Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlarından vazgeçmiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Son zamanlarda bir öğrenme pistindesiniz, ilerlemek için fikir ve becerilerinizi geliştiriyorsunuz. Bugün tüm bu yeni bilgileri bir araya getirmeye başlayabilirsiniz. Belki de yeni becerilerinizi kullanmanızı sağlayacak bir işe başvurmak isteyeceksiniz. Eğer kalbinizin istediği şey buysa, kariyerinize farklı yön vermekten korkmayın. Çok fazla yeteneğiniz var ve kendinizi tek bir yolla sınırlamanıza gerek yok.

Bugün emniyet kemeri taktığınızdan emin olun. Beklenmedik şeyler kapıda, bu yüzden duygusal ve fiziksel olarak hazırlıklı olmak iyi olacaktır. Kararsız olduğunuzu fark edebilirsiniz, ancak harekete geçtiğinizde, hareketleriniz güçlü patlamalar ile açıkça kendini belli edeceklerdir. Hayallerinizi canlı tutmak için çalışın. Başarılı olmanız için dışarıda gereken kaynaklara sahip insanlar var. Onları arayın ve hedeflerinizi onlarla paylaşın.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Kendini bir çatışma içinde bulursan, geri adım atmadığına emin ol! Rakiplerine karşı seni üstün kılan şey ise kuvvetli gözlem yeteneğin. Diğer insanların ne düşündüğünü, tartışmalarda kullanacakları savları gerçekten kestirebiliyorsun. Patlayıcı konuları daha başlamadan bastırabiliyorsun ve olayların kontrolden çıkmasını böylece engellemiş oluyorsun. Durumu kontrol alman için agresif olman gerektiğine inanıyorsan bunu yapmalısın!İnsanların seni farketmesi için deha olmana ya da sıradışı bir şey yapmana gerek yok. Mozart'ın kulağına sahip olmadığın için enstrüman çalamayacaksın veya ellerin Rodin'in elleri gibi olmadığı için heykel yapamayacaksın diye bir şey yok! Bu bakış açısını bırak. Yeni hobiler veya ilgi alanları edinmeye cesaret etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişte kalan birini düşünüyor olabilirsiniz. Belki de gördüğünüz bir şey, yıllar içinde irtibatı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşının anılarının canlanmasına neden olmuştur. İnternet üzerinde, eski arkadaşları ya da akrabaları bulmaya çalışan servisler olduğunu görebilirsiniz. Bunlar arasında büyük ve başarılı olanlar var. Neden bilgisayarınızı kaybettiğiniz bu kişinin izini bulmanıza yardım edecek bir araç olarak kullanmıyorsunuz? Her zaman kolay olmayabilir ancak denemeden o kişiyi hiçbir zaman bulamazsınız.

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Finansal durumunuz bugün önceliğiniz olabilir. Yavaş ilerleyen para işleriniz artık hızlanmaya başlayabilir. Zorla, savaşarak elde ettiğiniz kazançlarınıza rahatça sahip olabilirsiniz. Sabretmenizin karşılığını göreceksiniz. Büyük yatırımlar düşünüyorsanız, hafta sonu Jüpiter düz harekete dönmeden imzalamamanız da yarar var.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarından vazgeçmiyorsun!Kariyer yaşamında aldığın iddialı kararları, güçlü adımlarla hayata geçirmen gözlerden kaçmayacak. Bugünlerde yapmaya çalıştıklarını ukalalık olarak algılayanlar vardır ama hayatının dizginlerini avuçlarına alıp değişim rüzgârının hayatında son sürat esmesine izin veren sensin. Buna kim karışabilir! Karışmaya çalışanlara da hiç taviz vermeye niyetin yok. Özellikle bugün de arkadaşlarınla ya da dâhil olduğun belli bir grupla ilgili alacağın önemli kararlar eleştiri alabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan ummadığın birinin senden hoşlandığı haberini alabilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinizin gündem de olacağı bir gün. İletişim ve görüşmeler hız kazanıyor olacak. Bugünlerde beklediğiniz bir haber ile ilgili artık harekete geçmeniz mümkün olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi oluşturabilirsiniz. Bugün başkalarından gelen destekler var. Dayanıklı olmanızı gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Hukuki durumlarla ilgili ciddi sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde zihniniz bulanık olabilir, geleceğinizle ilgili düşünmek isteyebilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları olduğundan daha çok abartma ihtimaliniz yüksek, özellikle aşk hayatınızda partnerinize karşı sergilediğiniz tutum yanlış anlaşılmalara çok müsait olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz ve partneriniz şimdi daha da yakınlaşacaksınız. Partnerler birbirleri için ne kadar önemli olduklarını farkedecekler. Hassas görüşmelerinizi erteleyin, çünkü siz şuan önemli noktaları kabullenmek için çok isteklisiniz. Bu gün ilişkiler başlatmak veya resmileştirmek için iyi bir zamandır.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde durumlar daha iyi olamazdı. İkiniz de şefkatli davranıyor ve birbirinize çok saygılı davranıyorsunuz. Günlük yaşamınızı birbiriniz için küçük sürprizlerle aydınlatıyorsunuz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizin gününüzü neşelendirecek. Kendinize vermeniz gereken değerin farkına varacaksınız. İş ortamında bir kadından destek görebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için cesaretinizi toplayıp harekete geçebilirsiniz. Yurt dışıyla ticari faaliyetlerinizde gelişme kaydedersiniz. Yetenekleriniz sayesinde yeni bir kazanç ve gelir elde edebilirsiniz. Yurt dışındakurmayı düşünebilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda yeni gelişmeler, başlangıçlar söz konusu olabilir. Eğlenmek, hayattan keyif almak konusunda daha istekli bir tutum sergileyebilirsiniz. Geçtiğimiz bir kaç güne göre bugün, kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Anlık iniş çıkışların tüm günü değiştirmesine izin vermeyin. Kariyeriniz konusunda güzel gelişmeler söz konusu olabilir. 

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; düşünüp tasarladığın bir faaliyete başlamak için ekonomik dengeni kurabilir, bu sayede özgüveninin arttığını hissedebilirsin. Ekonomik yönden yükselişe geçtiğin bir dönemdesin. Zihnini boşalttığın, rahatladığın ve dinlendiğin bir tatille yeni bir döneme hazırlanabilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 08" R
Ay
Koç
16° 18' 10" R
Merkür
Koç
20° 08' 48"
Venüs
Boğa
07° 59' 52"
Mars
Koç
04° 05' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 14"
Satürn
Balık
17° 03' 30"
Uranüs
Boğa
22° 40' 25"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 30"
Lilith
Başak
23° 58' 04"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>