Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayat sürprizlerle dolu! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 100%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Evde bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber bir aile üyesini veya romantik partnerinizi içerebilir. Kendinizin büyük bir atılımını bekliyorsanız, şimdi ya da sonraki iki gün içinde olabilir. Evinizi satabilir, bir davadan borçlu olduğunuz parayı alabilir veya işyerinde zam alabilirsiniz. Ne olursa olsun, iyi haber hemen köşede!

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Zihnin bir çivi kadar keskin. Düşüncelerini destekleyen birçok güç mevcut; bunu bilgece kullanmalısın. Bu enerjiyi sahaya taşı ve ne kadar para kazanabileceğini gör! Şans da senin yanında. Kilit nokta beynini çalıştırmak. Yeni fikirlerle oyna ve sakın dönüp eskilere bakma! İşe balıklama dal! Kararsızlık ve şüphe bocalamana sebep olur.Hayatta, olaylar ve ilişkiler hakkında etraflıca düşündüğümüz, şu an yaşamakta olduğunuz gibi dönemler vardır. Yakınlarınızdan birinin aylar önce sergilediği sizi inciten bir davranışı bugün neredeyse önemsiz. Bu hal, hayatınızın hemen hemen her alanında geçerli. Bir şeyli daha felsefi bir açıdan mı değerlendirmeye başladınız? Hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu kavradınız: kiminle ya da ne biçimde olduğu fark etmeksizin nereye gittiğinizi bilmek...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta kalan Ay, sabah 07:49'da Oğlak burcuna ilerliyor. Bugün hayata gerçekçi yaklaşımınız bazen kendinizi gereksiz yere eleştirmenize neden olabilir. Hiçbir şey olmayacakmış gibi düşünmektense biraz bekleyin ve oluruna bırakın. Bugünden itibaren Jüpiter retrosu artık sona eriyor. Gelirinizde artışlar yaşayacağınız şanslı günleriniz geri geliyor. Yine bugün retro esnasında Yengeç burcuna geri dönen Merkür, Aslan burcuna tekrardan geçiş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar yeni birteklifi haberi alabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat sürprizlerle dolu!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Hem çalışkan, hem sosyal hem de ilişkilerinde dengeyi tutturman ön planda olmanı sağlayacak. Araştırmak, yeni bir şeylere başlamak, adım atmak, üretmek her ne yapıyorsan senin için çok kolay olacak. Kendini huzurlu ve mutlu hissetmeyeli çok oldu! Bugün gezegenlerin seyri aileni işaret ediyor. Hayatın bugünden sonra sana sürprizler getirdiğini bir kenara iliştirmelisin. Eski dostlar yeniden hayatına girebilir. Sanatla uğraşan bir Akrep burcuysan, içinde yer alacağın projede tahmin ettiğinden daha fazla öne çıkabilirsin.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün için biraz da kendinize vakit ayırmak, kendinizi şımartmak ve sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapmak isteyebilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Oğlak'ta ilerlerken bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sunum gibi bir işiniz varsa kendinizi rahat hissetmelisiniz. Kendinizi rahat hissettiğiniz ölçüde başarılı geçecek. Aşk hayatınızda bir duygusal paylaşım söz konusu.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız yoğun olmakla birlikte karamsarlık ve endişeler hissedebilirsiniz. Arzularınız giderek yükseliyor. Ancak, olumsuz duygulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Sevdiğinize karşı anlayışlı olun.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle, kariyerinizle ilgili parlak bir gün. Aklınıza bir fikir gelebilir. Bu fikri uygulamak için gerekli yeteneklere ve kararlılığa sahipsiniz. Önünüze birinin çıkmasına izin vermeyin.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken kardeşinizle ilgili önemli bir konuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile yapısında başlayan kabuk değişimi sizi yeni bir sürece hazırlar. Aileye katılacak yeni bireylerle tanışmak da söz konusu olabilir Arabanızı tamir ettirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı masaya yatırın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biriktirdiğiniz günlük rutinlerinizle ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Son zamanlarda başkalarının işlerine koşturmaktan kendinize vakit ayıramıyorsunuz. Bugün sadece kendiniz için bir şey yapmaya ne dersiniz? Maddi anlamda rahatlayabilmek için biraz daha akıllı harcamalar yapmanız gerekiyor. Hepimiz tatil yapmak istiyoruz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün yüksek enerjin nedeniyle yerinde duramayabilir, kimi zaman da duygusal gelgitler yaşayabilirsin. Dostlarınla gezerek keyifli vakit geçirebilir, seyahatinin süresini uzatmak isteyebilirsin. Önümüzdeki süreçteve kariyerini ilgilendiren konular meşguliyetini artırabilir. Farklı sorumluluklar ve yeni tekliflerle karşılaşman mümkün.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 34" R
Ay
Koç
17° 25' 34" R
Merkür
Koç
20° 12' 16"
Venüs
Boğa
08° 05' 31"
Mars
Koç
04° 09' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 19"
Satürn
Balık
17° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 40' 41"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 45"
Lilith
Başak
23° 58' 34"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>