Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiye başlamadan, ilişkinin getiri-götürü hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru adımlar atabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız kararlar önünüzü açabilir. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna aldırmamanız, size bir şey kaybettirmeyecek. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, günün ilk etkili enerjisi Saat 09:55 Ay-Güneş olumlu görünümü sizleri rahatlatır. En azından üzerinizdeki baskıları hafifleticidir. Saat 11:15 Venüs-Jüpiter kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Tabii ki yılın şanslı bir gününü işaret ediyor. Hem ilişkide hem psikolojik anlamda hem de finansal konularda kendimizi mutlu ve keyifli hissetmemizi sağlıyor. Maddi-manevi anlamda tatmin edici bir gelişme yaşanır. Rahatlarsınız. Güzel bir teklif alabilirsiniz. Büyük bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bunların tümü moralinizi yerine getirdiği gibi, belirsizlikten kurtarır. Saat 18:45-14 Kasım saat:02:26 Ay-boşluk etkisinde arkadaşlarımızın, partnerimizin bize karşı ilgili olmasını arzularız. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamızda veya onlara yardımcı olmamızda yarar var. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün keyifli ilişkiler kurabilirsiniz. Olumlu ve anlayışlı davranacağınız bir dönemdesiniz. Parasal konularda çok hoş gelişmeler meydana gelmeye başlıyor. Son derece sevimli ve etkileyici olduğunuz bir gün.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler sizin için bugün önem kazanacak. Hayatınızın en şanslı günündesiniz. Kalbinizin sesini dinleyin.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar çıkabilir.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecek kaygılarınız sürse de geçmişte yaptığınız yatırımlardan olumlu dönüşler alacaksınız. Evren istediğiniz şeyler için karşınıza fırsatlar çıkaracak ancak daha fazla çaba göstermelisiniz.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal işlerinizde başarı görünürken, ilişkilerinizde romantik ve ruhsal etkiler altında, sevdiğiniz kişi ile bağlarınızı güçlendirebilir, ilişkinizi geliştirebilir ve birbirinize daha fazla zaman ayırma ihtiyacınızı paylaşabilirsiniz.

13 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyalleşmek, bu hafta başı sizi çok mutlu edecek. Özel ilişkilerinizin, parasal durumunuza olumlu yansıması söz konusu. Sıkıntılarınızı üzerinizden atacaksınız.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ve Jüpiter, iki şans ve kısmet yıldızı burcunuzda kavuşum yaparken cazibenizin bir mıknatıs gibi arttığı, dikkat çekici bir günde olabilirsiniz. Cesur, lider ve yönetici tavrınızı cömert şekilde ortaya koyabilir ve ilişkilerinizde şanslı taraf olabilirsiniz.

13 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

13 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 10" R
Ay
Yay
10° 51' 57"
Merkür
Koç
16° 03' 38"
Venüs
Koç
26° 50' 59"
Mars
Balık
27° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 25"
Satürn
Balık
16° 16' 21"
Uranüs
Boğa
22° 09' 20"
Neptün
Balık
28° 48' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 03"
Lilith
Başak
22° 57' 51"
True Node
Koç
15° 30' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>