Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sürpriz gelişmelerle karşılaşıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas tarafınızı ortaya koyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız hissediyor olsanız da, bu gerçeği saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızın bu bölümünde herkesin bir araya geldiğini düşünebilirsiniz, fakat ön cephelere kanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının ortaya çıkmasına izin verin. Savunmasızlığınızı kabul etmek gerçekten güçlendirici ve çekici.

Yaratıcı ve özgür bir düşünür olmak harika bir şey, ancak düşüncelerinizi gerçeğe dayandırmadığınızda, fikirleriniz hiç kimseye iyi gelmediği oldu mu? Patronlarınızın siz ve büyük şemalarınızdan oldukça rahatsızlık duyuyor olması muhtemeldir. Bugün değişim için başkalarının fikirlerini dinleyebileceğiniz bir gün. Meslektaşlarınızdan ne kadar şey öğrenebileceğinize şaşırabilirsiniz.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Dinlenmek ve kendine bakmak için güzel bir gün. Duygularının biraz keskin olduğunu fark edebilirsin. Negatif enerjini başkalarından çıkarmak istemezsin. Rahatlayabildiğin takdirde iyi hissedeceksin. Bugünü programlarla doldurma. Uyumlu, huzurlu bir frekans yakalamak isteyeceksin. Meditasyon ya da öğlen şekerlemesi iyi gelecektir.Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların seni farketmesi için deha olmana ya da sıradışı bir şey yapmana gerek yok. Mozart'ın kulağına sahip olmadığın için enstrüman çalamayacaksın veya ellerin Rodin'in elleri gibi olmadığı için heykel yapamayacaksın diye bir şey yok! Bu bakış açısını bırak. Yeni hobiler veya ilgi alanları edinmeye cesaret etmelisin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketine Yay burcunda devam ediyor. Ay'ın Jüpiter ile kavuştuğu sabah saatleriyle beraber bereketli bir güne adım atıyorsunuz. Bu şansın devamında Venüs'e kontak kuran Ay, kariyer hayatınızda da kazancı yüksektekliflerini karşınıza getirebilir. Akşam 22:50 itibariyle Ay, boşlukta kalıyor. Bu saat sonrası internetteki finansal işlemleriniz askıda kalabilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz gelişmelerle karşılaşıyorsun!Güne oldukça olumlu duygularla uyanabilirsin. Sektöründe isim yapmış kişiler ile bir araya gelmen ve iletişim kurman söz konusu olabilir. Lider ruhunu ön plana çıkarman için belki de beklediğin fırsat budur. Her şeye sıfırdan başlamayı arzulayabilirsin. Bugün güzel haberler alabilirsin. Özellikle tatile çıkmayı planlayan bir Akrep burcuysan, seyahat esnasında seni sürpriz gelişmeler karşılayabilir. Aradığın aşkı tatilde bulabilirsin. Görüntünle ilgili değişiklik yapmak için doğru bir günde olduğunu da belirtmek isterim. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzaklaşabilir, lifli sağlıklı besinlere yönelebilirsin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza dair yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Vereceğiniz kararlar her ne olursa olsun içinize sindiği takdirde mutlu olacağınızı unutmayın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde fırsat kollamalı ve anı geldiğinde fırsatları değerlendirmelisiniz. Her fırsat bir miktar risk içerebilir bunu da mutlaka değerlendirin ve olumlu sonuca inanın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda şu anda çok fazla endişeli enerji görebilirsiniz. Siz sakinliğinizi koruyun. Bugün öğleden sonra arkadaşlarınızla dışarı çıkmaktansa, evde kalmayı tercih edeceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda Ay'ın Yay burcundaki seyahati; kazanç, paylaşımlar ve bütçe analizlerine odaklanmanıza ışık tutacak. Öz güveninizi sorgulayacağınız bir gün. Çalışmalarınızın karşılığını beklerken sürpriz gelişmelere açıksınız. Özel hayatınızda ciddi kararlar almak isteyeceğiniz ve fikirlerinizi partnerinizle paylaşacağınız bir gündesiniz. Hayat her zaman paylaşarak güzeldir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

'Lider' sıfatınızı geri kazanmak için adım atıyor olabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede fark edilmek yeniden güçlü bir imaj çizmek istiyorsunuz. Günlük rutinlerinizde beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklıklarınız bazı hayal kırıklıklarınız söz konusu olabilir. 

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; finansal kaynaklarında artış gözlemleyebileceğin bir gündesin. Bugün güzel etkiler altında olduğundan herhangi bir şans oyunundan elde edeceğin bir kazanç veya beklenmeyen bir primin yatmasıyla şaşırabilir, bu durumun keyfini çıkarabilirsin. Fakat harcamalarını kontrol altında tutmalı, abartmamaya bakmalısın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 18' 46" R
Ay
Koç
22° 01' 56" R
Merkür
Koç
20° 26' 43"
Venüs
Boğa
08° 28' 39"
Mars
Koç
04° 23' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 44"
Satürn
Balık
17° 05' 24"
Uranüs
Boğa
22° 41' 46"
Neptün
Balık
29° 05' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 46"
Lilith
Başak
24° 00' 39"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>