Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ailenle Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün aşk ve romantizmle ilgili konulara gelince biraz maceraperest hissedebilirsiniz. Hedefinizi yüksek tutun. Kalbinizi başkalarıyla bir araya getirdiğinizde, daha iyi olacaksınız. Sevdiğin birine cesur bir hamle yapmanın vakti geldi. Bu duruma karşı felsefi bir yaklaşım benimseyin, yanlış yolda olmadığınızı göreceksiniz.

Harika fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için güzel bir gün. İş yeriniz için yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz. Bugün planlarınızı meslektaşlarınızla veya çalışanlarınızla paylaşmalısınız. Geleceğin neler getirebileceğini görebilen kişi siz olabilirsiniz. Belki başkalarının göremediği şeyleri hayal edebilirsiniz. Şirketin başarılı olması için hangi yöne gitmesi gerektiği konusunda net bir fikriniz olabilir. Öyleyse bugün konuşun!

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Bazı sığ ve dar görüşlü insanlar bugün sinirlerini bozmak için adeta sözleşmiş gibi etrafında toplanıyor. Neyse ki sen açık ve hoşgörülü bir insansın. İnsanları ve yaşananları olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Bugün, kendini zıt görüşlere sahip iki insanın karşı karşıya bir ortamda bulabilirsin. Birbirlerinin bakış açılarına dair gözlerini açmalarına yardım et.Başarının somut kanıtlarını ölçümleyebileceğin bir gün. Sahip olduklarını değerlendirebilir, seni tatmin edip etmediklerine karar verebilirsin. Yeni bir alım yapabilirsin.Bu bir araba olabilir; ayrıca evinde bazı yeniliklere gidebilirsin. Seviyeni arttıracak bir şeylerin peşindesin. Maddi sahipliklerin üzerinden gururlanıyorsun; öyleyse sahip olduklarına yenilerini de ekle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz sinir bozucu bir gün geçirebilirsiniz. Yoğun bir konsantrasyon gerektiren bir göreve başlayacak olursanız, kuşkusuz bir dizi küçük kesintiler ile rahatsız edileceksiniz. Biraz huzur ve sükunet talep ederseniz, çevreniz bugün ne kadar mızmız ve huysuz olduğunuzu fark edebilir. Bu da geçecek; yarın daha iyi bir ruh halinde olacaksınız ...

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün taşınma ve seyahat gündemleri ortaya çıkabilir, konuşulabilir. İnsanların düşüncelerine önem verebilir, tavırlarına karşı daha hassas olabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhmal ettiğin konular bugün karşına gelecek. Pazar gününü ailene ayırmaya yönelik planlar yapacaksın. Bugün onları sürpriz bir kahvaltı ile şaşırtabilirsin. Uzun süredir düşündüğün tatil için yeni bir rota oluşturmayı düşünebilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan, eski sevgilin hakkında duyacağın yeni haberler olabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ile ilgili konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade ederken anlaşılmadığınızı düşünerek gerginleşebilirsiniz. Telafisi zor konuşmalar içine sürüklenmemeye dikkat etmelisiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu kendinizi geliştirebilecek olanaklar bulabilirsiniz. Hareketsiz kalmamalı ve yeniliklere açık durmalısınız.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü üşengeçliği bir kenara bıraktığınız bugünlerde olumlu duygular sizi yönlendirebilir, daha sade ve güler yüzlü hal içinde dikkat çekebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüze enerjik ve dışa dönük bir ruh hali hâkim fakat eliniz kolunuz bağlı hissediyorsunuz. Kendinize verdiğiniz sorumlulukları azaltın ve ertelenebilecek şeyleri erteleyerek günün tadını çıkarın. Neşeniz bulaşıcı olacaktır.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili atağa kalkabilirsiniz. Partnerinizin sizden beklediği aksiyonu ona verebilirsiniz. Bugün, kişisel zevklerinizin ön plana çıkmasıyla, onunla birlikte ortak enerjinizi birleştirebilirsiniz. 

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha şefkatli ve nazik olmaya özen gösterin. İş yerinizdeki yoğun tempodan dolayı kendinize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Hayatınıza yeni ve eğlenceli bir şeyler eklemek isteyeceksiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aktivitenin içinde bulunmak sizi olumlu etkileyecek. Sizi bekleyen sürprizlere hazırlanmalısınız. Sağlam ve mantıklı düşüncelere ihtiyacınız olmasına rağmen, duygusal davranışlarınız yüzünden takıntılı hareket ediyorsunuz.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 32' 31" R
Ay
Aslan
24° 03' 30"
Merkür
Koç
18° 13' 57"
Venüs
Koç
15° 57' 30"
Mars
Balık
20° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 08' 31"
Satürn
Balık
15° 25' 30"
Uranüs
Boğa
21° 39' 54"
Neptün
Balık
28° 30' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
19° 57' 20"
Lilith
Başak
21° 59' 04"
True Node
Koç
15° 34' 59"
Son Güncelleme : 18/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>