yaptırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kıskançlık konuları öne çıkabilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konularda gizli kalmış haberler alabilirsiniz. Bir şeylerin çok uzun süredir sizden saklandığını fark edebilirsiniz. Karanlık kalan, sizden saklanan her şey sizi çok rahatsız ediyor. Ailenizle ilgili konularda sınırlarınızı koruyamıyorsunuz. Sürekli kaçma isteği son zamanlarda ana gündeminiz oldu. Bir şeyleri değiştirme vaktiniz gelmiş olabilir. 

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; kariyerinle ve ideallerinle ilgili mevzuları hayatının merkezi olmaktan çıkarmalıve özel hayatını birbirinden ayırmaya bakmalısın. Çoğu zaman insanların duygularını anlama konusunda yetenekli bir dinleyici olduğun için bugün de yardım isteyen bir arkadaşının yanında olman gerekebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>