Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile yaşamınız konusunda sinirli tavırlar sergilemeniz, sevgilinizle ilişkinizde gerginlik yaratabilir. Ailenize çok düşkünsünüz ve bu düşkünlüğünüz sevgilinizle ilişkinizi etkiliyor.

İşlerinizde üstün bir çalışma temposu yakalamanız mümkün. Risk alma konusunda hevesiniz yüksel olabilir. Kendinize güveninizin oldukça yüksek olacağı bugün,konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Parasal açıdan zor bir döneme giriyorsunuz. Maddi olarak arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Önceki aylarda yapmış olduğunuz hesapsız harcamaların sebebiyle şimdi zor günler geçiriyorsunuz.

Sağlık konusunda gerekli önlemleri almalısınız. Güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Kendinize dikkat etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskilerde kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Bu konuda gayret gösteren kişiler var. Yarım kalmış sorularla karşılaşabilirsiniz. Birkaç güne kalmadan önemli bir davet alacaksınız. Bu davette size sunulacak önemli imkanlar olabilir. Bazı özel durumlarda kendinizi gerekenden fazla ön plana çıkartmanız gerekebilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Başak burcunda hareketini sürdürüyor. Sizler için de şanslı bir günün başlangıcı oluyor. Sosyal yönünüzün aktif olduğu, enerjinizin yükseldiği bir günde olacaksınız. Ay'ın Merkür ile kurduğu olumlu açılar sayesinde yüzünüzü güldüren haberler alabilirsiniz. Bu haber sizlere dostlarınız vasıtasıyla da ulaşabilir. Elde ettiğiniz başarılarla da bulunduğunuz çevrede sizden bahsedildiğini duyabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Standartların artıyor!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Standartlarının artığı bir gün. Bu durum karşına çıkanları kolay kolay beğenmemenle sonuçlanabilir. Uzun zamandır beklediğin fırsatlar ayağına geliyor, hayatını kolaylaştırıyor ve senin de beklentilerin yükseliyor. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin duyarlı ve merhametli yapısına hayran kalacaksın. Bu durum seni de farklı yardım kuruluşlarına destek olmaya itebilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili konular gündeme gelecek. Akşam küçük sürprizlere hazırlıklı ol! Bugün aynı zamanda farklı fikirde olduğun insanlara mesafeli davranabilirsin. Hafta sonuna bir seyahat programı planlıyorsan, bugünü değerlendirmeni tavsiye ederim.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni belirlediğiniz hedefleri gerçekleştirebilmek için bazı güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Hayat standartlarınızı yükseltmek için ortaklıklarınıza gereken önemi vermelisiniz. Önemli işlerinizde size verilmeyen sözler tutulmamış olabilir. Bu sebeple hakkınızı ararken doğru tutumlarda bulunmak size fayda sağlayabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı hayal gücünüzü gelecekle ilgili beklentileriniz yönünde kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınız için fedakârlık yapabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay yön çizebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde zevklere düşkünlük söz konusu olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün, dikkat çekici olabilirsiniz. Başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni toplayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha sosyal bir ortam sizi bekliyor.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde sosyal becerilerinizin öne çıkıyor. Beklediğiniz ilgiyi görebilirsiniz. Akşam saatlerinde romantik konularda tepkisel tutumlardan kaçınmak yerinde olur. İnsanları olduğu halleri ile anlamaya çalışın.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep; hedeflerine varmak için başkalarını ikna etmen gerektiğinden akıllıca hesaplar yapıp, odaklanarak harekete geçebilirsin. Para ve finans gibi maddi konularda maceracı davranabilir ve kazançlı çıkabilirsin. Özellikle akşama doğru romantik ilişkinde duygu ve düşüncelerinde dalgalanmalar olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 42' 23" R
Ay
Yay
18° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 08' 19"
Venüs
Koç
27° 33' 06"
Mars
Balık
27° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 21"
Satürn
Balık
16° 19' 29"
Uranüs
Boğa
22° 11' 16"
Neptün
Balık
28° 49' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 60"
Lilith
Başak
23° 01' 38"
True Node
Koç
15° 28' 43"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>